Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevrženc!!!!!!

Sprevrženc!!!!!!

Malo prečekiraj svoj mail-box,upam,da ti bodo slikce všeč,lahko kateri model predlagaš ljubici…:-)))))))))))))))….ni moje maslo to,ampak to mi je poslal moj sosed,kateremu punca neče dat…..še vsaj zaenkrat….te pa veš,da mu gredo kozlarije po glavi…..:-))))))))))))

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Tričli Prvo hvala za poslano!
Če bi vedel,da je na tistem teleščku pa še tvoja glava namontirana,bi pa začel z anteno iskati signal;-)
Sp

Ja daj pa ti utolažit soseda,če mu že una češplja noče trgovine odpret!

…saj je pubec ful vredu,ampak ni moj tip….očitno nekaj dela narobe,a kaj je to???Poleg tega,se poznama precej dolgo,sva skupaj bunkere v šumi delala…
Veš,dragi moj,nisem blont in tudi tako rjava nisem,ampak fotke pa so fenomenalne….:-)))))))))))))))Upam,da si užival ob njih….;-)

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Užival,še bolj pa v tisti muci,če bi mi bilo dano:-(((…pravzaprav pa imam rad poraščene muce!
Sp

Res????No,mene osebno totalna šuma moti,že zaradi mesečnih obiskov,pa tudi tak mi ne zgleda lepo….vsak ima svoj okus,ne???

Se pravi,da imaš tudi ti aerodrom tam dol?
Sp

Ja recimo temu tako no,čeprav je že dalj časa brez prometa..:)))))No,tam do par milimetrov še ne jamram…..:)))))))))))

Ja,v MB imate pa res smolo s temi aerodromi…:-))))))))))))))
Sp
P.s.: Kaj sem ti včeraj rekel!?Takoj k njemu in cmoka,pol se bo pa film hitro odvil,boš vidla!
Sp

a tebe nič ne moti, ko se ti dlake potem povsod zapletajo, med zobmi po jeziku….?

Ne!Me ne moti!Ker sem tudi sam bolj medo 😉
Sp

P.s.: morajo pa biti negovane,to pa ja!

Ne ne in ne….mam taki velik kur*ev ponos,da mi ga bi bilo treba zbit včasih…..se bom z njim že kje srečala kar tak,za to bom že poskrbela,ja pol pa….hmmmmmmmmmm…..
Ja,ja aerodromi……ni prometa po luftu,še vedno so trda tla bolj prepričljiva….

Mogoče pa se mu zdi,da si nitka zobe…kar dva opravila v enem….hi hi hi….

Poslušaj lepotička!Za kurca bo skrbel on,ti pa malček k njemu bližje stopi,saj enkrat ti je že prišel naproti,ni res?
Al te moram čez kolena,pa…
Sp

Pa ja,saj vem…oh to pogrešam…..ampak vseeno…..kaj pa če me neče več???

Vidiš, kako si ti pametna.

Če ga ne vprašaš,tudi izvedela ne boš!Šoferji so pa hitro pokvarljivo blago.Verjemi!Iz lastnih izkušenj to vem,ker jih predobro poznam.In če boš ti še kmečko nevesto špilala,bo res začel drugo iskat,pol pa pozabi forever nanj!
Ajde smrklja mala!V akcijo!
Sp

te pa te samo kaka pametna prileti ven iz mene….pa sploh ne vem od kod se vzame….sreča pa taka…..:-))))))))))))))))))))

:)))))
veš kaj mi je všeč pri tebi, ko včasih kakšno štajersko besedo udariš. Iz katerega konca pa si?

Ma ovi ma nonstop neko je*ačico,toliko pa ga poznam….torej mi resnično predlagaš naj se mu vržem ups spležem za vrat…..se bom potrudila…..resnično se bom…..pa bomo videli,če se bom morala od zavrnitve plazit po MBju

Direkt iz Štajerske prestolnice…..tu smo itak vsi čudni….Pa ti???

Veš kaj je enkrat rekel Jonas? To življenje je kot boksarski ring!In ko si v ringu,jih tudi fašeš!Pa tudi zmagaš lahko!
Stuširat,joškice in pičkico naprej,ritko nazaj,kaj izzivalnega obleči,pa je padel in jaz bom začel šteti: one,two,three…ten!The winner is Trilči!
Sp

Jaz pa sem iz glavne prestolnice. Sem bila čez vikend v MB.
Veš v meni se tudi pretaka nekaj štajerske krvi oz. prleške.

OK-samo da še pogruntam kako….ali naj ga po njegovem šihtu počakam kar pri avtu….ga ja še kje kap zadene….če me pa niti pozdravit noče,ali me pa gleda s kotičkom očesa dol z busa…Kaj naj to pomeni????

Da ga trga!Ker je že enkrat poizkusil nardit korak sprave,ti si ga pa zavrnila,se boji,da bo ponovno enako.
Zato,pa kaj še sploh čakaš!
Ajde!Gremo pecat tipa!SaJ to pa res ni nič takega,da ženska peca tipa zdaj,no!
Sp

Dam ti enega Cankara,če mu greš ti povedat,da mene tudi trga…..:))))))

New Report

Close