Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sram me je, partner me je lizal, jaz pa …

Sram me je, partner me je lizal, jaz pa …

Sem smrdela po dreku. Res na jok mi gre. Prej sem se stusirala. Uporabila chili zadaj in spredaj. Kot sem vedno delala.

Vceraj sem jedla v mehiski, danes sem res imela driske in krce in sem se tezko obrisala. Ampak med tusiranjem sem vse sprala. On pa zacne lizat se zacne najprej izogibat, jah pol mi je pa povedal, da imam tam spodaj vonj po dreku.
Skupaj sva 4 mesece, kako naj se kdaj z njim seksam?

Packa si!!!

kaj se sekiraš? veš, kaj vse so problemi? seveda, da lahko seksaš naprej z njim, če pa on zaradi takega brezveznega pripetljaja, ki bi se lahko zgodi tudi njemu , noče, potem je nekaj kar z njima ne štima.

mislila sem z njim.

Jedi govna.

Mah če ga je pa to zmotilo ga pa pošlji nekam.
Resno.
Moški sex sex sex sex.
Ne rečem sex je super, ampak včasih ti enostavno telo ne deluje tako kot želiš in se ali izogneš ( kar je njim blazno zoprno) ali greš pač sexat (pa jim spet ni ok. In potem bereš na fotumih naslednje naslove- zena med sexom smrdi, žena med sexom prdi, žena se mi je zagabila kerbla bla bla..).

Če ga je to zmotilo nimas kaj delat z njim.

Ti že sedaj lahko povem, da ti je tip zameril oralo in bos težko še kdaj sproščena, kar mu pa spet nebo prav.

Zna bit odbijajoče… Jst sem videl v sauno eno dost ok. mladenko. Pa pogledam ene par krat, pač, dober gestel, kaj češ, ko ona obesi belo brisačo na obešalnik, na brisači pa dolga rjava črta… Moram priznat, da je več nism pogledal ampak verjetno jo drug dan bi spet pogledal, ni panike, dober gestel je remek delo…

Pridi k meni. Js rad ližem vegetino luknco.

Ko ekrat vidiš zadevo od blizu ne maraš več kalamarov.

Si človek in imaš telo človeka. To pač vključuje tudi neprijetne vonje, izločke itd. Ja, seksat se odpravimo umiti, a včasih naše telo dela po svoje. Se vidi, da nisi še imela daljše zveze, ker bi sicer vedela, kaj vse to prinese. Ko enkrat živiš skupaj, a misliš, da ti uspe vedno biti spedenana in odišavljena pred partnerjem? Partner te vidi z neobritimi pazduhami, nogami, neumito glavo, te zavoha, ko si vsa prešvicana, pride za tabo v kopalnico, pa ve in zavoha, da si šla na veliko potrebo, včasih se zgodi, da prdneš pred njim, jebiga, tudi to rata, pa čeprav tega ne delaš namenoma, vidi kapljo krvi na hlačkah med umazanim perilom, ker si dobila menstruacijo, ko si bolna te vidi smrkat, kašljat, te vidi bruhat itd. Seveda se trudiš biti vedno urejena, redno skrbiš za higieno, ampak vsako telo se enkrat umaže in zasmrdi in če živiš z nekom, to vidi, preden se uspeš umiti. Tudi dlake morajo najprej zrasti, preden jih obriješ in spet, partner jih kdaj pa kdaj vidi. Vse to vidiš, slišiš in vonjaš tudi ti pri njem. Ponavljam, ker sta človeški bitji in ne plastični, dezinficirani lutki. Če ti in tvoj tipček tega nista sposobna dojeti, potem bosta imela težave,ne samo med seboj, ampak tudi z drugimi, če bosta slučajno kdaj šla narazen in imela nove partnerje. Si pač imela prebavne motnje in je do tega prišlo. Neprijetno, ampak človeško. In to mu tudi povej. Težava bi bila, če bi to postal konstanten problem, da bi se to ponavljalo, a če se zgodi enkrat zaradi določenih okoliščin, pa res ni konec sveta. Odrasti.

