sram me je kje živim
ja sram me je kje in v kakšni državi vižim! cigani so spet nazaj,država pa je spet požrla kar je rekla. me zanima kdaj bodo ciganske bajte podrli,ko so se hvalil v štirih dneh.ta rok je že potekel.pa celo vojsko policajev v Ambrus, sramota!da pazjo cigane.me zanima če bodo tud pr moji bajti postavli tak špalir,da mi ne bodo vsega pokral.uh sem jezna.
Seveda ni hudo, če od nekdaj živiš dovolj daleč, da Ti je prizanešeno z nasiljem in teroriziranjem, kakršmega so dolga leta prenašali tamkajnšnji domačini. Če bi tedaj policija, ko se je nasilje začelo, vsaj pokukala v tja in dana Ciganom jasno vedeti, da ne bo pustila terorizirati domačinov, bi iblo danes vse drugače. Žal pa so se časi tako drastično spremenili, da zdaj policija varuje nasilneže namesto resničnih žrtev.
Če bodo porušili to ne bo nobena sramota za Sloveijo, temveč bo samo izvršeno, kar bi moralo že biti.
Potrebno je porušiti, oni si naj postavijo šotore, če hočejo, na državni ravni pa se naj čimprej uredi kam bodo šli. Kam? Meni se še sanja ne kam naj gredo. Še najbolj primerna lokacija za Strojane se mi zdi posest pri Drnovšku. Tu jim ne bi nihče iz občine upal ugovarjati. Drnovšek bi pa s svojo osebnostjo tudi vplival, da bi se vklučili v šolanje in delo. To mislim čisto resno, ker v Sloveniji jih ne bodo nikjer sprejeli, pa tudi sami njihovi rojaki so čisto tiho, da bi jih vzeli k sebi. Zanimivo. Kje je pa njihova solidarnost?
no saj jih bo lahko udejanil,ker za vso podporo,ki so jo kot država nudili tem kriminalcem jih bodo za zahvalo zdaj še tožili.tukaj se pa strinjam s Strojani.če je bla država tak osel,kakršno smo vidli naj jim zdaj pa še krepko plača.me zanima za kom bodo zdaj letal,za sodniki al spet za cigani da jih nikar naj ne tožijo? zagovorniki ciganov zdaj vidite kolk so prefrigani? vse zastojn,po želji od hrane,stanovanja , bajte,….na koncu pa batina – tožba.še kako to privoščim vladi!
Men grejo pa na jetra levičarji, ki ne znajo druzga kot gont lajno o ksenofobiji.
In pr vsem tem nikjer na svetu take al drugačne manjšine nimajo tolk privilegijev, kot ravno pri nas.
Da o tem, da se z lopato meče denar iz proračuna glih za financiranje tistih, ki tolk jamrajo o ksenofobiji niti ne govorim…
Od kje že dobiva dnar Mirovni inštitut?
Kako je šele mene strah tistih, ki mi očitajo, da sem, ker samo opozarjam na privilegije raznih skupin in manjišin, tako kot pravi Mujo. Pa ta levi enkrat se že odločite, kako in kdaj bi morala država in represivni organi ukrepat. Ekrat kričite, ker niso ukrepali, drugič ker so. Sedaj ste še pri policajih podpihnili ogenj, kako ga pa boste pogasili to vas pa ne zanima. Boste naredil še eno revolucijo in vse, ki niso po vašem okusu spravili s poti.
Saj imam na sumu, da so tole s Cigani skuhali prav v levem opozicijskem bloku, ki hoče na vsak način vreči to vlado.