Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sram ga je zaradi moje službe

Sram ga je zaradi moje službe

Odgovor na objavo uporabnika
MOnsteraMO, 20.05.2024 ob 21:13

Draga moja, opravljaš izredno plemenito delo za kar ti hvala. Za partnerja pa nimam besed. Verjetno si bodo njegovi domači in vsi sodelavci na občini na stara leta sami brisali riti, upam, da bo tako. Naj se zglasi pri terapevtu, ker je več kot očitno, da je nedorasel tebi in življenju.

Popolnoma se strinjam!

Če je tema  prava – se zanj ni vredno truditi. Lahko si ponosna nase in na svoje delo. Ti pa nekaj povem – če je tole spisano za klikanje in zlivanje gnojnice za občine, si falila. Občina in Upravna enota nista isti ustanovi. Na občini se izvajajo projekti za razvoj občine – gradnja šol, zdravstvenih domov, kanalizacij, vodovoda, igrišč, skrb za čistočo, turistične destinacije, kulturne prireditve in tudi za socialo ljudi. Velik, če ne celo največji del finančnega odhodka občine pa predstavljajo subvencije vrtcem, prevozi šolarjev, investicije v vrtce in šole. Torej, če je res na občini je verjetno vsaj del vpleten tudi v socialni razvoj občanov – tudi v domove starejših, kjer ima občina svoje predstavnike v svetu zavoda.

Medtem, ko je Upravna enota državni organ, kjer se ureja osebne dokumente, potrdila o stalnem in začasnem prebivanju, vpis ločitve ali poroke, prijava tujcev, orožja, izdaja gradbenih dovoljenj, prodaja kmetijskih zemljišč itd.

Sam na kratko – da boste lažje ločili.

New Report

Close