Srce ne dela prav – kateri merilec
Koliko časa pa naj bi trajal ta stik z zemljo? Hvala.
[/quote]
Od rojstva do smrti. Tak kot se rodiš tak umreš. Gol in bos.
Se pa občasna ozemljitev tudi pozna.
Sprostite se, sezujte in z bosimi nogami stopite na zemljo in se opazujte, poslušajte, bodite pozorni na vsa telesna in umska dogajanja in opazili boste spremembe. Dihanje, utrip, misli, občutki….Presenetite se. Kajti takrat ste dejansko živi prisotni na Zemlji in to bo vam in drugim v LUČ
Ne se sekirat. Bos jutri. Kupi si rezervne baterije, ker gredo 1, 2, 3 po par mesecih ob vsakodnevnem oz veckratdnevnem merjenju.
Upam, da bos imela vsaj lepe cifre na merilniku.
Koliko imas zdaj vrednosti RR oz za kaj se zdravis,imas tudi tablete?
[/quote]
Hvala ti. Saj problem je v tem, da jutri nisem planirala iti spet po nakupih, od tu, kjer sem , je to kar podvig. Sem bila po dolgem času pri dr. in mi je ugotovil visok pritisk. Štartam od danes s preiskavami, nimam nobenih tablet še. Bomo videli, kaj pokažejo krvne preiskave in potem naprej. Upam, da ni nič hujšega in ne bo treba tablet, ki se jih bojim, kot hudič križa:)
Hvala ti. Saj problem je v tem, da jutri nisem planirala iti spet po nakupih, od tu, kjer sem , je to kar podvig. Sem bila po dolgem času pri dr. in mi je ugotovil visok pritisk. Štartam od danes s preiskavami, nimam nobenih tablet še. Bomo videli, kaj pokažejo krvne preiskave in potem naprej. Upam, da ni nič hujšega in ne bo treba tablet, ki se jih bojim, kot hudič križa:)
[/quote]
Razumem, verjetno zivis kje dlje do mesta in imas tezave sedaj se z zdravjem.
Cim bolj se sprosti, kaksen sprehod, bolj zdravo hrano…manj stresa.
Kaj se ti pa je dogajalo da si sla k dr?
Razumem, verjetno zivis kje dlje do mesta in imas tezave sedaj se z zdravjem.
Cim bolj se sprosti, kaksen sprehod, bolj zdravo hrano…manj stresa.
Kaj se ti pa je dogajalo da si sla k dr?
[/quote]
Nepravilno bitje srca, pa sem se malo ustrašila. Pa dolgo nisem bila na nobenem pregledu. Malo je pa le treba prečekirat vsake toliko:) Hvala ti za dobre nasvete in skrb. Bodi dobro tudi ti.