Srčki moji …
… eno kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasno dobro jutro po nočni nevihtici vam želim … :-************
Spet še en krasen dan … krasen kot rdeča cvetlica sredi travnika, krasen kot poletna nevihta sredi žgočega dne … krasen kot ljubezen … .. …
:-*******************************************************
Lp, Bgv
Uh … Helčika … … … ko bi ti vedela, kako jaz zadnje čase letim med oblaki … :)))))))))))))))))))))))
Imam se pa tako krasno … in tako fenomenalno … kot se nisem imela še nikoli v življenju … :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pa ti? Šefica v službi še tečnari? :))
Lp, Bgv
Uh … srčko … tako lepo je truplo … … … in tako lepo je bilo vse opazovat dol s Kekca … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jap jap jap … … … … … tudi nevihte so lepe … če imaš pravega človeka ob sebi … ;))) :)))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
V polno … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sem skuhana, spečena, spražena in še obeljena na koncu … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Čiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisto fuč fuč fuč … :)))))))))))))))))))))))
In še ena scena … … obstaja možnost, da sem noseča … ha ha … … … … … kajti fešta me neki čudno zajebava … … … … Bomo videli …
Lp, Bgv