Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srečanje MB – uspelo??

Srečanje MB – uspelo??

Zdravo, punce!

Samo, da povem, da sem mislila na vas in žal mi je, da (zopet) nisem mogla priti. Naše zdravje gre počasi na boljše… ; )) Vsaj midva s tamalim, očitno bo zdaj še ati dobil svoj delež.

Torej – kako ste se imele?

Drugič se zmenimo za popoldan – ok? In pridem še jaz, da se spoznamo! Upam, da lahko, no…

Lep pozdrav,

bubani.

Simbra pozdravljena!

Srečanje uspelo, bilo nas je več kot zadnjič, spoznali smo še dve novi forumašici. Same super punce, škoda da te ni bilo!
Naslednjič pa bomo res mogoče popoldan organizirali, da bodo prišle tudi tiste, ki so dopoldan v službi, z tabo vred!
Simbra, želim ti krasen večer in se vidimo prihodnjič! Pa, pa..

Mitrije, zdravo!

Me veseli, da ste se imele lepo! In še enkrat hvala za sms.. ;))

He, he, samo, da se pozdravimo, potem pa…. SE VIDIMO!! RES!

Hudo mi že manjka kakšen čvek ob kavici, res, sploh s takimi super puncami!

Še to: ve mogoče katera, ali imamo v mb kakšno možnost telovadbe ali podobnih aktivnosti za mamice z otroki? Berem o tem v postih za LJ in okolico, pa ne vem, če je tudi pri nas kaj podobnega.

Mitrije, lepo se imejte, prijeten večer.

S.

Simbra!
Mislim, da te telovadne aktivnosti skupaj z malčki organizira društvo Štorklja v Mariboru (ob Dravi). Kaj boš telovadila, si tako že presuha! Raje pojdi vsak dan na kakšen krof, bo več koristi, hi, hi…(ne jezi se, se samo hecam, no, tisto o tvoji suhosti ravno ne…)

Lepo se imej in kot praviš, se vidimo!

Za mamice z otročki imajo telovadbo na Studencih in na Pobrežju.

Jaz sem pa prišla tam mimo, oz. se mi je zluštal hamburger v Mc`Donaldsu in sem videla dve, da sta tam sedele. Sem včeraj razmišljala, da bi napisala, da se mogoče kaj oglasim, pa sem bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da ne bom imela avta. Potem pa smo mama, jaz in moja pupika šle malo po mestu in smo zavile tudi tja. Ko pa smo šle od tam, pa ni bilo vč nobene.

Aja, bila pa sem okoli 13. ure.

LP,
Lisa

Kolko pa so stari vaši malčki? Mogoče bi se tudi sama kdaj oglasila:

Bilo je prav fino. Vesela sem bila vseh treh. Strene nam ni zmanjkalo in se za koga bi je ostalo, tako da dobrodosle. Ta mali pa so stari med 8 m. in letom in pol (tole je malo na okroglo).

Prihodnjic pa liter punce, da proslavimo Martina. (ha, ha, ce ne pa vsaj liter kave, kar pomeni, da bo se katera morala prit pomagat).

Lep vecer in se lepsi vikend!

uspelo, uspelo…same fajn punce sem spoznala. gotovo nas bo naslednjic se vec!

lahko noc
alenka

Lisa!
Kljub temu, da nisi bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} glede tvoje udeležbe pri kofetkanju, bi se lahko udeležila pač takrat, ko si bila tam! Upam, da boš imala naslednjič več poguma, če pa slučajno ne boš imela prevoza, pa lahko pridem tudi po tebe in otročka. Premisli in javi, pa lepo se imej!
Se vidimo prihodnjič!

Me veseli, da se tako fino razumete.
Upam, da bo kakšen miting tudi popoldan, saj vesta krtek in mitrije… služba pač.

Lepo se imejte,
m.

Ahoj! Sem prav vesela in ponosna, da sem spoznala same “fejst” babnice!
Da o otrocih sploh ne govorim….Zagotovo še pridem kdaj!

Se bom naslednjič 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pridružila. Bom si že nekako probala zrihtat avto, samo moram en dan prej vedet.

LP,
Lisa

LISA!

En dan prej boš zagotovo vedela, saj se dogovarjamo včasih tudi več dni, preden določimo datum in uro. Res pa zadnje čase precej prakticiramo petke, ob 12. uri. Bodi pozorna že kakšno sredo ali četrtek, lahko pa tudi sama daš pobudo, bomo zelo vesele!

Tako kot praviš, se vidimo prihodnjič (enkrat po dnevu mrtvih)!
Lepo se imej!

New Report

Close