Sranje!!!!
Človek tak hitro dobi alergijo da to res ni…@!#$!!!
Pa lahko bi si mislo…..kak sem zaj slabe volje….marš…..grrrrrrrrrrrrrr
Stari…totalno sranje 😉
Grem na avtobus se vsedem, se brigam samo za sebe, pa pride na naslednji postaji ena ženska gor, pa se vsede poleg mene. Takoj sem dobo slabi občutek, ampak ker je bla gužva na busu, sem ostal mirn. Ženska gre čez 4 postaj dol, jaz pa dve postaji za njo. V naslednjih 5 minutah me je že vse srbelo…za popizdit 😉
Jaz mam alergijo na ŽENSKE!!! 😉
… zdej se pa jst neki sprašujem … Če si po petih minutah, ko si bil blizu te pupce, staknil tako alergijo, da te vse srbi … Kaj je blo šele takrat, ko sva bila midva eno uro eden ob drugem??????!!!! Takrat si verjetno cel teden v postli preležal, a? :))))))))))))))))))))))) ;)))
Konjiček je žalosten, veš … :(((((( … se je že troštal, da ga boš mal počohal …
Lp, Bgv
In the summertime when the weather’s high,
you can stretch right up and touch the sky,
when the weather’s fine,
you got women, you got women on your mind.
Have a drink, have a drive,
go out and see what you can find.
;)))
Samo Hribuc je moja resnična in edina ljubezen!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nehaj …………….fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj…celi sem poslinjen bljakkkkkkkkkk
😉
To mi deli…še…še….tazga te imam najraje…bljak…bljak…daj si duška jaaaa;))…Since…ampak samo enga lupcka na licka bos pa ja vzel…prisezem, da ne bos dobil alergije…no edino alergijo za po še in še…;))
hmmmm…….kaj te vem….no ja enga malega ;)))
tolko pa me je moškega skup, da me nebo pobralo od enga lubija!!! ;))
:))))))))))))))) Bicikl pa ja maš doma … če ne drugega, tistega s katerim si se lani razsul … :))) … Peskota pa kar na balanco .. vsakega na svojo stran … pa … garantirano boš glavni car večera … :)))))))))))))))))) ;))))
lp, Bgv
jp!! JA JA!
tatoo mmmmmmmme še vedno rajca ;)))
Glej se bi prišo..me res ful mantra morje, pa da pesa vzel zraven….samo ne vem kak se bosta obanšali med tisto množico ljudi…..mislim da se nebi slabo počutli….