” Squirt “
Tak orgazem se lahko zgosi predvsem z prsti ga lahko spodbudimo, če damo kazalec in sredinec v noznico in potem drazimo notranji del noznice (proti trebuhu). Tempo počasi stopnjujemo in ženske občutijo pritisk in hočejo, da bi nehali saj čutijo tekočino in mislijo da se bojo polulale. Tekočina res ni urin, diši povsem drugače.
Je pa problem da ženske niso sproščene in si ne dobustijo tega. Zato morajo biti ženske na to pripravljene in sproščene, da lahko uživajo, kajti, če se ne sprosti prvič jo boš naslednjič težko pripravil do istega.
Squirt je resnična stvar, za vse tiste, ki ne verjamete, samo največja težava je pri tem, da se ženska mora res sprostit in prepustit, da moški to izvede. Vse pa mora bit z nekim občutkom, ker če ni, se ženska ne sprosti, tle imajo največji vpliv možgani, da so res pri uživanju in ne pri mislih, kaj se bo zgodilo.
Squirt res obstaja in ko ga partnerka doživi….je res nekaj enkratnega…in predvsem mokrega.
Zadnjič mi je ena tako pošpricala avto, da sem imel mokro celo vetrobransko šipo – seveda od znotraj.
Res pa ga lahko doživi samo sproščena ženska in to ponavadi le z draženjem z prsti navznoter proti trebuhu, dlan pa prislonjeno na ščegetavček. Samo dvakrat se mi je zgodilo, da je partnerka doživela squirt med seksom – takrat ko sem jo res hitro in intenzivno.
Sicer pa je o tem, kako žensko pripraviti do tega, veliko napisanega tudi na internetu.
In seveda – za njen orgazem in squirt mora poskrbeti moški in ne ženska sama…
Hehe, dober opis Squirtanja na Erotične zgodbe 😉
ne, ni mit čeprav sem tudi sama mislila da je – dokler nisem tega doživela sam pri sebi!
prvič se mi je to zgodilo pred leti (enkrat samkrat), ko sva s tipom seksala po pasje (en sam curek, šok za oba, takoj menjava poze), hitro po tem sva se razšla
drugič se mi je zgodilo (kakšni 2 leti po prvi izkušnji), ko me je tip zadoljeval s prsti, špricalo je in špricalo, da sem ga že rotila, da naj neha
s sedanjim tipom sva skupaj skoraj 2 leti in po pol leta sexa, ko sva si že popolnoma zaupala in se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepustila drug drugemu, me pripraviva do tega, da squirtam skoraj pri vsakem sexu (sexava 3-5x na teden oz. v povprečju vsak drug dan, čez vikend vsak dan)
itak, da je bil prvič šok za oba – vendar, ker je njemu to nekaj najlepšega in najboljšega kar lahko ženska ob orgazmu doživi, sem od takrat dalje popolnoma sproščena in se prepustim občutku in zadovoljstvu (prej sem se umaknila oz. se dala na pauzo, ker sem začutila, da bom špricnila)
poza kjer 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pride do mojega špricanja:
– on leži na hrbtu, jaz zgoraj, obvezno v pozi počepa in počepe izvajam ter si s qrcem masiram G točko dokler mi ne pride in začnem špricat, če sem še pri močeh se še parx dvignem iz počepa, da je teh špricanj več, če ne pač ostanem pri enem
poza kjer mi v 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} šprica:
– jaz na hrbtu, moj mi noge potisne daleč naprej do moje glave in mi ga da v rito (ta poza je vedno prihranjena za na konec, ko sem res že ful vlažna, razrajcana, da me bo vsak čas razneslo), ob tem, ko si dražim ščegetavček, mi je ful lepo in kmalu doživim orgazem, ki je pospremljen z več curki (odvisno od tega kdaj moj konča – po navadi se ob mojem špricanju ne more več dolgo zadrževat in nama pride skoraj sočasno)
sva pa zadnjič odkrila novo pozo ob kateri sem prav tako špricala – moj na hrbtu, jaz leže čisto na njemu, le moja rita se je premikala v sunkovitih kratkih gibih gor in dol, tako da mi je qrca res na trdo pritiskal ob točko G
🙂
pozdrav…
sicer so punce že odgovorile. Ključno je zaupanje, tehnika in potem tudi njena zmogljivost. Nekoliko bolj nazorno je obrazloženo tukaj (je dokaj eksplicitino…)
http://www.xvideos.com/video4984751/female_orgasm_mastery
http://www.xvideos.com/video3484500/how_to_female_ejaculation
Od štirih žensk, ki sem jih imel, se le pri eni to ni zgodilo. S prvo dolga leta nisva doživela tega in v to nisem verjel, da obstaja. Ampak enkrat se je to zgodilo. Njej je bilo to čudno, pa sem rekel, da je to verjetno nekaj, kar sem nekoč nekje bral. Potem se je zgodilo še kdaj, najležje, če je ona sedela na pultu.
Pri tretji se to ni dogajalo, čeprav je bila vedno ful mokra in zelo mahnjena na “telovadbo” in je imela s tipi mkar precej kilometrine. Vmes sva se razšla, ampak čez leta sva malce ponovila. In takrat je to obvladala.
Pri sedanji se to zgodi zelo redko. Če se, pa še sama ne ve, da se ji je to zgodilo, ampak potem pod ritjo vidi mokro brisačo. Še najležje se to zgodi, če greva na sedežno, tako da sem jaz za njo, jaz pa jo še dražim od spredaj.
Jaz mislim, da se gre preprosto za lulanje, ki je pomešano z vaginalnimi izločki. Ženska nožnica ni tako zgrajena, da ustvarja tako količino tekočine. Tisto, ko s prsti pritiskate v notranjosti, je naša g točka, ki je absolutno občutljiva. Takrat pride do močnega orgazma, ko se sprostijo vse mišice, tudi mišice sečnice, zato se ženska polula. Svež urin nima grdega vonja, slab vonj nastane šele ob razkrajanju. Tako da to, kar priteče ven, je urin in tisti žlički nožnične tekočine. Takoj se ne zavoha. Probite kasneje povohat sedežno, brisačko.. zagotovo boste zavohali urin. Tako sva midva naredila in razkrila “skrivnost” špricanja. Sicer je bilo pa že pred tolikimi desetletji pisano o tem, da se ženske med močnim orgazmom polulamo. Sedaj pa novodobno špricamo.. a še vedno je to eno in isto, ne glede na izbor besed.