Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržko…to je pa zate

Sprevržko…to je pa zate

Zdej sem se spomnila nate…ko sem večerjico delala…hahahaha….

Sem nardila prasca!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

mmmmmmmmmmmmmmm………………………kolk je blo dobro….:)))) hihihihi…. take fine kotoletke….njammmmmmmmmmmmmmmm:)))

The best in life is free

Si mi lušte naredila; jaz bi enga prasca ; odojka, tako reš fajn zapečenega……..mmmm, tisto kožico fajn hrustlajvo zapečeno. :))))
Zravn pa skledo repincla al pa šnitke. Pa mladi krompirček s peteršiljem.Jao…

O bljehk….. moj mož si bo pa palačinke naredu…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Nič ne bo s palačinkami…… je šel z enimi na pico….. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

hehehe….ko nardimo kračo………….njam………………….s tako zapečeno kožico, kot si zdej napisala…pol je šele lušno..:))

Sam jaz sem zdaj sita….tako da me ne gane nič več… No ja…rečmo, da sem dobra za ene pol urce….pol bom itak spet gledala v hladilnik:))))

The best in life is free

a ti boš pa na dieti al kako?:)

The best in life is free

Ma jst sem vedno na dieti….. :))

Hvala lepa….. lokali, dim, nasitna hrana….. sem rajši doma….

Sej me že čudno gledajo, ko nočem nikoli z njimi…. en par in moj mož…. hahaha
Ma sem predlagala, da lahko gremo v nedeljo na Nanos ali z biči na obalo….

jaz bi hotla zravn.
:))

Jst pa nisem hotla…. :)))) Že zadnič smo bli v gledališču…. pol pa da bi šli še na pijačo…. Jst sem pa šla kr domov…. :)))) Pol so šli pa še na pico…. tko da, še dobro, da sem šla… :))

Đizus…………hahahah……ti si pa res čudna.

Mal sem drugačna, ja…. :)) Kjer mi ne paše, tam ne grem…. :)) Niti zaradi lepšega…. 🙂

saj imaš prav; če ti ne paše, zakaj bi šla zaradi drugih.

No, pa se strinjaš z mano….. :))) Jst se mam tle tku fajn….. pa še BB bo zdej… :))))

Sprevrškota ne ganejo nankar prasci več – je že med holivudarji:-)))))))))))))

Ma kaj me ne ganejo!!!!!????
Ena jeba od vsega skupaj! Bom Primoža skupaj s kuglo zagnal dol v keglje!
Že stokrat povedano, da ima nekaj narobe v programu, ker dobesedno vsak drug dan zadeva ne pusti na forum!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

A je ostal še kak kremenadlc?
za froštk bi se mi kar prlegu, da ne padem v švohost.
:-))

Prjatu preklopi na starševski čvek.
V roku meseca dni spremeniš naslov…polje ali idrija :))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Kaj majo tam? Psihiatrične nasvete?Se mi ne ljubi it tja.Sem tradicionalist in bom kar tu.

Tu mora bit zrd unih 40.000!;-)))))))))))))))))))))))

ma saj me je nategavalo že zadnjih 5000!

E, pol pa ne vem kaj je narobe – se bom postavla na tvojo stran, ko boš reževal zadevo sz Primožem – sam ne ga med kegle metat!:-))))))))

Ma že zato, ker nam je eno fejst bejbo speljal s KR, bi se mu tokalo!
😉

Ej, ma kšna pa vam je ja še ostala tm u KR – čene se pa malu čez plot razglejte;-)))))

Ostalo je samom tisto z rogovi…….
😉

Ma sej se mi boš prou prsmilu – res!;-)))))))))))))))))))

New Report

Close