Srce v breznu

Kaj pa taborišče na Rabu? O tem pa Italijani molčijo, če sploh vedo zanj.
Ja, svinjarije so so dogajale. Kdo je pa vse skupaj začel? Partizani že ne.
Ali ima sploh smisel razpravljat? Kar je bilo je bilo. In ne nasedat provokacijam, ki služijo samo metanju peska v oči. Da Italijani pozabijo v kakšno krizo jih je spravila njihova vlada in imajo drugo kost za glodat.
Kruha in iger!

Točno tako. Fašisti so jih res pobili. Ko je bilo konec vojne, so pa partizani klali. Ko to povem na glas, ne pomeni da sem pristaš fašizma. Kdor tako obsodi, ima še zmeraj sprane komunistične možgane.
Danes smo v eu. Raje govorimo še malo po nemško in italijansko ter svoj lepi slovenski jezik prenašajmo izven naših mej. Najprej je treba dokazat, da smo narod, ki se ga splača poslušat in se kaj naučit od njega. Ne pa te večne gonje. Obnašamo se kot tipičen zlorabljen paranoičen narod.

ne trudi se za ta brezvezni film.n vem kje se ga da dobiti.
to je prvi film ob vseh milijonov brezveznih filmov na svetu, ob katerem sem se smejal tudi takrat ko so vozili folk v fojbe. glupa in totalno zadeta fašistična italijanska propaganda ha ha ha .
se mi je zdelo kot da risanko gledam, kaka bedarija , se vidi da je fašist minister od berluskonija plačal za tole zadevo.
film brez vsake vrednosti. kot bi se otroci v vrtcu igrali. kaka totalno idiotska propaganda. pa ker bebo je tale film zares vzel?
pa kaj so mislili fašisti da jih bodo partizani ujčkali po 40 letnem fašističnem nasilju na slovenskem? jaz bi jih pospravil vse do zadnjega fašista pol bi vidli oni fojbe.

Totalna beda!!!!!!!!!! Da jih ni sram fašiste grde!!!!!!!!
Moj dedek je moral bežati pred lastnim sosedom, ker ga je hotel ustreliti. Posvaril ga je pa drugi sosed:”Tone, ne hodi domov. Čakajo te!” U tem primeru belogardisti!!!!!!!!!!!!! Matr sem jezna. Imam tudi ene sorodnike na Primorskem in sem enkrat videla en grafit, ki ga ne morem pozabiti in sicer fojbe morjo bit polne. To je pisalo.
Škoda res škoda, sploh ne vem kaj naj še rečem!!!!
T
Ja pa kaj mislite, da se je pa dogajalo, ko so partizani šli prosti Trstu? Jaz sicer tega obdobja zgodovine ne poznam, vendar pa mislim, da ni treba kaj dosti poznat, če sklepaš glede na to, da so bili vsi ljudje, tako partizani, kot fašisti.
Forum je zaprt za komentiranje.