Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sramujem se obiska prostitutke

Sramujem se obiska prostitutke

Bilo mi je prvič in si želim da ne bi lahko zavrtel čas nazaj in si rekel ne. Ne vem kaj mi je bilo.

Tako ponižanje, sramoto kot sem si jo naredil s tem je v življenju ne bom zmožen preseči. Izkušnja je bila obupna, sploh ni bilo nič posebnega in gabilo se mi je vseskupaj. Vsaj zaščiten sem bil.

Žal mi je denarja, žal mi je mojega časa in sebe. NIKOLI VEČ :(( . Občutek imam, kot da sem naredil življenjsko napako ki me bo tepla do smrti. Prav ničvrednega se počutim.

Ne gnjavi ljudi na forumu!

Poslje jebanja nema kajanja!

Sedaj je kar je. Moral bi prej razmišljati in bolj poslušati zgornjo kot spodnjo glavo. Sedaj boš moral naslednji punci povedati kaj si počel in večina izmed njih bo samo bežala stran od tebe. Ne splača se početi takih stvari. Navkljub zaščiti odidi čez kak mesec na center za transfuzijsko medicino na testiranje.

Kok si pa dal? 🙂

Ima toliko punca i mamica a ti tako, jao.

Ful pomembno vprašanje 😉

jaz bi šel k prostitutki vsak dan sam nimam denarja pa škoda mi ga je, veš kak te dobro obdelajo, sam mora bit pa mlada pa vitka , ne filozofiraj preveč da ne padeš v depresijo

Ne obremenjuj se več, kar je bilo je bilo, vsi smo ga morali kaj polomiti, da smo se naučili, da večina odraslih nima pojma kaj nas uči, govori in dela, kar je žalostno. Vesel bodi, da se ti ni zgodilo, ko bi vplivalo še na kakšno ženo, otroke… sedaj pa obrni v pozitivo.Iz te iskušnje se lahko naučiš najpomembnejših lekcij za življenje, kar je dobro, da se ne boš zafrknil kasneje.Sedaj veš,da se moraš bolj povezati sam s sabo, vse res dobro premisliti, ker se lahko zaneseš le nase, zgraditi trdne temelje vrednot, da se ne boš nikoli več spraševal kaj mi je bilo in ne boš več nasedal pokvarjeni okolici, ki vse živo opeva in zavaja, nekateri tudi tukaj.To imaš tudi zaradi takih tako, da nisi kriv čisto sam, čeprav posledice pa žal nosiš čisto sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close