Sram me je nositi krila, kratke hlace
Upam, da bodo od danes naprej dekleta pustile svoje princeske pri miru (kar se tiče striženja, btitja ipd., kar je več kot trapasto). Za nas moške ni boljšega, kot imeti opravka z naravno žensko…..
Kar se tiče nog – tudi jaz ne maram žilnatih. In takoj vem, da je taka jemala KT. KT povzročajo raka, embolijo, krčne žile, debelost, pokosmatenost rok…..sama kemična svinjarija…. Kako neumne so punce!
popolnoma zgrešila bistvo vsako leto se sončiš in se opečeš ko kuhan rak, se pravi si izjemno škodiš in posledice tega lahko pridejo na dan čez 50 let. kdo te je svetoval a kak bebec. barvo se da dobiti in to zelo lepo, poleg tega pa je jogurt barva lepa barva zdrava barva, najhujše so une bebave italijanke z temno rjavo kožo od sonca s cigareto v sutih, grde zgubane koža izušena in uničena deklica daj pusti mail, ti bom jaz povedal kako do zdrave polti, sem derma strokovnjak.lp ko bo dala mail luzerji fukfehtarji ne pište ji, da boš vedela moje ime se začne na a priimek tretja črkas priimka je r predzadnja pa a
Vsak ti lahko reče “bodi to kar si in se sprijazni”, ampak to ni nič novega. Osebno sem bil pred leti tudi bolj svetle polti. Po 20 letu sem počasi začel hoditi v solarij (studio Diamant kabina 5 in 1) najprej 6min čez 3 dni ponovno 6, čez 1 mesec 6min čez 3 dni 8min itd… obstajajo tudi marmelade in kreme za sončenje (postavili so otoček v cityparku z dobro kremo). S časoma telo dobi naravni pigment vendar ne pretiravaj z solarijem danes moram iti prvo 10min čez dva dni pa 14min da me sploh kaj prime + dobil sem podkožne “opekline” katere sem se težje znebil z kremami nivea ,(tudi zobna pasta in limona čez noč delujeta odlično). Ampak vsaj nimam več bolanega in bledega izgleda tudi če ne hodim v solarij mesece mi naravni pigment ostane temn.