Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sp,saš,mcarči……a ste videli…stefanie

sp,saš,mcarči……a ste videli…stefanie

hmmm…in ker je taka polna lepa lunca…si dovolim, vas vpršati za komentar!

mala stefani je rekla, da je z gorenjske…..heheheheh……..a mislite,
ALI JE KAJ POVEZANA Z TISTO TERERORISTIČNO ORGANIZACIJO, ki so je ZDA dala na spisek???????hmmmmmmmmmm

opssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne bi dala roke v ogenj, da je temu res tako :-)))
Sicer pa: strup je v majhnih flaškah in ko se te “dotakne”, postanejo celo teroristi nedolžne in mile ter pohlevne ovčke……
Gorenjk se boj……

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj pa fali gorenjkam? gorenjke, primorke, stajerke, …, slovenke so pa ja vse cist fajn 🙂

Lp, M

Zveniš ko en španski zapeljivec….. če sem zlobna, a lahko pripomnem, s čim utemeljuješ, da so VSE Slovenke fajn? :-)))))))
Koliko Gorenjk, Primork, Štajerk itd. pa poznaš (no, bolj ali manj, seveda)??? :-)))))))))))

Vse so fajn
Fajn žleht
:)))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

pa koji Saškando si pa spet ti, da se tako spoznaš na Slovenke, a?!
Po moje še nisi srečal ta prave – prav žlehtne, mislim, hehehe.

No ja…najbolj poznam Kraševke, Brćinke, Brike in Korošice.

Za vse so eni pregovori, kao, če maš tole ne rabiš psa al pa če srečaš tole in gada, potem…. :)))))))))))))))))))9

Korošice izzvzete.
:-)))

Takrat ne rabiš psa, kurjave, muh, pa še česa bi se našlo. Skratka, prišparaš na domačih živalcah, hehehe. Vse imaš v eni osebi. 😉
Samo ne steguj tac na Sever, priporočam, da ostaneš na območju, kjer si bolj domač!

pa… v osnovni soli sem mel za sosolke punce iz okolice kamnika. v srednji tja do domzal, celo ljubljane, moravc in podobne razdalje. na faksu se je to raztegnilo na vso slovenijo: prekmurje, dolenjska, primork se posebej veliko (in jih mam se mi zdi se najrajsi), gorenjke, stajerke, …
plus tega je tudi v sportu, s katerim sem se bavil svoje cajte, zlo zmesano, ko ajvar, tekmovalcev in tekmovalk. pa so ble povecini vse fejst. no, sej ne recem, da ni vmes cesa, kar cloveku ni vsec, ma … sej razumes, ne? 🙂

Lp, M

Seveda seveda…da me kej ne požre :))))))))))))

Slovenke, prelepe žlahtne rožice, ni take je mladenke, kot naše je krvi dekle.

To imamo v defaultu (himni)

pa ne, da si vse utegnil sprobati? Kdo se je pa namesto tebe učil za faks??? :-)))))))))

😉

Lp, M

…je treba imet zaprte kot Hopkinsa v gajbi!(v unem filmu:Ko roštilj obmolkne)…drgač bi pofakale pol SLO….pa še na kako žvau bi se spravle!
😉

ta je bila pa nizka, da veš!
Ti vrnem….. sicer pa, pravijo, da Bovčani niso kaj prida za ponucat….. vsaj v postelji ne. Kumare vlagat, pa papriko pa že znajo…..

nea mi frenda zafrkvat………saj če zna pravilno vlagat….hmmm….sanje vsake pupe…hehehe

drugače pa zverči a veš tisto:

Veste zakaj si cigo pušča brke? Da ga ne bodo več klicali “Cigo” ampak “Brko” ..

hihi…ops…čaki s kom pa sedaj držim….ufffffffffffffff

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close