sramne ustnice
Ves kaj. Tud jaz imam precej velike, pa tud me je blo zlo sram tega. Ampak bos vidla, da se moskim zmesa, ko to vidijo! Mene so vsi hvalili, da tko velikih se niso videli, pa moj scegi jih je bil tudi zelo vsec. Tako da sem danes prav ponosna na to. Se nekaj, dobila sem precej samozavesti in moski so me zaceli se bolj zanimati, predvsem zato, kako bodo reagirali! Aja, se kolk imam velike, ko nisem vzburjena mi strlijo ven cca 2,5cm in najlepse pridejo do izraza, ko si jo obrijem in imam na sebi rahlo prosojne tangice.
Uuuzivaj zivljenje!
Anya
Opazam, da sploh nisem tako posebna, kot sem mislila. Hotela sem potolazit novinko, zdaj naj bo pa to spodbuda za vse, ki nevzpodbudno razmisljajo o božji danosti.
Tud jaz imam precej velike, pa tud me je blo zlo sram tega. Ampak moskim se zmesa, ko to vidijo! Mene so vsi hvalili, da tko velikih se niso videli, pa moj scegi jih je bil tudi zelo vsec. Tako da sem danes prav ponosna na to. Se nekaj, dobila sem precej samozavesti in moski so me zaceli se bolj zanimati, predvsem zato, kako bodo reagirali! Aja, se kolk imam velike, ko nisem vzburjena mi strlijo ven cca 2,5cm in najlepse pridejo do izraza, ko si jo obrijem in imam na sebi rahlo prosojne tangice.
Uuuzivajte zivljenje!
Anya