Sprevržko…samo zate, da te zadane do konca!
Ja, danes sem glasbeno razpoložena in še nekaj samo zate!!!!!Brskala sem in do brskala, vem da ti bo všeč, da te bo zadela in uživaj v njej… Dragi prijatelj, privoščim ti srečo in naj te ta pesem popelje tja…kamor želiš ali o čemer sanja tvoje srce. Cmoka in vesela sem, da si moj prijatelj, veš to???
KAO TI
Parni valjak
Ti mi činiš krasne stvari, ti me činiš sretnim
I kada loše mi krene ti si tu, uuuuu, uvijek kraj mene.
Od kada su igre grube lijepo je znati
Da čovjek ima nekog kao ti na svojoj strani
Kao ti, kao ti, kao ti
Ti znaš da ja nisam od velikih riječi
Ono što osječam teško je reči, ipak želim da znaš, volim te
Kao ti…
Ja nisam od jučer
Imam dosta iza sebe
Al ni jedna od prije
Značila mi nije
Kao ti…
Yes…saj zato sem ti pa to napisala…no poslala, da uživata, uživaš…šibaj hitro na njo…ali k njej..ali ob..v…ma kakor želiš, samo naj ti bo to v veselje…saj veš, da če si srečen ti…. sem tudi jaz… in cmoka;))!
Tudi…na sploh rada poslušam glasbo, ki me zadane, saj veš ko se ti dlake postavijo pokonci…ko je to to…raje grem…ker se vrti ena…in bom kaj preveč lepega napisala. Cmoka…se pa vrnem kasneje…me čaka kosilo… in bova po kosilu…se kaksno rekla, če boš še tu…pa-pa
Če imaš na CD-jih ali pa presneto na njih , bova malo z mojim programčkom predelala umesne pavze do naslednjega komada
ritem bo pa bil včasih malo hitrejši ali pa počasnejši
Se spomniš mix-a Start’s of 45 ?
približno nekako tako se da to zadevo zamiksat
samo komade morava skupaj zreducirat (ko bi jih bilo vsaj 40-60 )za en CD približno 20- 25 minut WAVA
Nehajjjjjj, dovolj izzivanja…tudi SonceK dela na temu, da se bo vozil in čim prej poslusal cd notri…se že peče…no skoraj…no te tanove “najine” pesmice;)), samo še par komadov dodamo, pa bo…cmoka nagajivko!