Sramotna vožnja v starem avtu!
Zakaj bi me bilo sram? Smo imeli kar nekaj starih avtov in edini minus je bil. če niso imeli klime.
Še leta in leta nazaj, smo imeli enega predpotopnega audija, sicer zelo lepo ohranjenega, ampak res iz leta 2 in 3, polnoleten dečko. Sin je bil še v osnovni in sem se nekaj razburjala zaradi nekih nepotrebnih plačil, ko so kar hodili neki “umetniki” na šolo in so e morali otroci udeleževati teh predstav, seveda plačljivih. Pa mi reče ravnateljica, da kaj se raburjam, češ kak avto vozimo, imamo pa ja kup denarja… Sem se od srca nasmejala.
Zdaj imamo glanc nov avto, a spet le enega. Včasih me kam zapelje nečak ali kak sinov sošolec, seveda v staih garah, ker deca nimajo za boljši avto. In? Pridem iz A do B, pa še danes imajo stare gare tudi že klimo. Sram? Zakaj?
Mene je sram novega vozit. Mi je dal enkrat kolega audija nekega dragega za peljat, pa me je bilo med vožno sram, ker sem si mislil, da zdaj ljudje o meni mislijo, da sem nek debil, ki na avtu puši 5 jurjev letno ali več amortizacije, da kompenzira za pomanjkanje organa v hlačah. Ni bil ravno prijeten občutek.
Kaj ji nisi rekla, če te pobere in bi se kam zapeljale, če ti je bila sexi :))))
[/quote]
Videla sem jo iz svojega starega avtomobila 🙂 Neznanim ženskam ne težim tako na suho, enako kot ne bi neznanemu tipu rekla, naj me pliz pobere. Poleg tega ni dovolj, da je ona meni seksi. Pri tebi zadostuje, da si tipu ti seksi in greš z njim v avto?
Kaj ji nisi rekla, če te pobere in bi se kam zapeljale, če ti je bila sexi :))))
[/quote]
Videla sem jo iz svojega starega avtomobila 🙂 Neznanim ženskam ne težim tako na suho, enako kot ne bi neznanemu tipu rekla, naj me pliz pobere. Poleg tega ni dovolj, da je ona meni seksi. Pri tebi zadostuje, da si tipu ti seksi in greš z njim v avto?
[/quote]
To je verjetno tip pisal. Oni ne razumejo, da mora biti naklonjenost dvostranska, oni misljo, da je dost, da je nekdo njim všeč.
[/quote]
[/quote]
a še imaš avto, če ga več nimaš te poznam :)))
Sm bila lan ca 3 tedne brez avta, pa sva šle s frendico na morje. Ona je imela avto star 13 let, mal tud že zarjavel, nikol ni peljala nikjer razn po Lj in je mene prosila da peljem in sva šle. Sva čist lepo prišle tja in nazaj, sicer bolj počas, na AC ni šlo več kot 110, pa fuuuulll vroče je bilo v avtu, drugač pa nobenih problemov 😉