Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Srajca je najgrša obleka

Srajca je najgrša obleka

Ok, ne rečem nič, ko so ljudje formalno oblečeni in imajo srajco skrito za obleko. Ampak, da imajo samo srajco oblečeno, po možnosti še par gumbov odpetih … to je najgrši prizor za videti na človeku. Še posebej, ko se nekdo pojavi v karirasti srajci rdeče ali modre barve.

A to mislis na Tilna iz oddaje Dom?

Zame je srajca super oblačilo. Če ima moški oblečeno čisto, zlikano srajco in oblečene kavbojke ali hlače na črto, je videti urejen!
Meni gredo na živce povaljane in zmečkane majce.
Seveda, danes se ženskam ne da več likati in so bolj komod majce.

nimaš pojma…sploh

https://www.youtube.com/watch?v=H-MgL99117E

ŽENSKAM se ne da več likat? Kaj ima ženska z moško srajco?

A po tvoje samo ženske nosijo zmečkane majice, moški si pa likajo srajce ali kako?

Živim na vasi in nisem še slišala, da bi si kakšen moški likal srajce sam. Likanje je žensko delo, tako kot je podiranje dreves moško delo.

Česa vse ti še nisi slišala.

Oooo pa ima, pri naših ženskah seveda ne, v NORMALNEM svetu pa veliko. In ja, srajca je neprimerljivo bolj uglajen in estetsko dovršen kos oblačila, ki jo lahko imaš ob vsaki priliki za razliko od pretegnjene, oprijete in prekratke mikice

Ti si me pa nasmejala!

[/quote]

Verjetno res še marsičesa ni slišala, vendar ima kljub temu prav.

Verjetno res še marsičesa ni slišala, vendar ima kljub temu prav.
[/quote]

Da na podeželji moški ne likajo srajc? Seveda ima prav. Čeprav je na podeželju tudi cel kup samskih moških, od katerih se kakšen celo loti tega.
Da je pa to žensko delo? LOL, ne tukaj pa nima prav. Delo je samo picajzlasto in zoprno, pa se zato ženske delegira za to.

Športna postava, oprijeti jeans in srajca je vedno top kombinacija.

Jaz se stopim ob sinje modri srajci, ki potegne nase barvo oči.
Moram nehat :)))

[/quote]

Se strinjam s tabo. Glede na to, da sem na svetu najbrž veliko več let kot ti, sem res že slišala ogromno. Tudi rek, da mož nosi ženo na srajci, žena moža pa na obrazu.

Se strinjam s tabo. Glede na to, da sem na svetu najbrž veliko več let kot ti, sem res že slišala ogromno. Tudi rek, da mož nosi ženo na srajci, žena moža pa na obrazu.
[/quote]

Jp, se strinjam, da so daleč za časom .

No srajca je meni sicer za ven nekomotno oblačilo in jo res redkokdaj oblečem, ker so mi všeč oprijete, zapete do konca.. za po hiši pa večja komotna, tudi ko kaj ustvarjam, slikam, šeraufam, pacam in olepšujem…

Jaz srajc sicer ne nosim, ker mi niso praktične, pa še likat jih je treba. Mi pa niso gre.

Najgrše so visoke oprijete kavbojke, po možnosti prekratke na obilni ženski v kombinaciji s kakšnimi Uggicami in bunde in jakno z mucko okrog kapuce za moške.

Pogledaš moškega in njegovo srajco in ti je takoj jasno kakšno žensko ima (v primeru, da jo ima).

Meni osebno srajica gre skupaj le s suknjičem in mogoče celo kravato. To mi je seksi. Samo je res da pol moraš met tako službo oz greš kam tk.

Srajica z nekimi kavbojkami pa mi pač ni. To so hlače za prosti čas in zraven naj gre še majica za prosti čas.

Nobena ni zadela.
Tole je mislil avtor:
Vaš link

Jap, te srajčne obleke so hecne.

kaj maš pa proti srajcami? to so ja ful modne in udobne!!

New Report

Close