Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sprevržko…eno pitanjce zate…hehhe

sprevržko…eno pitanjce zate…hehhe

težka dilema…..hiiih

kaj praviš na neko izmišljeno situejš:
…ali bi bilo ok če bi “posvojil” eno slatko bejbiko, ki se mota in “išče”..hihihi…toda ona je hčerka od sodelavca.
A misliš, da bi se st tem porušili dobri delovni odnosri???hehheh

ajd kliči me kaj…

leta letijo - iščem stevardeso.....

sp..nima cajta..je na poti..k zobarju;))…in dilema gor..dilema dol..pust unga votroka pr gmah..pa si sebi enako dob;))…in bos s kolegom se zmer kolega…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ej…a si nick spremenil….

ja..jaz in on..sva..kao..cenzura;)) in se najina zvercka pase zraven..pa smo trije musktirji..tko..si ze pozabil a..davno tega s eje to zgodilo…aha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ops……kaj bi pozabil….dobra stara vremena…….

hihihih…sonči, kje naj kakšno pupo najdem..

je ne rabs..jo mas;))cist mal..mcn pocak..pa bo..cenzura;))

ne seri……je rabim…vsak dan bolj…mi ne da spati…………….jesat bi skoz in skoz….samo ona……ops….in ostajam spet v svoji…

Ja ne znam sto je zivot i zasto ga svi toliko cijene,
meni moj zivot ne znaci nista jer nemam nje.
Kad vidim oci njene boje, sjetims se
da brez nje ne mogu…………..

saj pravim..da jo mas..in pocak na njo..bemti..in ne rabs zato druge ta cajt..pizda te bom…;))

Nagazi brat…kaj sploh sprašuješ!
Saj on bo pa tvojo hči….;-))))

sprevrzenc si..eto..to ti je to..kaj pa ce bi bla to tvoja hci..aaaaaa…sam tace naj da stran..bemti;))..naj bo mal vzdrzen…naj doma vec miga;))

Jaz najdem vedno vzpodbudno besedo za frenda!
Zate tudi!
😉

japjade..sam ne napeluj na sprevrznost..ne bomo vsi taki…al pa razocarani pol;))

Dobro!
Sunny…bi se ti slekla zame…in neki perverznega nardila?
😉

ok hvala za vzpodbudo……kak bi rekli….izvršeno dejatvo..hehehehheh

samo neki me matra….hmmmm…ki pa če bo zdaj hotla še……še vaš, če dobro uštimaš..heheheheh…..kaj na naredim??????

a naj prosim sedelovca tj. njenga fotra, da bo dala mir ali …….???????

kaj meniš????

pa lepo živi dalje

Točno!!
Zatoži jo fotru,da te nadleguje!
Pa si čist!
In k novim zmagam naproti!
;-)))

New Report

Close