Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sramota za predsednika

Sramota za predsednika

Na dnevniku (24 ur) sem slisala, da se predsednik drzave Janez Drnovsek ni niti oglasil s kaksno izjavo glede te naravne katastrofe, kaj sele da bi sel tja.

Sramota.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Kdaj pa so njega brigali Slovenci…njega zanimajo pravice prebivalcev Darfurja in Kosova.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mogoče pa je bolan oz. ga je rak položil v posteljo. Stradanje najbrž pri taki bolezni ni dovolj.

Tudi jaz bi tako mislila. In sem dejansko mislila, da je hudo bolan, ko se ni pojavil ob obisku Prodija. Vendar sem ga vceraj videla paradirati okoli s princem Andrewom.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Če bi bil bolan, bi prišla v javnost kakšna novica, da je predsednik države hudo bolan.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ampak, če si opazila tudi včeraj ni spregovoril. Je samo pomahal in še to (meni se je vsaj tako zdelo) z veliko težavo. Ne vem, mogoče se motim. Ampak jaz sem imela občutek, da je komaj stal.

To se je teb zdel, ko si bla spet pijana.Si mislila da je on tud.
hk

Drnovšek je zelo bolan. Ker pa počne traparije bi bilo zanj in za nas bolje,
da končno reče bobu bob in leže v posteljo.

Ampak kaže, da bomo znova izvolili predsednika z rakom. Tudi Peterle ima raka. In kot Drnovšek se tudi on ponaša s tem, da ga zdravi brez medicine. Čeprav če mene vprašate, oba uporabljata medicino in najdražja možna zdravila. O katerih navaden državljan lahko samo sanja.

Zanimivo, če pogledaš uradni spletni strani trenutnega predsednika in bivšega predsednika ter ju primerjaš, takoj opaziš, da je bivši predsednik mnogo bolj aktiven kot aktualni :).

Drnovškov zadnji vnos je iz tega meseca (ko ga je obiskal princ Andrew), predzadnji pa iz meseca julija.

In Drnovšek tudi nikakršne izjave ni dal ob obisku…

Nekako se smatra, da je bolan, in mediji so toliko etični, da ga pustijo pri miru. Itak je na koncu mandata, zato ga ni potrebno zafrkavati.

Ali nimamo državljani pravice vedeti kako je s stanjem predsednika države? In ali ni predsednik sam dolžan povedati svojim državljanom kako je z njim? Kaj pa moralna odgovornost predsednika? Ker takole kot je izgleda tako, da predsednika sploh nimamo. Ga potemtakem sploh potrebujemo?

hk[/quote]

Nimaš prav. Nisem mislila, da je bil dr. Drnovšek pijan.

Kar se pa mene tika, da ti malo polepšam dan. Ja imaš prav.

Ne vem. Moje mnenje je, da ce je lahko sprejel princa Andrewa, potem bi lahko tudi podal neko izjavo za javnost. Glede te katastrofe. Saj mu ni treba riniti tja gor, ce zdravstveno tega ne zmore. Na poplavljenih podrocjih bolj kot politike (mnogi si bodo zdaj tam skusali delati reklamo) potrebujejo ljudi, ki bodo v roke vzeli lopato in delali.

hk[/quote]

Nimaš prav. Nisem mislila, da je bil dr. Drnovšek pijan.

Kar se pa mene tika, da ti malo polepšam dan. Ja imaš prav.[/quote]

Torej si pijana ves dan, ne samo popoldne in zvečer?
Se mi je kar zdelo.

Ne bo držalo. V intervjuju za (famozno:-)) Jano je povedal, da je alternativna medicina zanj samo podpora uradni medicini.

Pa sem le imela prav; dodajam samo: namesto biciklov lopate v roke in pomagat.
Pa vendar ne mislim tako slabo, kot se nekaterim zdi:-))

Predpostavimo, da je res hudo bolan. Zakaj državljani o tem nič ne vemo? Saj ne bi bilo treba tega obešati na velik zvon. Pove se pa lahko. Če je s princem letal naokoli bi lahko dal uradno izjavo po TV Slovenija in vsaj moralno podporo ljudem ,ki jih je prizadela nesreča. In če mene vprašate bi lahko ves izkupiček od prodaje svojih knjig namenil v humanitarne namene.

Mhm, je že poslal sožalno brzojavko.

kako spektakularno, kako prisrčno, kako srečni so lahko tisti, katerim je
bila sožalna brzojavka namenjena.Od tu dalje, ga tako ali drugače ne bo videti, še manj slišati.

Men se pa zdi paradiranje veljakov po prizoriscih katastrof neokusno. S svojo prisotnostjo “na licu mesta” nabirajo samo politicne pike, koristijo pa nic, samo guzvo delajo. OK, razumem dejanje moralne podpore, kao “predsednik nas niso pozabili, aleluja!”, ampak vsi ti maherji bi bili v ljubljani bolj koristni, ce bi vrteli telefone in rihtal pomoc za prizadete (beri se kregal z EU za dnar, se s sosedi zmenil za zacasne kontejnerje, rihtal pogodbe s podjetji, ki bodo iizvajala sanacijska dela, pritiskal na poslovne partnerje, da ne umaknejo pogodb itd …

Drnovšek je pač še enkrat pokazal, da mu dol visi za lasten narod.. Zagotovo bi bil tam, če bi bila v igri družina Ciganov.. Je pač bolj njihov …… kaj čmo….

L.p.

New Report

Close