Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Srečanje Janša – Putin

Srečanje Janša – Putin

Premier Janša je odpovedal udeležbo na gospodarskem forumu v Sankt Peterburgu??? Kot je dejal “Putin ni bil prioriteta!!!
Kakšno je mnenje o tem???

Bivši predsednik bivše države je nekoč rekel takratnemu predsedniku Sovjetske zveze NE in zato prišel v zgodovino. Predsednik sedanje vlade sedanje države je slabih 60 let pozneje naredil nekaj podobnega. Verjetno ga boste za to sesuli, kajti šestdesetletno pranje možganov je moralo pustiti posledice.

Posledice pri tebi so več kot vidne.

Ja, imaš prav!

Janša je ena posrana rit, dobil je direktive od Rupla (mu jih je Condi narekovala)..

Seveda, general Glanzkopf, kancler v dolini Šentflorjanski – gospodarsko in politično najmočnejši članici EU, mora “delati prioritete” (tako je izjavil na novinarski konferenci). Kdo pa si umišlja, da sploh je ta Rusija? Za našega veleumnega kanclerja očitno neka tam daljnja “banana republika” od koder občasno uvažamo agrume, Putin pa njen “marionetni predsednik”. Skratka, za nas nepomembna “tretja liga” za katero je odpoved obiska, dan pred srečanjem, dovolj zgodaj a ne?

Porhantmurje pa temu klovnu se je očitno zmešalo! Od kar ga je po telefonu nazijala Merklova (ker je bila zaradi njegove šarade s Sovo rezkrita nemška obveščevalno-prisluškovalna točka v ljubljanskem Kozolcu), kar je njegova vlada postala po javnem mnenju ena od najbolj nepriljubljenih do sedaj, kar je SDS v anketah izgubila vodilno mesto pri volivcih, kar se mu je “zgodilo pismo” ASK… dela tip v paniki, ki ga je zajela, napako za napako (izognil se bom oceni o morebiti zunanjepolitični in gospodarski škodi naši državi). Vse bolj moram tudi sam pritrditi tistim mrmranjem iz tujine, da je model zrel za impeachment! Jaz mu ob takšnih “potezah” in ob tako za lase privlečenem opravičevanju še vedrca in lopatke ne bi zaupal v peskovniku, kaj šele vodenje vlade!

vse najslabše za JJ
saj ne ve kakšne možnosti ponuja gospodarstvo Rusije.
po moje je razmišljaj obramboslovno in ga je postalo strah.

to je poteza vredna vladnega sesipa “a la” LSD.
žalostno za nas “navadne tlačane”.

Ko smo se še “ljubili” so iz ruskega gospodarstva prihajali celi vagoni krompirja za lačni bratski narod. V vseh vagonih je bil gnil krompir. Pa to je že daleč, je pa res.

Lahko se ponovi. Tokrat pa ne bomo dobili nič, ker bodo zaprli pipco.

Prav res. In Janšek bo poskrbel da bomo namesto gnilega krompirja iz Rusije, dobili globoko zamrznjen blanširan pomfrit iz ZDA. Poleg se prileže burger, kakršenkoli že in seveda coca cola. Vse poti vodijo v obljubljeno deželo kapitala, pa čeprav ustvarjenega na račun vojn in revščine vsega ostalega sveta!

Imam pa že rajši ameriški kapital kot pa ruski gulag oz. plačane počitnice v Sibiriji.

Jaz pa kranjsko klobaso in kislo zelje in hladno senco na svojem vrtu.

Rajši nekaj pametnega na žar vrž pa še eno hladno Laško pristavi pa se ti še jaz pridružim pri uživanju.

New Report

Close