Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek srajce- kje jih likajo- prosim

srajce- kje jih likajo- prosim

pozdravljeni !

mi lahko prosim pomagate “zvohat” kje kvalitetno in po ugodni ceni likajo srajce. vsake toliko se mi jih nabere, da bi mi takšna pomoč prav prišla.

hvala!

Zelo poceni jih operejo in zlikajo v Labodu.

Kaj pa MB?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ja v ljubljani sem pozabila napisat, saj oprat mi jih ni problem,sam za likanje se zatakne vsake toliko časa

Pa v čistilnici Usluga Šiška – imajo 3 poslovalnice, poglej na netu.
V Ljubljani seveda.

Če jih daš v Labodu samo zlikat je dražje, kot če jih daš še 1 x oprat in zlikat.

jaz jih nosim v čistilnico Labod, ( v večjih hiper trgovinah je) stane bivših 290 sit za pranje in likanje..(večkrat kakšna akcija 6 za ceno 5 inp..) .Moj ima vsak dan drugo srajco, včasih tudi dve, če ima še kakšen sestanek,tako da bi lahko potem
čez vikend samo prala in likala..
odnesen na enkrat na teden in v treh dneh so zrihtane..
lp

Čistilnica Cleaner v Domžalah, Ljubljanska ulica. Odpeljejo in pripeljejo na dom, pa še ceneje kot v Labodu. Pa naslednji dan jih že imaš. Ne rabiš tri dni čakat. Preverjeno! Imajo količinski popust.
Lp

hvala zlate ste!

kupi robota za likanje srajc, imenuje se DRESSMAN in zlika v nulo, cena je dobrih 800 EUR

žal imam premajhno stanovanje in ni prostora za še enega člana, no vseeno hvala, si bom pa zapomnila za kasneje , ko se preselimo in si ga morda tudi omislim .

maja_ napisal:

> Kaj pa MB?
>

V mb jih pod starim mostom ena teta lika, ne vem kak se točno reče, ampak ima tudi solarij. Če se pelješ od evroparka prosti staremu mostu zaviješ tam pri zadnjem vhodu v bolnico po cesti pod most in malo dalje od one gostilne ima ena gospa pralnico/likalnico in solarij. Za cene pa žal ne vem.

Lahko pa pokličeš na tel 041337920 (Čisto d.o.o.) in ti jih pridejo iskat in prinesejo zlikane na obešalniku vsako posebej v vrečki do vrat. Stane pa cca.evro na srajco (lahko,d a še manj, se ne spomnim, ker imamo res malo srajc za zlikat).

New Report

Close