Sprevrženc!!!!!!
Malo prečekiraj svoj mail-box,upam,da ti bodo slikce všeč,lahko kateri model predlagaš ljubici…:-)))))))))))))))….ni moje maslo to,ampak to mi je poslal moj sosed,kateremu punca neče dat…..še vsaj zaenkrat….te pa veš,da mu gredo kozlarije po glavi…..:-))))))))))))
…saj je pubec ful vredu,ampak ni moj tip….očitno nekaj dela narobe,a kaj je to???Poleg tega,se poznama precej dolgo,sva skupaj bunkere v šumi delala…
Veš,dragi moj,nisem blont in tudi tako rjava nisem,ampak fotke pa so fenomenalne….:-)))))))))))))))Upam,da si užival ob njih….;-)
Ne ne in ne….mam taki velik kur*ev ponos,da mi ga bi bilo treba zbit včasih…..se bom z njim že kje srečala kar tak,za to bom že poskrbela,ja pol pa….hmmmmmmmmmm…..
Ja,ja aerodromi……ni prometa po luftu,še vedno so trda tla bolj prepričljiva….
Ma ovi ma nonstop neko je*ačico,toliko pa ga poznam….torej mi resnično predlagaš naj se mu vržem ups spležem za vrat…..se bom potrudila…..resnično se bom…..pa bomo videli,če se bom morala od zavrnitve plazit po MBju
OK-samo da še pogruntam kako….ali naj ga po njegovem šihtu počakam kar pri avtu….ga ja še kje kap zadene….če me pa niti pozdravit noče,ali me pa gleda s kotičkom očesa dol z busa…Kaj naj to pomeni????