sramežljiv
Okej stvar je taka…Rabla sem velik časa,preden sem nekak odstrla fantovo sramežljivost,in iz njega izglodala to,da ima rad pokvarjene ženske,da ima rad vse mogoče,da ni tisti casual-sex guy…Ampak problem je da to njegovo priznanje traja,tistih pet minut,potem pa nanj pozabi…Recimo…Vem da rad seksa na javnih mestih,da ga vzburja spenkanje…če ima rad pokvarjene ženske pomeni da ima rad da pokvarjeno govorijo,mislim,nasploh,po njegovih besedah ne zavrača ničesar.
Stvar je,da sem sama zelo odprta kar se seksa tiče,divja in vse.Ampak za prebuditev svoje divjosti potrebujem divjega partnerja…Meni se zdi pogovor med seksom blazno pomemben…da izraziš svoje želje…” da dej tko paše mi…” al pa dej tam,več me božaj,rada bi te gledala ko delaš to in to…To je sicer v moji naravi,ampak me je sram tega,če partner ni superioren in ne začne početi tega sam od sebe.On nikoli ne reče kaj bi rad,kaj mu paše,kaj naj počnem…ne vem kako naj ga vzpodbudim k temu.A nej mu kr rečem..”česa si želiš…Kaj hočeš da naredim?”…Tako težko se mi je pogovorit z njim…Sicer je zveza z njim odlična,samo tole me pa gloda,na smrt.
Pravkar sem ugotovila,da imava s fantom v bistvu isto težavo…Oba sva zaprta vase,in oba čakava da se bo enemu odfukalo in da bo postal pokvarjen,in s tem spodbudil v to še drugega,ter premagal njegovo sramežljivost…Parkrat sem poskusila z alkoholom,je bilo precej boljše,ko mu malo zamegli tiste zapore v glavi…Med seksom se midva sploh ne pogovarjava!Vem da mu ej bolj kot to pomembno da mi pride,ampak po drugi strani bi res rada več rpedigre,da se več ukvarja z mano…jao no,ne morem zbrati poguma da bi mu to povedala…a obstaja kak drug način?jest imam blazno rada da me doooolgo boža po hrbtu.Pa mu tega nekak ne morem rečt.Ker ne vem,mogoče mu je pa tečno,če bi me moral pol ure božat,al pa mu ni,sploh ne vem.Vse je tko zmešano.Sploh pa tale moj post 🙂
z bivšim sem imela fenomenalen seks,ker mi je dam vedeti,da se nimam ničesar za sramovat,in ker je bil pripravljen na vse,hkrati pa na začetku tudi on tisti večni spodbudnik…potem sem se odprla tudi jaz in seks je bil res odličen.
Tu pa je on v isti vlogi kot jaz.Čaka da pride ena nora ***** da mu bo pisala pohotna sporočila,mu sredi vožnje segla v hlače in rekla naj ustavi ker hoče seksat…itd.To hoče.
Samo jaz težko počnem nekaj,če nimam vzpodbude.ugotavljam,da mi ne preostane drugega,kot da bom morala sama prevzeti podbudo,mu kdaj pa kdaj zašepetati na uho da hočem da me tukaj in zdaj če ne bom celo življenje seksala v 5 različnih položajih,vedno v postelji….Se pravi moje vprašanje bi bilo nekako takole…Kako prebuditi živalskost v njem?Da ne bo več sramežljiv tip,ki je raje ves čas tiho,kot pa da reče ne vem…”jest bi te pof*ukal,hočem da me dominiraš…” itd.Sploh razumete kaj želim?Upam,no.
LP
Zelo te razumem. Tudi meni paše govoriti in poslušati med seksom in fukom. Ampak pazi zdaj tole. Doma nikakor (!), drugje pa. Doma imam rad samo ječanje in sem in tja kakšen šepet, z drugimi pa želim govoriti in poslušati opolzkosti. “Fukaj me prasica” – “Sem lahko tvoj kurbir!?” – “Ti paše, ko me fukaš!?” – “Bi ga rada fasala v usta!?” – itn… Pa nikakor nimam namena žaliti! Res ne. Opolzkosti mi noro sedejo. Libido imam zadnje mesece pač nekje v … Da ne rečem kje. Rad imam komunikacijo in razločno govorjenje med a) fukom in b) seksom. Srčno upam, da se mi v januarju ta želja uresniči. Pa tudi kakšen zaje.bano adrenalinski blowjob in marsikaj drugega adrenalinskega v “javnosti” mi ravno tako pašejo. Takega “materiala” se žal ne najde kar tako. Nekaj tednov že precej aktivno razmišljam, da bi dal 10 jurjev in si našel plačljivo kur.bico, ki bi mi za eno uro pričarala kar želim. Tako, ki zelo dobro glumi.
Ma, če se človek poskuša sestaviti in nekaj napisati na to temo je res en klinac. To je lažje delat in udejanit kot razlagat. Razumem te popolnoma. Sicer pa lahko pričakujeva več debate (na vse vsebine) po novoletnih praznikih.
Lepo bodi in naj se ti želje kar se da velikokrat uresničijo.
Poljub
sem te 2x brala…ni zmedeno, se zlo dobr čuti, kaj hočeš povedat…ja, tale “sram” je res ena velka zmeda, če ga ne postaviš na pravo mesto…pa saj se imata drugače fino, kaj? se smejita skupaj, pogovarjata, tko razigrano zabavata? namreč, med tako sproščenostjo se da velik povedat, pokazat, tudi skozi smeh…
očitno dobr veš, da potrebuje vzpodbudo on, hkrati pa ugotavljaš, da jo potrebuješ tudi ti…hehe, eden bo moral “popustit”…alkohol praviš, da je deloval…no, ker se mi zdi zapijanje z namenom sproščanja preveč nevarno, bi rekla, da poskusi še z “dobrim starim pisanjem” – sicer v novejši obliki – mailajta si!!! kaj vem, mejta zmenek preko maila, ali celo msngerja…kako vroče bo postalo, pa je odvisno od vaju!!…
ampak, eden bo moral dat pobudo in očitno si to ti…za vnaprej pa, kaj veš??? lahk da ga čist “prebudiš” lahk pa tud ogotoviš, da vedno nočeš bit ti pobudnik za vse in greš naprej…
lp