Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sram me je nositi krila, kratke hlace

Sram me je nositi krila, kratke hlace

Korenje ogromno pomaga. Nekateri zajci so celo črni, ne samo rjavi. Se točno vidi, kateri poje več korenja.

Bravo!

Ne vem zakaj eni tolk komplicirate…

Jaz pa imam krcne zile -ze 4x operirana pa se spet izbocijo.Res ni lustno za nas v vrocini.Nazadnje sem oblekla krilo v otrostvu.

Čisto te razumem, imam podoben problem plus še to, da se mi po nogah vidijo pore od depilacije. Tako, da si pomagam s samoporjavitvenimi kremami, imam spray za toniranje, včasih pa uporabim malo temnejši puder – logično ne z belimi oblačili. Nismo vse manekenke in lepotice večina nas je pač povprečnih.

Res je vecina je povprecnih, ampak iscete pa se zmer princa. To je tisti paradoks!

Dajte no, zakaj sram? V parku vidim ženske že kar v poznih letih, z berglami, hojcami,… in v kratkih hlačah. Nič ni narobe, tudi če niso po JUSu. Glavno je, da se one počutijo samozavestno in se ne ozirajo na tuja mnenja.

Samo se tega se namanjka. En kup debelih zensk brez obcutka samokriticnosti. Ko clovek neha biti samokriticen si odpre prosto pot da se se bolj nazira in mu je vseen za sebe.

Samo se tega se namanjka. En kup debelih zensk brez obcutka samokriticnosti. Ko clovek neha biti samokriticen si odpre prosto pot da se se bolj nazira in mu je vseen za sebe.
[/quote]

Samo še takih se manjka. En kup tečnih babnic in dedcev, ki bi diktirali, kaj drugi smejo obleči.

Samo še takih se manjka. En kup tečnih babnic in dedcev, ki bi diktirali, kaj drugi smejo obleči.
[/quote]

Ne. Čimveč takih. Drugace bomo postali druzba kker bo vsakmour vseeno za vsakogar, ves pa da debela baba ni ne lepa,ne zdrava, zato nehaj podpirati take neumnosti.

Ne. Čimveč takih. Drugace bomo postali druzba kker bo vsakmour vseeno za vsakogar, ves pa da debela baba ni ne lepa,ne zdrava, zato nehaj podpirati take neumnosti.
[/quote]

Ja in kaj zdej, če taka pač je? Poletje je tu, zakaj bi kdorkoli zavoljo kogarkoli hodil v dolgih hlačah, zaprtih čevljih ipd… V bistvu meni kaka bejba z več kg in debelimi nogami, ki upa oblečt kratko kiklo in jo samozavestno nosit, deluje kot, da nam je vsem lepo sredinca pokazala. I like it 🙂

Tvoje naravne beline te nima kaj biti sram.
To pošlihti po sebi, pa ne boš iskala rešitev kako belino zakomuflirat in ne boš več največjega organa, kože, pražila na soncu, ker bi bila rada rjava.
Kar pogumno v kratke hlače in krila.. saj pa vidiš kako pogumno jih nosijo osebe s preveč kilami in celulitom.. kaj se ti sramuješ svoje bele kože?

Da žensk ni več sram da so debele? Konec sveta!

Avtorica.
Ta obleka ti bo kot ulita.

[img]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB12pe1bgvD8KJjy0Flq6ygBFXaq/Hot-sale-2014-Cartoon-Character-Adult-cute-big-fat-pig-mascot-Costume-fancy-dress-party-costume.jpg_220x220.jpg[/img]

[/quote]

Saj tudi tečne babe, ki se v vsakega vtaknete niste ne lepe, ne zdrave.

Glej, raje kot da se obremenjuješ, kako izgledaš, prični delat na svoji percepciji. Zavedaj se, da si taka kot si unikatna, čudovita duša in kaj te briga, kako te drugi vidijo. Pa ko ti nekdo predlaga kreme in spreje in ne vem še kaj, veš, da nima vse pošlihtano v glavi in ima bolano psiho. Ker če si ti drugače zdrav, je bela koža še najmanjši problem.

