Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek srčki

srčki

A veš, dragi moj butalski škratek, kok
kdaj pa kdaj kakšna taka kletvica ….. uf, uppppsaaaaaa,
o d l e ž e in prinese vse svoje, vse tisto, kar pozabiš,
da je v tebi. Meni odleže (tu je ku unu “meni pomaga”!).
In če se mi zahoče reči k…..c, pa rečem, ampak … hihihihi,
ko sem sama v špajzi in ko si priščipnem prst med vrata …
drgač pa jest bel uno mojo “bemtiš”, je pa glih tko dobra in
glih tko odleže !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

JMTRSIJ :)))))))))))))9

Ja, Zajči! Ta razglednica mi je segla v srce.. Res imaš prav, nekaterih stvari človek nikoli ne pozabi.. In mislim, da je edino tako prav! V srcu ohranimo samo tisto, kar nas je zares osrečilo…

Želim ti vse dobro.. IN skoči že… MORAŠ NEKAJ UKRENITI, čas neusmiljeno teče…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Jani, hvala in čim-bolj mokro morje naj te hladi v teh pasjih dnevih…..

Vsega se prav dobro spomnim.. Ej, Mariči, jaz imam vseskozi polne ladelce..
Želim, ti vse lepo in dobro..; tako civilno, službeno, vrtnarsko, kuharsko, gobarsko in na sploh.. Se se beremo..

HVALA, draga moja muca! Ej, zdaj si že gotovo zdrava, saj te berem iz ćasovne distance.. Vse dobro tebi in predvsem čim manj težav s tvojimi mucki, pa tud da bi tvoj Mačon že enkrat spregledal kak zaklad ima doma! Hej, a te kdo tudi zdaj bremza na netu, hehe?..

Škratek, tudi jaz te zelo cenim in spoštujem.. Razumem, tvoje sporočilo in bi rad bil v nekaterih pogledih taksen kot si ti.. Res si eno veliko jezero optimizma! Ej, lepo se mi počini na dopustu, ki si ga tako težko prislužila.. Vem, da bos začutila moje dobre zelje… In ostani taka se v naprej!

Hvala ker si se oglasil Ježek.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ježek..jaz pa ti želim vso srečo tega sveta..neba…saj bi ti še kaj dodala…recimo una besedka..”realno življenje” me mal bega..ampak bom tiho..ne poznam te..ne poznam..kaj se je dogajalo u zacetkih tukaj..zato naj bo dovolj le..moje dobre želje..samo tebi.Poljubcek..pa ne bodkaj me..preveč.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala za lepe želje…Ja sem bila fejst boga,no nekateri so se temu posmihali,pa dvomili…pa..ahhh pustimo to…

Kot lahko vidiš,sploh ne pišem več.preveč boli spoznanje…

Nobeden ne bremza,me tudi ne rabi,počasi bomo vsi potonili nekam v pozabo…..a nekateri boste ostali tam na varnem v moje srčku,kjer vam nobeden nč ne more…..ker ste MOJI!!! EKO!

Ježek…*************

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close