Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srečanje v petek v LJ!

Srečanje v petek v LJ!

Sam predlog dam,ker kaže na to,da bi nas bi lahko bilo nekaj na kupu:
Alti,Shaky,Niki,Hely,pa še presenečenja so možna…;-)
Dejte se zment kje in kdaj…..pa naj mi kdo na mobi pove!
Da ne bo Sunny bluzila,da se ne mormo nič zment in,da mora na druga srečanja hodit!
Ekšn pipl!!!!!

snegec v petek pobelil bo ceste

send $

Hmmm… Se sliši mamljivo… Pa glih takrat, ko bi imela še prevoz do doma… No, tam z železniške postaje bi me moral kdo pobrat… Kdaj, kje, kako? In predvsem: kako dolgo?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Aja: zanima me bolj informativno… Nič ne obljubim…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jaaa, ekšn pipl!!!
Jaz bi bil lahko presenečenje 🙂 …in vas okepam iz ozadja ;))
Če bo snegec padal, bi res mogoče imel čas v Ljubljano se pokazat… ampak verjetno res le pokazat :(( Ker bi vi ostali tako vreščali drug z drugim… ja, jaz bi pa lizkal kaj tam zraven ;))) Lizkal sladoleda in pil kofetka :)))

Na zdravje!!

Medi..lizal..kot sva midva nazadnje..aneda..ahm ne vem..ne vem..ne bom vec lizala s tabo..ker ti zdaj lizes vse povprek;))…haha…mogoce..ce mi bos neku ablubu…lepo ninaj..te cartam…lubcka ke..k ti najbolj pase..mmmmmmmm…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close