srčki
A veš, dragi moj butalski škratek, kok
kdaj pa kdaj kakšna taka kletvica ….. uf, uppppsaaaaaa,
o d l e ž e in prinese vse svoje, vse tisto, kar pozabiš,
da je v tebi. Meni odleže (tu je ku unu “meni pomaga”!).
In če se mi zahoče reči k…..c, pa rečem, ampak … hihihihi,
ko sem sama v špajzi in ko si priščipnem prst med vrata …
drgač pa jest bel uno mojo “bemtiš”, je pa glih tko dobra in
glih tko odleže !
Ja, Zajči! Ta razglednica mi je segla v srce.. Res imaš prav, nekaterih stvari človek nikoli ne pozabi.. In mislim, da je edino tako prav! V srcu ohranimo samo tisto, kar nas je zares osrečilo…
Želim ti vse dobro.. IN skoči že… MORAŠ NEKAJ UKRENITI, čas neusmiljeno teče…
Škratek, tudi jaz te zelo cenim in spoštujem.. Razumem, tvoje sporočilo in bi rad bil v nekaterih pogledih taksen kot si ti.. Res si eno veliko jezero optimizma! Ej, lepo se mi počini na dopustu, ki si ga tako težko prislužila.. Vem, da bos začutila moje dobre zelje… In ostani taka se v naprej!
Ježek..jaz pa ti želim vso srečo tega sveta..neba…saj bi ti še kaj dodala…recimo una besedka..”realno življenje” me mal bega..ampak bom tiho..ne poznam te..ne poznam..kaj se je dogajalo u zacetkih tukaj..zato naj bo dovolj le..moje dobre želje..samo tebi.Poljubcek..pa ne bodkaj me..preveč.
Hvala za lepe želje…Ja sem bila fejst boga,no nekateri so se temu posmihali,pa dvomili…pa..ahhh pustimo to…
Kot lahko vidiš,sploh ne pišem več.preveč boli spoznanje…
Nobeden ne bremza,me tudi ne rabi,počasi bomo vsi potonili nekam v pozabo…..a nekateri boste ostali tam na varnem v moje srčku,kjer vam nobeden nč ne more…..ker ste MOJI!!! EKO!
Ježek…*************