Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srebrna žlica

Srebrna žlica

Rada bi kupila žlico iz pravega srebra. A kdo ve kje jo lahko kupim? Pa da bi res bila prava, ne nateg.

http://international.tiffany.com/gifts/baby-gifts/man-in-the-moon-feeding-spoon-32901301?fromGrid=1&origin=browse&trackpdp=bg&fromcid=288202&trackgridpos=6

http://www.vsi.si/srebrna-zlica/pribor

v iskalno polje daš: 925 sterling silver spoon

wire.uk

Imam sreben pribor na zalogi. Staro nekje 50+ let… za eno žlico se bova že zmenila…

Če iščeš komplet srebrnih čajnih žličk (antikviteta), lahko pustiš naslov in ti pošljem slikce …

Uf, cene so pa hude!

http://www.mores.si
S certifikatom in žigi.

To žlico je sigurno že pred 2 letoma našla 😂

Pozdravljeni, jaz bi kupila eno majhno srebrno žličko za vnukinjo, če je na voljo, Janja, email: nikamal7@gmail.com

napišite naslov ali telefonsko da vam pošljem žlico

kr na ta mail teodorlensky@gmail.com

Ne delat tega. Prepovedano je uporabljat posodo iz zlata in srebra.

Ne vem zakaj… Mogoce znak osabnosti…

Mi smo posrankoti in popišankoti… Zlata posoda je za…

To bo tam.

“Nemojte piti iz zlatnog i srebrenog posuđa i nemojte jesti iz njega, jer je ono (posuđe od zlata) za njih (nevjernike) na dunjaluku, a za vas će biti na Ahiretu.“

Poslanik, sallallahu ‘alejhi ve sellem, kaže također:
”Onome ko jede ili pije iz zlatnog i srebrenog posuđa, će uistinu u stomaku pucketati Džehennemska vatra.“

U Poslanikovim, sallallahu ‘alejhi ve sellem, riječima: ”Ko bude pio iz zlatnog ili srebrenog posuđa ili iz posuđa u kojem ima nešto od toga, uistinu će mu u stomaku pucketati Džehennemska vatra.“
Očita je zabrana koja se odnosi na ono što je od zlata ili srebra, ali i na ono što je njima obloženo, jer i na takvom se ističu ukrasi i ljepote zlata ili srebra. Nije dozvoljena nikakva vrsta posuđa od zlata ili srebra. Ako Allah, dželle šanuhu, podari čovjeku obilan imetak, obaveza mu je pridržavati se granica Šerijata i trošiti višak imetka na Allahove, subhanehu ve te’ala, robove kojima je potreban, čuvajući se rasipništva i škrtarenja.

kuga spet ti tle sekaš, pa ravno tile vaši “arapi” so najbolj usekan, že skozi zgodovino, na vse kar je iz zlata

Kad bi bilo samo to…

dej mi nekaj povej, ti, ki vse veš o tej vaši veri, mal see zmeden, namreč, sem gledal en prispevek o tehle “priležnicah” borcev v afganistanu, da se pač ravnajo po zapovedi, se morajo z žensko “poročit” potem se”odporočijo” pa se poroči drugi itd.

Vprašanje pa je sledeče, kako je to “problematiko” reševal šejk z 1001 žensko v haremih? Ali je bil za te “reči” bolj “Aladin”, ko šejka ni blo doma?

Odgovor na objavo uporabnika
krneki728, 10.11.2021 ob 10:04

dej mi nekaj povej, ti, ki vse veš o tej vaši veri, mal see zmeden, namreč, sem gledal en prispevek o tehle “priležnicah” borcev v afganistanu, da se pač ravnajo po zapovedi, se morajo z žensko “poročit” potem se”odporočijo” pa se poroči drugi itd.

Vprašanje pa je sledeče, kako je to “problematiko” reševal šejk z 1001 žensko v haremih? Ali je bil za te “reči” bolj “Aladin”, ko šejka ni blo doma?

Vdova mora bit ali pa odpušcenica.

kaj to so pol 1001 poročili, može še isti dan obglavli, pa je bla stvar rešena? al je spet kak keč vmes?

Odgovor na objavo uporabnika
krneki728, 10.11.2021 ob 10:39

kaj to so pol 1001 poročili, može še isti dan obglavli, pa je bla stvar rešena? al je spet kak keč vmes?

Kako obglavljanje? A si sploh kdaj bral kuran? Nisi ne?

Lahko imas kolikor jih lahko izdrzavas. Dostojno zivljenje omogocit in njim in potomcem. Pise do vseh enako bit praveden. Ce mislis da ne bos se poroci samo z eno.

Kaje cilj tega? A pozornost bi? Ja pa tako povej… Samo na tak nacin? Vidi… Moj srcek je oddan.

New Report

Close