Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Sramotna vožnja v starem avtu!

Sramotna vožnja v starem avtu!

He, he… tale je pa res debela.

Ma, ne govori neumnosti.
Jaz imam doma novo raketo za 35 000, pa tudi raketino s 25 leti.
Z obema se prav fino vozimo, s ta starim se gremo zelo radi peljati na izlete, po starih cestah.
Super je z obema.
Naštelaj si možgančke in prekorači mejo hohštaplarije, če nimaš ničesar….

Jaz bi si zlahka privoščila avto ene trikratne vrednosti tega, kot ga vozim, ampak mi je enostavno škoda denarja “za avto”. Kupim sicer vedno nov avto, ampak skoraj najcenejšega in ga žulim 10 let, potem spet zamenjam za novega. Izgleda smešno, se zavedam, da mi tak avto sploh ne pristoji, ker delujem, vizualno in osebnostno, kot zelo draga dama …

Jst mojga ne menjam, dokler ne rikne, pa sem bil že na tem, da ga zamenjam, za novega, preden sem glavni servis naredil na njemu, ki me je koštal 900€, bolj ga pritiskam bolj gre, hehe…. zdej pa,… vozi miško, ko ga zglancam, se komot čist ob novih parkiram, hehe.

Se strinjam, da človek rabi cilje v življenju, samo upam da se ti cilji ne odražajo v kupu pleha, ampak kje drugje.

Da kupiš premium avto zato, ker hočeš pokazati da nisi “kmet” je pa zgrešeno. Besedo kmet sem dal v narokovajih, ker dejanski kmetje imajo relativno soliden vozni park, predvsem ga sestavljajo precenjene znamke iz skupine VW.
[/quote]

Zakaj pa nekomu ne sme biti življenjski cilj dober avto, velika hiša, luksuzno potovanje…? Kaj točno je s tem narobe? V čem je problem, če je pač boljši avto nekomu motivator, zaradi katerega je bolj kreativen, drzen in z višjo storilnostjo?? A če ima nekdo malo boljši avto je pač slaba oseba?

In pol se narod sprašujem zakaj smo kjer smo..

Moj stari avto je več vreden od vsake nove grdobe. Mi se gnusijo ti novi dizajni z izbuljenimi lučmi in smrdečo kitajsko plastiko v notranjosti od a do že edino mb in bmw sta ok. Vse ostalo bi me bilo sram imeti tud novo

Star avto, nov avto, nima veze. So pa Slovenci bogati, če sklepam po voznem parku in pisarjenju, kako nihče ne da zanj več kot par procentov imetja. 😉

Včasih me ni niti malo zanimalo, kakšen avto imam. Zelo sem bila ponosna na svojega ax-a 😉 Sedaj pa odkar imamo xaro picasso, si zares želim kakšne udobne ladje ala VW passat- ta novi.

šajni ima 50 let … ni, da verjemaš koliko nasmehov, dvihnjenih palcev, odobravajočih pogledov, komentarjev, ogledov, hupanja … je deležen ☺

Bi lahko kupila nov avto ampak mi je enostavno škoda. Pa ni problem denar. Imam 14 let star avto, enoprostorec.. ni višek tehnologije ima pa klimo 🙂 Dnevno ga ne potrebujem, delam v domačem podjetju. Ni mi ga škoda parkirati kjerkoli brez bojazni, da mi ga kdo na javnem parkirišču zbuta. Imam 2 psa – nemški dogi. Napokam in gremo čofotat k vodi in se ne sekiram veliko. Na dopust pa hodimo ponavadi z avionom tako da na letališču je pa vseeno kakšen avto stoji, če sploh.

Ne rabim novega modernega pleha. Imam prioritete drugje in za tisto mi nikakor ni škoda denarja. Pleh je pa samo pleh.

Nič ni narobe s plehom kot statusnim simbolom. Ampak za to moraš imeti dovolj denarja. Wannabeji so pa pomilovanja vredni.

New Report

Close