Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržko se je včeraj popoldan res izkazal …

Sprevržko se je včeraj popoldan res izkazal …

… in nam poslal dol taaaaaako lepo nevihtico, da sem samo z odprtimi usti gledala skozi okno … in uživala …

Bilo je vsega … treskanja … bliskanja … grmenja … pihalo je ku svinja … in … skratka … LEPO! :)))))

Hvala Sprevržko! :-****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A zdej mam pa še zasluge za tisto,kar en drug zakuha?
ojej!
sam za tisto,na kar imam možnost vpliva…..pa popušim!
Cmoka Bugi!
A češ malo burje danes….pa mal snega(od 1800 m navzgor)?
Dostavimo na dom!
😉
Cmoka
Sp

A danes si kaj boljše volje kot včeraj???:))))))))

He he … Sprevržko … po 17h, ko bom lepo doma zavita v dekco, mi lahko pošlješ dol tudi sibirski mraz (hvalabogu da obstaja kurjava na plin) :))) … Do takrat pa … hm … raje ne … ;))) :)))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Če mi pokažeš joške…bom še boljše volje,kot bom jutri.
;-)))
Sp

??? Če se ne motim, si imel včeraj drugačna nagnjenja…………:)))))

Ma dobro…kam pa pridemo brez sprememb!?
😉
Sp

ha-ha!Bugi ima danes tlako do 17-ih!
(pa moja žena tudi,hihihi!)
Bugi…a se mal dol dava?
;-)))
Sp

A potem si se ti odločil za take drastične spremembe??’:))))))

No ja!
me je malo sram…sam ga ni pred babji….jošk in tisto spodaj….
Khm…zdej sem pa res zafarbal!
Sp

Ja … dej k gremo ninat … :)))))))))

Sam veš kaj ti povem … to življenje ni fer … Moj miško še vedno sladko spančka pri meni doma … jst sem se pa mogla ob 7h spravit ven iz postelje in prist v službo …

Ni fer … niiiiii feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr … :(((((

Lp, Bgv

No, pa sem te!!!! Hvala Bogu……..Zdej boš pa Sinca pustil na cedilu…pa tako te je včeraj hvalil in sva se skori skregla, ko sem te jaz zagovarjala, da maš rad ženske, on pa je gonil svojo….Evo……..te že imam nazaj rada! CMOKA

No ja!Malo akcije bo treba še pokazat,da bo bolj prijelo!
😉
Sp

Ob 7-ih!?????
Sred noči???!!!!!!!!!!!
Ubogo dete moje!
sočustvujem s tabo!
Sp

Ja ja … sej vem … sem boga, a ne??? :(((((

Sred noči me mečejo ven iz postelje … namesto, da bi mi pustili spati tja do ene normelne 10-e ali 11-e ure …

:))))))))

Lp, Bgv

Ubogi otrok!
Pol se pa posledice kaažejo čez 20 let,kr imate povešene joške,pa suhe pi*ke,pa kožo zgubano,pa mozolje na riti,pa …………….strupene jezike,itd.
😉
Sp

Kakšne akcije? A ti sploh veš kako sva se včeraj primla???:)))

Sem že malo star,pa se mi ne ljubi starih postov brat.povej.
?
Sp

Ti dam jst strupene jezike … okrog uh … boš vidu ti meni strupene jezike … !!!! :)))

He he … sam me je zdej miško klical … pa pravi, da je že od 8h pokonci … tako da sem se malo potolažila … :)))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

A že od 8-ih gaa ima pokonci?
oštja,je mogu it na skret pa orožje spraznit!
😉
Sp

Hja……..Jaz Sinca res ne poznam………ampak………vse ima svojo mero………in ne dovolim, da tako tolče po ženskah……..eno je, ko se govori v štosu, vse ostalo pa………saj potem sva se nekako pobotala, ampak…..priznam, da mi je dvignil pritisk…..Pa še ti si mu na začetku neko korajžo vlival kao…….babe………pa to……..uf……Ampak……bilo i prošlo………

Ehm … za orožje spraznit je bil na sekretu že ob 6h zjutraj … :)))))))))) He he …

Sicer ga ima pa vsako jutro pokonci … ;))))

Lp, Bgv

Zvezdi … pa ne ti Sinca vse za besedo jemat … On rad špika … drugače je pa zlati dečko … :)))

Lp, Bgv

Pismo!!!!!!!!!
A začneva novo temo?
zakaj moškim vsako jutro stoji?
Meni tudi!
A je kak dohtar med nami,da bi to pojasnil,ker me res zanima zakaj!?
😉
Sp

Čau BGV………ma ne…….saj sem rekla……….razumem, da ko gre za hec……..ampak včeraj mi je z nekimi takimi čudnimi izjavami res dvignil pritisk……….Ampak…saj pravim…je šlo mimo…..Ho dimenticato tutto!!!

New Report

Close