Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Sramotna vožnja v starem avtu!

Sramotna vožnja v starem avtu!

Predhodnik pod imenom ,moje mnjenje,.Eden najboljšh komentarjev na forumih v zadnjih letih.Bravo za ta komentar če si iz 03 ti častim pivo resno!?

Jaz vozim 9 let star Audi Q7 pa mi je top avto, ga imam ze 8 let in ga ne zamenjam dokler ne crkne 🙂 …pa me ni nic sram 🙂

Oh hvala. Je že sama pohvala čisto dovolj.:-) nisem iz prave omrežne 😉

https://www.bmw.si/sl/all-models/5-series/touring/2017/v-pregledu.html?bmw=dis:iVSdlP8vnSWjgTd6iRN9OJLIWOht8A
Jemo pa riž na vodi

Bil na Wörthersee srečanju VW jev. Šel sem z golfom dvojko pa sem bil večji car kot miškoti v novih Audijih z lepimi feltnami.

Star avtomobil, sploh če velja za nekaj posebnega oz. priljubljenega med entuziasti, ti med vožnjo lahko nudi boljši občutek kot nov avto srednjega razreda. Bolj romantično se temu reče da ima avto dušo 🙂 če bi pa to bile kake nagnite gare… jah po pravici povedano bi tak avto imel samo za v hosto pa do gostilne ker ga ni škoda in je vseeno, če gre isti dan na odpad.

Drugo je če govorimo o 7-10 let starih avtomobilih. Spet je odvisno. Če je avtomobil lepo očuvan, očiščen, izgleda skoraj kot nov… je še vedno lep, pravtako se ne vozi kaj dosti slabše kot popolnoma nov.

Vsak spodoben avtomobil je bil nekoč NOV in ZAVIDLJIV. Če se ga nekdo odloči temeljito očistiti in poštimati, je občutek ko se usedeš v osveženo kočijo skoraj tak kot da bi se usedel v nov avto, le da imaš občutek, kot da se je čas zavrtel nazaj.

Lep primer je bil twingo od babice. Se ga je hotela znebiti potem sem ga pa vzel v roke, ga speglal, spoliral globinsko očistil in malo poštimal… ga je že nazaj hotela :)) notri sem dodal še par detajlov kot je nova manšeta za prestavno ročico in bučka, nekje sem poceni dobil kovinske obročke za zračne reže. Avtomobil je zgledal kot nov in rahlo pomlajen. Za zelo majhen strošek (če odštejem svoje delo 😉 )

Vi se kar tolažite v starih gajbicah… za to se živi, da se uživa.
In ne skrbite, tisti ki kupi nov avto za 30 jurjev ni pri kruhu in vodi, saj ne bo dobil odobrenega financiranja. Ni to več tako izi.

Avto je odvisen od posameznikovih preferenc. Meni se zdi neumno dajati več jurjev letno za smučanje in morje. Raje ta denar dam v nov, drag avto in se potem 3x letno za dan, dva odpeljem do morja, smučam pa itak ne … vse je v posameznikovih preferencah. Nekateri uživamo v vožnji! Meni pomeni več kot porivanje umazanih k*rb po WCjih diskačev…

Sem pozabila dodati – moj oce ima 35 let starega Audi 80 v garazi…za gust. Avto kot puska, samo 80k km…res je lep in je prava atrakcija na cesti, nobene sramote 🙂

Avto za razkazovanje kupiti na kredit?
LOL

Za avtorja ,moje mnenje,škoda da si nisva bližje.Še enkrat pohvale za tako realen,resen,življenski komentar…Srečno.

Avto za razkazovanje kupiti na kredit?
LOL
[/quote]
Pri 30k se pravi avti šele začnejo. Uni za razkazovati so 2x dražji.

Vozim se z 21 let starim Audijem. Plačo imam primerljivo poslanskim.Sramote ali manjvrednosti ne doživljam.Sem pa srečen ob spoznanju da je v avto naložen denar slabo naložen denar.

Moje skupno premoženje je vredno 500.000 €, avto pa dobrih 2000 €.
Jaz s tem nimam problemov, sosedje, znanci in žlahta pa kar ornk. Ampak dol mi visi, glavno, da me ima moja rada in mi dobro kuha.

tud vozi najdražji volvo zardi drugih, da se pokaže

Vedno si žile prerežem, ko zagledam boljšo kripo od moje!
Ampak tudi žiletke niso več kar so bile.☺☺☺
[/quote]
Najbrž so stare.

Dejansko večina živi za to, kaj bodo drugi rekli in videli. Žalostno, kako mora biti to beden in prazen lajf.

Dejansko večina živi za to, kaj bodo drugi rekli in videli. Žalostno, kako mora biti to beden in prazen lajf.
[/quote]
Jelly?

Vedno si žile prerežem, ko zagledam boljšo kripo od moje!
Ampak tudi žiletke niso več kar so bile.☺☺☺
[/quote]
Najbrž so stare.
[/quote]

Škrt roba!! Jaz bi jih reklamirala. Pred trgovcem!

[/quote]
Jelly?
[/quote]
ena črnolasa

Vzdrževan avto odraža osebnost lastnika bolj kot pa vsa šminka, blagovna znamka in letnica izdelave.

Če se angleška kraljica lahko vozi v kočiji iz mezozoika in ji vsi ploskajo, potem res ni razloga, da se gremo avtomobilistični fundamentalizem in zganjamo fovšijo.

1 plomba 100 eurotov :))

in ima že minimalca

http://images.pistonheads.com/nimg/35831/vr6_corrado_024.jpg

https://img.pistonheads.com/Fullsize/bmw/e46-3-series-98-06/325ci-sport/bmw-e46-3-series-98-06-325ci-sport-S1721165-1.jpg

https://media.ed.edmunds-media.com/mercedes-benz/c-class/2005/oem/2005_mercedes-benz_c-class_sedan_c240-luxury_a_oem_1_500.jpg

Za vse ki vihate nosove… kaj je s takimi avtomobili narobe, če so spodobno ohranjeni ?

Morda to, da so stare gare od katerih je vsak Clio za 9 jurjev bolj moderen?

Imam 8 let staro Zafiro, vcasih se vozim s partnerjevim par let starim Velostrom, trenutno pa z 18 let starim Volvom, ker sem svojega posodila starsem, ki so sli na morje.
Ce bo vse po planih in ne bo tezav, avtov se vsaj nekaj let, vsaj se 5, ne bova menjala.

Priznam, da me je bilo samo 1x sram oz. bolj nelagodje kot sram, ko smo se dobili s sodelavci iz širšega okrožja na enem parkirišču in oni vsi z nekimi makinami, jaz pa zadnja pripeljem z mojim skoraj polnoletnim konjičkom. Hehe občutek sem imela, da vsi gledajo rjaste pragove in potem mene, ko stopim iz avta. Verjetno so pričakovali, da se bom tudi jaz pripeljala z makino.
Jaz bom rekla takole, ni res, da vsi, ki vozijo star avto, da nimajo denarja za novega. Nekomu je pač škoda denarja za nov avto, visoka zavarovanja,…. Jaz se enostavno ne morem ločit od mojega konjička. Sem se že parkrat odločila za nakup novejšega, pa me po dolgem premisleku vedno potegne nazaj k mojemu zvestemu konjičku. Mož je lansko leto kupil novejši model …. in po pravici povedano, da ko on vozi in jaz prisedem , me je bolj sram kot takrat ko se vsedem v moj star avto, ker imam občutek, da sem kot ena kešp…. v tej novi kripi.

New Report

Close