Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržkoooooooo

Sprevržkoooooooo

ajmo se javit, poročat, da na današnji fronti nisi bil med ranjenci…….

si dobil mailček? hihi….. kaj praviš o tisti fotki? ;)))))))))))))

grrrrrrrrrrr…razi ljubosumen postaja…to pa ni lepo od tebe…….

pa ne mojega frenda izzivat…..

poljubček mala

leta letijo - iščem stevardeso.....

kaj boš ti ljubosumen na mojega starega frenda??? halooo! je že res, da bi lahko bil……. kajti midva s SPjkotom sva se že večkrat gledala na 4 učke……. hihi……… pa sama samcata sva v gozdičku bla, pa se vsega brez kopala v gorskem jezercu….. hihi……… to moraš biti šele fouš……… haha….

hehe, ko bi ti videl tisto fotko……… hihi……… ti povem, da bi ti bla všeč….. SPjko bo pa zardel, ko jo bo vidu……….. hihih

ti mene tolažit…sem ljubosumn pa pika….pa faušni tudi..čerpav vem, da ni lepo bit taki do frendov…sam kaj čemo…deci smo taki…hočemo pupe samo zase…grrrrrrrrr…….

sploh pa ne bit huda zdaj na mene, če si mi zanimiva…..saj si ti tudi malček kriva,,,kaj pa nečeš na kavico, da bi še jaz bil zate malček…upssssssss

a imaš lepe očke?

leta letijo - iščem stevardeso.....

današnjo fronto sem kar dobro preživu….včeraj sem bil pa težko ranjen….
;-))))

hmmmmmm, kaj pa jutri??????????

poročam jutri,če me ne zadenejo…..
;-))

ma gejnej gejnej mislit na smrt……… oštja, kaj je zdaj to en eros tanatos??? ;)))))))))

Je sam tanatos!
A je to tist grk,kr je nategnu eskimko?
😉

Eros-Tanatos

Pil sem te in ne izpil, Ljubezen.
Ko duhteče vino sladkih trt
užil sem te, da nisem bil več trezen
in da nisem vedel, da si Smrt.

Zrl sem v strašne teme tvojih brezen:
in ker bil pogled je moj zastrt
od bridkosti, nisem vedel, Smrt,
da si najskrivnostnejša Ljubezen.

Alojz Gradnik

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Saj sem prvo hotu rečt,da je en baumeister….pa sem se pol premislu!
😉

a ti nisem dobila eno lepo, globoko pesem..za ilustracijo?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jest sam še na globoka grla prisegam,hehe….
;-))))

…tudi še tako globoko grlo ima svoje “dno” 🙂

;)))))))))))))))))))))

New Report

Close