Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržko…

Sprevržko…

Kaj je zdaj…prides na kofi…al ne…ce ne grem…no saj grem v vsakem primeru…u Laibach…se mal pa letim…ampak za eno kavo s teboj…pa ni blema….prides al ne???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Al sex,al pa neč!
A misliš,da bom delu 300 kilometrov sam zato,da bom pil kofi,ki ga pa itak ne pijem!
Cmoka žabi moja!
Sp

tko se govori……

pupiki je treba povedat jasno in odločno……

fejst bod

leta letijo - iščem stevardeso.....

Čau Razo!
A si ti tud bolj na suhem?
Sp

Na dež stopi boš koj na mokrem….:-)))

Kljun!
🙂
Sp

seksa ne bo…to ves…ce pa nisem vredna , da pijes kofi z menoj…te pa en kurc gleda…tko…sram te naj bo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti pa z mano drz…ce ne Bledek odpade…kaj boš pa potem…revcek moj…jokal naokoli;))!

Mene kurc glih zdej gleda….zate pa tega ne morem reč!
;-)))
A si bla v kinotu?
A ja,kaj je to sram?Sem pozabil že.Pr meni zdej eno drugo prevladuje!
Ah ljubčka ti pa glih tko dam….na čokoladno ritko!
🙂
Sp

ej…si pa iz ene skrajnosti u drugo..nekoc…je bil bljak…vse enako cokoladno…se je moralo videt…belo rito in joskice…sedaj…pa ti je lepo…da je vse od soncka…okej…ampak poljubcek je pa na licka popan in ne na mojo rito…tko;)) te moram mal izzivat…dan se ni koncan:))

Če že ritke ne pustiš…pol bi ti pa tiste svilene hlačke malček razprl…in ti na muco pripopal enega mokrega vročega kiska!
😉
Sp

moja muca pa hoce nekaj drugega;))

Ja saj ne morem kar nagazit,ne?Prvo bi ti jo z jezičkom umil….se po njem pasel,ti razprl……
A grem dalje?
😉
Sp

New Report

Close