Moji ljubici je to bilo všeč, uriniranje, scat, polivanje z marsičem
… meni niti ne, sva probala parkrat, ko sva bila nabita.
Se mi je pa ful zagravzala tist dan nazadnje, kak je lahk svojemu otroku dajala lupcke na lica, prej pa drek goltala. Mož ji tud rekel baje, da kam je padla tist dan in se ji je zdel smešno. Sva kmal za tem zaključila.

A veš koliko moških ima fetiš, da je drek. In da se mu poserjes na obraz. Dobi takega, da te ne bo več sram.

Mojemu frendu je med kunilingusom prišla med zobe spasirana zelenjeva, ker je en pred njim kozlal.

Največja fora je, da ženske nimajo potrebe tako vulgarno pisat. Zdej pa….

;)))), bonus, ta bi bila zvezda na Japonskem

od oploditve dalje dišimo/smrdimo po truplu.
Fu.k nima zveze z vonjem, ampak z gajstom (jeb.ozovnostjo) ☺☺☺

Nekaterim se v savnah izlocajo strupi iz telesa (sploh, ce gres v infra ali bio savno), so pa ponavadi crne barve in vse do rjavega odtenka. Tako, da lahko, da ni to kar ti mislis, da je bilo.

Kaj vraga, se nobena od monkelj pošteno ne umiva, da tako zagovarjate? Menda ja ne bo nos tam tiščal, če se ni pošteno umila. Monklje, žajfa in voda vse težave rešita, vendar če tega do 50. niste vedele, vam tako ni treba, je vseen klinc. 😁.

S tuširanjem, sploh če imaš fiksen tuš nad glavo brez ročke za v roko, si ne umiješ mednožja dovolj dobro. Bide je pravi naslov za dišeče žensko mednožje 🙂

Za drugič: otroški mokri robčki ali moker toaletni papir reši zadevo 🙂 Vedno moraš met en paklc ali v torbici, v avto predalu, doma. -kjerkoli

Nekaterim se v savnah izlocajo strupi iz telesa (sploh, ce gres v infra ali bio savno), so pa ponavadi crne barve in vse do rjavega odtenka. Tako, da lahko, da ni to kar ti mislis, da je bilo.
[/quote]

Ok., čist možno, samo ta je imela črto v dolžini ene 30 centov na beli brisači, tako, da mislim, da je bilo to kar sem mislil ampak z belo brisačo v sauno hodit je itak malo rizkantno, ta belina se hitro spremeni v umazano belino.

Verjetn še ne veš, da je lahko tudi menstro dobila, pa je šele potem opazila – prvi dan zna bit izcedek takole tudi rjavkast, verjemi 🙂 Je čisto normalno. Lahko je pa tud mela drisko,nikol ne več. Uide….. A teb še nikoli v življenju ni driska ušla, ko si hotu prdnt, pa se je mla ven pocedil po nesreči, pa rjava črtica na gatah?

Verjetn še ne veš, da je lahko tudi menstro dobila, pa je šele potem opazila – prvi dan zna bit izcedek takole tudi rjavkast, verjemi 🙂 Je čisto normalno. Lahko je pa tud mela drisko,nikol ne več. Uide….. A teb še nikoli v življenju ni driska ušla, ko si hotu prdnt, pa se je mla ven pocedil po nesreči, pa rjava črtica na gatah?
[/quote]

Jp, se zgodi, zato je pa treba gledat za svojo rit, kaj dogaja za njo, hehe..
Ma ni problem, se zgodi, samo tist prvi pogled pol izgubi magijo.

No zdaj vidiš kako pëdri trpijo ko itak zmeraj v rit in v drek fükajo. Smrdi kot u štali.

pojma nimaš – oni se klistirajo ali pa prejšnji dan nič ne jedo…

pojma nimaš – oni se klistirajo ali pa prejšnji dan nič ne jedo…
[/quote]
V riti smrdi ko porka potana ne glede koliko klistiraš.
Vem, ker pri kolinah svinska čreva tud smrdijo ko präsica, če jih intenzivno ne ribaš in ne pereš vsaj 3ure.
V riti smrdi.

New Report

Close