SREČANJE ODPOVEDANO !
SRčki moji…vse slabo je za nekaj dobro…Vzemite to za dobro….če ne gre..res ne gre..Danes imam že malo bolj bistro glavo,zato lahko talam reke,ki držijo ko žbelj na glavco.
Bo pa v naslednje tolk bolj fino..pravijo da v tretje gre rado..torej se vidimo TRETJIČ hehehehhe Cmoka in ostanite to kar ste…..***********************************************unikatni gmajnarčki….
Sašk*************sam zate……..************ in za Gabrijela************
Trenutno mi po glavi hodi tole : vsaka stvar, četudi ni najboljša, je za nekaj dobra. To vidimo in opazimo šele kasneje, ko se nekako sprijaznimo z novonastalo situacijo.
In če do nečesa ne pridemo in ne pridemo skupaj, ne smemo izgubljati upanja. Ravno zaradi težavnosti situacije, ko želimo a nam ne gre in ne gre, bo potem, ko se nam bo izšlo toliko bolj lepo. Definitivno bo tako ! !
Saj je nekako tako, da upanje res zamre zadnje, vmes pa je še toliko možnosti za vse nas, da se srečamo in objamemo.
Prebrano – poslano – pažalostno…
zajčeka bom jest lepo kar kmal objela sam da ga moram najprej pod mojo mizo najti:)
ostali bojo mogl pa lepo počakat….ko je Jani tkoo lepo rekel :da nas veter na kup pomete… pol bo pa veselo
veseli škrati smo zdržljivi-jaaap
ko se vsi drugi tresejo – škrat funkcionira ko urca
ko se drugi nehajo treset – pa škrat skupi pade;-)
ha, bolje pozno kot nikoli, ne da…
sam čbelca me matra ku je nič ne vidim bzzzzzzzz-jat
je tko luštna k je malček jezna(((::)))))
en pameten predlog – ko je že skenslano – tale čas pol orto dobro porabit
pa sek.ajte in se cartajte ……
s smehom in z gmajno naprej (kje je čbela ko jo človk rabi?????)
C.I.C.