Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srebrenica

Srebrenica

rtvslo.si/kultur/dediscina/razstava-o-genocidu-v-srebrenici-braniti-se-je-treba-pred-vsemi-poskusi-relativizacije-zgodovine

Republika Srbska je dejansko samostojna država, ki se bo v bližnji prihodnosti priključila matici Srbiji. Republika Srbska je večja Dodika, tudi ko Dodika ne bo več, bo RS živela še naprej. Mislim, da se “Bošnjaki” tega niso dojeli, kako pa bi, ko imajo izredno nizek IQ, enega najnižjih v Evropi in to na državni ravni.

Odgovor na objavo uporabnika
Zabavnik, 08.04.2025 ob 18:54

rtvslo.si/kultur/dediscina/razstava-o-genocidu-v-srebrenici-braniti-se-je-treba-pred-vsemi-poskusi-relativizacije-zgodovine

Republika Srbska je dejansko samostojna država, ki se bo v bližnji prihodnosti priključila matici Srbiji. Republika Srbska je večja Dodika, tudi ko Dodika ne bo več, bo RS živela še naprej. Mislim, da se “Bošnjaki” tega niso dojeli, kako pa bi, ko imajo izredno nizek IQ, enega najnižjih v Evropi in to na državni ravni.

Premalo so jih potolkli srbi. Ni mi jasno kak so gospoda Hitlerja tako motili židi. Najprej bi moral priti očistit ta smrdljivi balkan.

zakaj se to tako propagira pri nas  v Sloveniji, naj imajo razstave še v drugih državah, npr. naslednje leto na Hrvaškem, potem v Avstriji itd,….zakaj nas bombandirajo z vsem mogočim,….in nisem nacionalist, razmišljam s svojo glavo.

poserjem se ti na srebrenico in use

New Report

Close