sramne ustnice
Imam zeeeeeloooo veliki sramni ustnici. Vrjetno sm edina. Me prav malo skrbi.
Kako velike…..si lahko bolj specifična……okrog 5 cm premera vsaka? ;))
nisi edina jst mam tudi velike…vsaj mislim :o))
Imas velike male ali velike sramne ustnice..’???
Zakaj te pa skrbi??
Nekaterim so pa mogoče všeč takšne, zeeeeeloooo velike.
Počakaj, da se tule oglasijo moški!! No, pridite na plano, kakšne so vam všeč?
Jst mam tudi velike … pa še tko nekam čudno visijo … … pa se ne sekiram preveč … Važno, da služijo svojemu namenu … ;))) :)))
A ja … pa nekaterim so res všeč, če so bolj velike …
Lp, Bgv
Jaz pa ne velike, ampak ogromne!!! Mesnate…:)) In tako čudno vse skupaj izgleda, če se pobrijem. Ravno zato si moram tam pustiti dlakice….
pozdravček
Jaz imam pa eno vecjo kot drugo :)) In se kar opazi! No,jst sem se vedno sekirala zaradi tega,ampak mojemu fantu so pa fuuuul vsec,prav da so neki posebnga!
Ja tudi jaz imam ogromne oz velike pa me ne moti in se tudi tam obrijem. Pa kaj če mal štrli :~)))
Se podšišem pod vse te poste-velike, mesnate, viseče…..
Hehe…no še jaz se pridružujem tistim,ki imate eno mal večjo in se ne sekirate.Mislim,da nas je kar veliko takih tako da…na koncu bodo tiste čudne,ki imajo “normalne” 🙂
jest mam pa take kt slonja ušesa-doooooollllllggggeeeeeeeee, ko ga moj ven uleče,tko čis počas in ko ga ma že skor zuni, so žnable še zmeri prlimane na tička, mislm, to bi moral sam vidt, prov objetga tička ma z žnablami in prau da mu je tko toplo pr src
Nekje sem zasledila debato moskih o tem in vsi so bili za, rekli so, ga tko lepo objamejo. Ne sekiraj se in se sprijazni s tem, imej jih rada take kot so, ker so take taprave in samo tvoje in verjemi, da te tvoj zaradi tega ne bo imel nic kaj manj rad, se mi zdi da prej obratno.Uzivaj!
p.s. Ko moje zelijo na plazi pospegat ven-nudistka sem, jih lepo “namestim nazaj noter” in tam ostanejo, pa tudi nimam majhnih.
Ma mojih se niti pod razno ne da spravit noter!!!! So res big!!
Ste me pa potolažle z vašimi odgovori. Hvala!
ha ha ha ha, babe, kolk ste hecne 🙂
Najboljš je preizkus s špago. Če se ne moreš odlimat od tal, so pa res velike, he he hehe. Vse ostalo pa še gre.
Ena huda!!!!!
So bile ženske na fitnesu, bejbe od 20 pa do 60 let. Pa pravi inštruktor 60- letnicam, naj gredo malo v jakuzzi se sprostit, on pa bo še malo vadil s ta mladimi špago, pa razmigavanje, pa to. Pa se upre ena mamca od 60 let, da ona tudi lahko naredi špago. To seveda tudi dokaže pa ji počijo žabe, ko se raztegne in se nalepi s tisto češpljo na parket (vakuumsko seveda, ker ni vlage). In je ne morejo rešiti! Potem pa pokličejo parketarja. Ta pride s svojim vajencem in ugotavlja, da ne gre drugače, kot da malo odštemajo parket. Vajenec pa malo razmišlja in predlaga, kaj če ji on pokaže svojega tiča, pa bi se ona mogoče malce navlažila, pa bi jo lahko vsaj na hodnik na ploščice potegnili, potem pa se naj keramičarji zafrkavajo z njo……
Nauk zgodbe:
VSE JE ZA NEKAJ DOBRO, TUD VELIKE SRAMNE USTNICE
Kako pa izgledajo velike sramne ustnice??
Ti s pa tapravi. A jih še nisi videl???
moje male tut iz velkih vn štrlijo in me to ful moti. zarad tega nikol nočem če je luč. Upam da se bom čimprej sprijaznila.
Hm….malo sem zašel in me je prtegnila tale tema…he,he in priznam, da sem se celo jaz malč’k nasmejal. Ampak čisto resno, če katero to res tako ful moti, da se že vse življenje ne počuti dobro v svoji koži, potem je to mogoče tudi skrajšati z operacijo. Samo za info…..da ne bi kdo živel v zmoti in mislil, da se da popravit samo “faco”,”dekolte”, “trebuh” in “zadnjo plat”. Dogovoriti se je potrebno z osebnim ginekologom, da jo pošlje v bolnico h kolegu (kolegici), ki take stvari operira.
lp.
Mene pa zanima, koliko stane taka operacija in ali je možno dobit napotnico pri ginekologu za brezplačn poseg?
jaz sem za foro enkrat brala nekje in baje košta 70jurjev.Brezplačno pa pomoje da ni,saj je to v bistvu lepotna operacija.
he,he, dr. Pušenjak, kje vam ob vsej poplavi vprašanj na vašem forumu ostane časa še za Ženski čvek! :-))) Pa še tukaj odgovarjate, kot da vas že tam dovolj ne “mučimo”, ste pa res posrečeni! 🙂
Ene si pa delajo probleme, tako kot pa moški.
Če sta dva za skup ni napak.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.