Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srce …

Srce …

Sej bom tut tebi poslala kako fajno slikco … … … noooooo … :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

??????? Koga pripeljem????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja Helenčo,ne?!

:)))))))))))))))))))))))))) He he … ti, Helenča in jaz … in udarimo trojčka …

… samo tistega pijanskega … :))))))))))))))) … trije bomo sedeli za mizo in tolkli … … hm … … … kar bomo pač tolkli … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Sam WARNING!:
Ko sem v rožicah…sem čist fejst…nič nasilen….sam fuka se mi pa znoret!
Bo šlo?
😉

Hm hm hm … … … Jst ko sem v rožicah … se mi začne full spat … :))))) Bo šlo?

Lp, Bgv

Dobro!ne fukam rad ,ko partnerka spi…zgleda,kot da bi deblo od kostanja porival..:-(((

Hm … pol ti pa sam še Helči ostane … Dej se z njo zmeni … :(((((

Lp, Bgv

Ah…prehitro se umakneš!
Kaj pa ,če je to sam del predigre?
😉

Del predigre … a misliš to, da bom ko klada zaspala na tvojem vrtu????

Lp, Bgv

:-))))))))))))))))
Na mojem “vrtu” boš težko zaspala!Je vedno en delavec,kr ne da miru……
;-))))

Hm … veš kako je … Če sem vedno spala na zborih, ko motorji celo noč nažigajo 2 m od mojega šotora … in ko folk na šotor in se potem tri ure pobira z njega … in ko se iz sosednjega šotora sliši tako kričanje, da bi še medveda zbudilo iz zimskega spanja … … verjemi, da če bi bila sila bi spala tudi na tvojem vrtu … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

sem rekel “vrtu” ,ne vrtu!
;-)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) O … ti lump ti … :))))))))))))))))))))))))))))))

Če bi pa na tvojem “vrtu” zaspala … … hm … tam pa verjetno, da mi res ne bi bilo dano spati … ;))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ne,ker bi te “vrtnar” nonstop za kako asistenco prosil….;-)))

cakam , cakam , cakam ,……………………
cmoka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Draga moja, ti pa mas čas pisat v vse forume. Ampak je fajn spet mal vidt stara imena, kot jih poznam še z drugega foruma. No pa tega je že več kot 1 leto nazaj, kako čas leti!

pa je spet en “novi”…… zadnje cajte se pa lepijo ko muhe na lim.
No, pa dobrodošel, da me ne boš narobe razumel….:-)))

Vrabc!?
Kje pa ti danes štrajkaš?
te pogrešam!
🙂

Hvala, hvala

Mr…dobrodosel…uzivaj med nami..bos znal???..Poljubcek..da ti rata…in cauci;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bo rabu srečo in potrpljenje…zato ste pa vi koke zadolžene!!!!
😉

Jaz sem mu dala…dobrodoslico…na njemu je..da se odloci…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

da dobivaš konkurenco?! Kaj pa, če je tale petelinček boljši od tebe, a?! Potem bomo pa koke kurnik menjale. Brez debate! :-))))))

He he … pravijo … kdor čaka dočaka … … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close