Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržko…samo zate…

Sprevržko…samo zate…

Pa kaj je sedaj to…a si ti tud noter padu…u čeber barve..kje siiii, takoj sem…da me malo pocartaš, nato pa grem ninat nazaj…cmoka dragi prijatelj in bodi tako priden še naprej s penzelčkom v roki ali brez…te pogrešam …veš toooo???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Moj zlati žabi!
rad te imam!!!!!!!!!!!
Sp

Evo…tele tvoje besede…so pa zalegle bolje od lekadola…hvala enako…cmoka! lepo si me pocartal…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Če si pa takoooooooooooooooooooo moj!
Cmoka
Sp

Pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Meni tudi!A mi nakloniš en vroč poljub?
Sp

Joj…ne bo več vroč…ni več vročinke;))…je že šla…pa-pa…lahko pa tazga mojega…ki zadane…čutiš to;))???

Ne morem govorit,če imam polna usta tvojega jezika..;-)))

Uauu!

Kako je bil dober!!!!Šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Sp

No…jaz sem sedajle malo pijana…sem ubogala tetkin recept in naredila en ornk šluk šnopčka…no v njemu so borovi vršički…zato, za svojo porednost tule ne odgovarjam ta trenutek…ampak ti Sprevržko-sprevrženc…si pa danes potreben in pokvarjen do konca…lepo zastopaš svoje ime…in lepo, da ga čutiš…paše ja…

Čaki!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sem napisal jezik!?

Ne,na lase sem mislil!Polna usta las imam!

;-))))

Sp

Kar motaj se ja…kar daj…no glavno je, da midva veva kaj je res in kaj je hec;))!!!

Majke mi!Žverči in Štumpi in Razbo so mi priča!
Sončiiiiiiiiiiii??????????

A mi upaš dat enga ljubčka na….popek?

Sp

SončeK…upa dati poljub…ampak ej…na popek…ne raje kam drugam…na popija pa se prisesaj ti…na mojega seveda…se smejim…ali ne bi midva ustavla konje za danes…da ne pobezljajo do konca in nazaj…;))?!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Šimen,ustavt se morva!
Sp

Lepo, da ubogaš…jaz ne bi;))!

New Report

Close