Sprevrženc!!!!!!
Saj te ne fehtam….ne se dret…raje me pridi zmasirat,če že ovega bebca ni ob meni….Nič klicat……bom že jaz nekako poskrbela za srečanje….sam pogruntat moram najboljšo varianto….:-)))))))))
Pa saj ni mišljeno tako grdo,samo pač sem tako nastrojena (zaradi heksnšusa)….drugače pa sedaj (začuda) govorim samo lepo o njem….
Eh,pa šofiji so resnično neka čudna specija moške vrste,…ja ja,da se o ženskah ne menimo….
Se strinjam s teboj,a veš,da sem ugotovila,da so hujši ko babe,ko jih je enih pet na kupu in to šimfajo vse povprek……Zlata mama,jaz nisem morala verjet…
Žališ babe,če rečeš,da so hujši.Niso samo hujši…so extra hujši in je ni oglodane kosti,ki je ne bi oni mogli še bolj oglodati in kaj pridati.
Prvi šoferski aksiom pa je: sex,sex,sex,sex,sex..ponovi milijonkrat sama.
Več ko nabrišejo tepk,večja je njihova veljava v njih družbi.In o tem za šankom razpravljat na ves glas!
:-))))
Sp
Trilči!Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Zdaj pa dovolj!Namesto,da zdaj tu z mano drkaš,bi raje šla tja,kjer vozi in mu povedala,da ga še vedno LJUBIŠ!!!!!
In reakcija bo taka,da bo linija stala od tistega trenutka dalje!
Ajde,dvigni tvojo simpatično ritko in teciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Poslušaj starca!
Sp
Te pa ti teci z otrdelim……………………………………………………………………
……………………………………………………………………………………………………
vratom…..ko bo vikend oziroma sobota,te grem v akcijo…..no,vsaj probala bom……..hmmmmmmmmmmmmmmmmmm……dovolj o njem zdaj……meni je všeč ideja s tabo in pero v r***….