Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srčki moji …

Srčki moji …

… eno kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasno dobro jutro po nočni nevihtici vam želim … :-************

Spet še en krasen dan … krasen kot rdeča cvetlica sredi travnika, krasen kot poletna nevihta sredi žgočega dne … krasen kot ljubezen … .. …

:-*******************************************************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kuku, Bugikaaaaaaa!
Keku si mi kej? Zalublena vidim de do fula…. hihi, pa drgač? ;)))

cmoka

Toliko, da se javim, da ne bodo eni rekli, da sem že na parah….

Cmoka na Primorsko!

hihi… cmoka na Kogoško…. a ti je kej toplo? ne sam pr srčku, nasplošno sprašujem…. hihi…. ;))))

kako to misliš – na splošno?!
A tole:
vreme – ja, zdaj se še vsaj da zdržati, popoldne, je katastrofa;
srček – greje;
spodnji štuk – eeee, goriiiiiii………:-))))

Pa saj si vreme mislila, ne?!
:-))))
Cmoka kontra.

Ma kakšno vreme, lepu te prosm…. hihi….
TEBI, če je kej vroče? Npr. za vratom, pod levim joškom, med prsti na desni nogi…. hihi…. sprašujem ku Sp-jko! ;)))

cmoka

če napišem, da mi je vroče, upam, da razumeš, na kaj ciljam….

Mislim, samo vroče mi je, na splošno!
:-))) Kje, pa ne povem.
Uffffff…………:-)))

Čau Bugi!
A je tudi pr vas truplo!?
😉

Uh … Helčika … … … ko bi ti vedela, kako jaz zadnje čase letim med oblaki … :)))))))))))))))))))))))

Imam se pa tako krasno … in tako fenomenalno … kot se nisem imela še nikoli v življenju … :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pa ti? Šefica v službi še tečnari? :))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Dobra učenka!
Bova midva še malo individualno nadaljevala po šoli…da izpiliva tehniko!
😉

Uh … srčko … tako lepo je truplo … … … in tako lepo je bilo vse opazovat dol s Kekca … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jap jap jap … … … … … tudi nevihte so lepe … če imaš pravega človeka ob sebi … ;))) :)))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Žverči … …. … pa kje se ti potikaš????? :(((((((((( Se mi je zdelo, da nič ne čivka tu okrog … :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

Enga vrabca je Franci pojedu…pa smo včeraj ugotovil,da hvala kurcu ni Žverči!
😉

tebe je pa rejs strejla zadejla!
😉

:))))))))))))))))))))))))))) Franci Franci … … ccccc … Pa kaj ga tako malo futraš, da se more na uboge vrabce spravit … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

V polno … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sem skuhana, spečena, spražena in še obeljena na koncu … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Čiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisto fuč fuč fuč … :)))))))))))))))))))))))

In še ena scena … … obstaja možnost, da sem noseča … ha ha … … … … … kajti fešta me neki čudno zajebava … … … … Bomo videli …

Lp, Bgv

Je že prav!Naj jih kar!Mi vsaj ta mlade solatke ne bodo pikali na vrtu…za hvaležnost,kr jih celo zimo futram!
Ah na to perjad se pa res ne moreš zanest….poleg Sončka,kr je njih gliha!
;-))))

Ja ja … čez zimo si jih razvadil … zdej pa hočejo samo več in več … :)))) … He he … alora … so nekaj takega podobnega kot ženske … :))))))))

Lp, Bgv

Ne..pr ženskah je malo drugače!
Ponudiš sebe in hočejo na koncu sam še tiča…al pa še tistega ne!
😉

Pravzaprav je nemara obratno?
😉

A to je pa za smetano!
Hm,hm……kaj se bo izcimilo iz tega?

Ne vem kaj se bo izcimilo … … Upam, da bo vseeno šlo vse lišo skoz … … … Me ne more zaje*** glih zdej, ko se spravljam spet na tablete nooooooo … :(((((((

Lp, Bgv

me je včeraj izučilo, da se ne bom nikoli potikala po Sp-jevem vrtu. Ni ziher.
Drugače pa – malo tukaj, malo tam…. na žalost, bolj tukaj…. smrk. Pa bi raje bila tam.

:-)))
Zmešan svet…..

He he … srce … Pri ženskah je tako, da želimo vedno več in več … … … ne pa manj … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Jah … žverči … tudi jaz bi bila raje TAM … :)))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close