Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržko se je včeraj popoldan res izkazal …

Sprevržko se je včeraj popoldan res izkazal …

Moj pravi, da je zato, ker ga tišči scat in je pač ta mali pokonci … Pa kaj jst vem. Sicer se pa s tem ne obremenjujem … :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaz ne dimentikam nč!sam včasih me morjo spomnit!
Stelči…a me imaš še kej rada…ker,če mi ženska reče,da me nima….pol mi je pa res hudo….od nimr!
Sp

:)))) Bene bene, brava! :)))

Ma ja … sej vem … naš Since ima prav tak dar, da zna spravit človeka ob živce … :))))) Sam … je še vedno cukrček … :))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

jaz bi pa rad vedu točen in strokoven odgovor.
me res zanima!
Sp

Hm … pol pa dr. Ruglja vpraši … on ti bo zihr strokovno odgovoril … :)))))

Lp, Bgv

Te mam, te mam……….sam priden bodi…………….:)))) Kaj pa ti mene?:)))

O.K. Drugič mu bom v znak miru rekla, da mu podarim tangice, sam da mi bo dal mir…..tangice za moške, da ne bo pomote he, he, he….

OBA!!!!!!
Moža pa ne!
🙁
Sp

:)))))))))))))))))))))))))) He he … :))))) … no … če mu rečeš, da mu podariš gajbo pira, mislim, da bo bolj srečen … :))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ma sej oni dan je bil vsa zadovoljen, ko smo se pogovarjale o nogometaših v tangicah….Sicer pa…..tudi za pivo se lahko zmenimo……

Zdej me pa res zanima, kako slikco nam bo dal gor … :)))

Lp, Bgv

Ja……..saj Bog ne daj, da bi rekel, da maš mojga moža rad, bi spet kaj posumila:))))))))

Merlota mi daj,ne pira!
Pir pijejo štajerci.
Sp

P.s: tud šnops bi bil v redu!
;-)))

Glede na to, da si napisal merlot……se pravi, da imaš rad črno vino……Jaz ti lahko ponudim Cabernet Sauvignon……šnopc pa itak!!!

Stelči?
Kje maš hram?
Sm neki žejen ratu zdej.
😉
Sp

Hram je pa tam, kjer si bom hiško zidala………Sem ti naredila skomine kaj?

No dobro,vino in šnops lahko spustiva…tist hram,kr ga maš spodi…tist je pa zame!
😉

Sp

Čaki……….hram al tisto, kar je v hramu???

No,vmes!
😉
Sp

Ja vmes bo pa spalnica, pa kuhinja, pa dnevna…………he,he,he……..

A te bom moral gonit po hiši,tku kot moj peteln naše kure?
😉
Sp

Če se ti zadopade v hramu…………….lahko tudi tam……..:)))))))))

Na sodu?
Pod njim?
Al kar tko?
😉
Sp

Kakor želite, moj gospodar:))))))))))))))))))))

Čaki,čaki!
Jaz imam pa rad ženske domine!
😉
Sp

New Report

Close