Živi in uživaj v vsakem trenutku in ne se trudit biti nekdo, ki nisi.

Kaj sploh to pomeni imeti lep nart, lepa stopala, lepe gležnje, lepe prste itd? Glej noge so kakršne so, ene zverižjene, enim kosti štrlijo na vse strani, ene celo krastave zaradi bolezni, ampak še vedo so tvoje in te nosijo po svetu. Zahvali se jim in prosi, naj še ti dolgo služijo. Samo to šteje in zdaj si pa pojdi natikače nataknit in nehaj trpet.

Jaz jih imam tudi, že od mladih nog, a sploh ne pomislim, da zaradi njih ne bi oblekla obleke. Če koga pogled na moje krčne žile moti, naj gleda kam drugam.

Hey, tudi jest sem belopolta… Ponosna sem na to. Drugačna sem in venomer sem bila zaradi tega predmet žaljivk in čudnih pogledov. Dokler nisem bila na krajšem dopustu v Grčiji, kjer sem končno videla da nisem edina… Švedi, Nizozemci, Angleži… Ko vidis to samozavest in da je to čist okey.. Drugače gledaš na stvari…
Bi bilo pa fajn ustanovit društvo…. 😊
Mogoče bi nam vsem bilo lažje…

men se bela polt zdi zelo lepa, bodi ponosna nanjo. jaz se nikdar ne sončim .. manj kot mam barve, bolj sem srečna 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nekateri bi bili radi beli kot jogurt, ženske rumene nosijo sončnike in se izogibajo soncu, ker je v Aziji velja svetlejša kot je polt, lepša je oseba, črnci si belijo, da imajo svetlejšo polt, že dolgo ni več moderno biti zagorel, še škoduje pretirano sončenje, zaradi kožnega raka. Uživaj in bodi zadovoljna, da si taka kot si in sproščeno si obleci kratke hlače, ohlapne oblekice, krila, skratka vse kar si želiš. Še to, nekateri obožujemo belopolta dekleta, ki znajo uživati v svoji koži!

Kot moški ti povem, da se ne rabiš s tem obremenjevati. Ni to tvoj problem, če nekomu ni všeč… 😉

Ne laži no. Če bi se mazala s faktorjem 50, kvalitetnim, ne bi bila nič rdeča.

Res pa je, da je odvisno kam hodiš na morje. Ko sem bila v Grčiji me je še po prečki od las na glavi opeklo, pa mam goste lase.

in je jasno, da smo belopolti. Tiste in tsti, ki na soncu hitro počrnijo so od dol in so že itak temnejše kože, zato jim tudi rečemo, da so dvakrat žgani.

nedelja, 09. junij 2019

Grmički tam spodaj spet v modi

Avtor: TK

Grmiček med nogami je spet v modi in to je dobro. Zdravniki za nameček pravijo, da naraven videz zagotavlja tudi boljši in pogostejši seks. In to še ni vse!

Sramne dlačice imajo tudi številne zdravstvene prednosti. Po drugi strani depilacija, zlasti brazilska, prinaša številna tveganja. Sramne dlačice pomagajo bolje uravnavati telesno temperaturo in preprečujejo izgubljanje toplote na tem področju, kar lahko celo izboljša seks. Evolucijska prednost toplih genitalij je, da so ljudje bolj nagnjeni k temu, da se slečejo. Za moške to pomeni, da bodo dlje časa imeli erekcijo.

Sramne dlačice so tudi zaščitna bariera za kožo, zlasti med seksom. Na njih se tudi dlje časa zadržujejo feromoni, snovi, ki jih naš nos ne zazna, a pomembno oblikujejo našo seksualno privlačnost za potencialnega partnerja.

New Report

Close