Sram me je, partner me je lizal, jaz pa …
V riti smrdi ko porka potana ne glede koliko klistiraš.
Vem, ker pri kolinah svinska čreva tud smrdijo ko präsica, če jih intenzivno ne ribaš in ne pereš vsaj 3ure.
V riti smrdi.
[/quote]
NI res, ker je stena črevesja lepo obložena s sluznico in če je prvi meter prazen, ne smrdi nič- v ustih in možganih nekaterih ljudi v živem stanju pa res smrdi, ja.
Avtorica, kaj si pa jedla, da si imela takšno drisko? A je bila hrana pokvarjena? Ker jaz bi tudi rabila včasih, da me spuče, pa nikoli nimam driske…. drugače pa verjamem, da je to zelo neprijetna zadeva, jaz bi verjetno partnerja opozorila na to, da se doli nekaj dogaja in da se vzdrži orale, saj bi se lahko zgodilo, no bog ne daj, ampak zamisli, da bi ti v tistem lizanju kaj priletelo odzadi ven, to bi šele bila veselica.
Pusti tega tipa. Če se po štirih mesecih tako obnaša, kakšen bo šele čez pet let. Čisto možno, da je tekoči iztrebek prišel malo mimo in je smrdelo, ampak lahko bi opustil oralo in te zadovoljil drugače, ne da bi ti sploh vedela, da je kaj narobe. Meni tudi sperma od mojega nima dobrega okusa, pa vseeno se ne zmrdujem, ko ga zadovoljujem. Izsesam iz njega do zadnje kapljice in včasih tudi požrem, čeprav se mi gnusi. Ker ga ljubim, ga želim zadovoljiti in želim, da se počuti kot bog. In tako se tudi on obnaša do mene, kot da sem njegova seks boginja.