Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Srečanje v realnosti

Srečanje v realnosti

Spet se mi je utrnila nova ideja! Nekako se mi zdi, da se tole pisanje na forumu giblje po principu “začetek, zaplet, vrh, razplet in konec”. Na koncu je vse že bolj ali manj razčiščeno, razkrito in pisanje se nadaljuje samo še mogoče v stilu dolgočasnih dvogovorov. Mogoče ne dolgočasnih pač pa v “preštevilnih”, ker človek pač res nima časa prebrati vsega kar tule kdo kdaj napiše.

In tako sem prišel na drzno idejo, mogoče za koga celo “adrenalinsko”. OK, bom pa kar naravnost vprašal, da še jaz ne zaidem v “čvek”.

Ali ste za to, da se dobimo na pijači kje v “mestu”? Da gremo na “čvek o seksu v mestu”? No, ja nekateri bodo verjetno (predvidevam) čvek v mestu podaljšali kar v “seks v mestu”! 🙂 Ampak resno me zanima! Kdo bi si upal, kdo bi bil za to? Da se spoznamo tudi tako, da ohranimmo stike npr. po e-mailih in se potem vidimo še večkrat? Dober izziv, kaj?

😉

Jaz sem za, ampak glede na moraliziranje tuki gor, češ, da v zakonu nekaj škriplje, če ne seksaš v domači postelji itd. bi mi bilo to malo čudno. Jaz kakšnih pridig ne mislim poslušat.

A veš, da sem ravno danes razmišljala, kaj bi se zgodilo, če bi se res srečali? Verjetno je tu gor kdo, ki ga poznam in ko bi se vidli, bi po moje na riti popadal od smeha:)))
No, jaz ne bi podaljšala s čveka o seksu na seks. Sem zvesta, ne obtožujem pa nikogar, ki ni. Vsak ima svoje razloge…

Tud mene zanima, koko bi to zgledal, kdo bi prvi zbral tolk poguma da bi se sploh razkril. Sicer se bolj redko oglašam, ampak se kar zabavam ob branju vaših odgovorov. lp

sicer nisem aktivna članica foruma…berem vas redno:))))))))))), sem za srečanje:))))))

ups….če me sprejmete seveda:)))))))))))))

Haha, eno je čvek o seksu, drugo je seks brez čveka in tretje čvek brez seksa 😉 Hecam se! Debata tako ali drugače, čisto razumljivo je da kdo komu kaj zameri, da kdo koga ne razume ali ga razume narobe. Brez tega bi bil tale forum prazen!

Sem za, problem bo le, če smo raztresceni po celi Sloveniji in potem ugoditi vsakmu bo tezko..no najdt en pravi plac,nekje na pol poti… kjer bomo cvekal o vsem….haha..al bo to kr naša prestolnica Laibach in Global in njegov lift..je taprav za zganjat debato o seksu v mestu;)..
Me pa res zanima..kaj bo iz tega…

Blo bi zanimivo samo jih mora bit dost na sam dva al pa trije

Hribovc tudi pride, če se zmenimo za čvek.Mogoče še Hribovko pripelje s seboj 🙂 🙂 🙂
Samo bi moral vedet datum pa čas, da prilagodim službo ali se pa služba meni prilagodi………..
🙂 🙂 🙂

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

ja in pol bi lahko ugibali kdo je kdo
jz bi se delala tko prijazno in nedolžno in me noben ne bi skužil 😉

Tudi jaz pridem…….lp

Po mojem bi se splačalo narediti v Ljubljani glede na to, da je nekje v “centru” dežele ;-). Kakšen večer npr. od 19h naprej, kakšen četrtek ali petek?

In potem bi srečali kakšnega bivšega loverja, enega soseda, dve bivši sošolki, upokojeno učiteljico iz srednje šole, poštarja…

Ja, Angelina to sem mislila! Pa kakšnega učitelja iz srednje, ki te je zezal 4 leta, starega ata, ki ti vsak dan namiguje iz svojega avtočka, znanko za katero vsi mislijo, da Jehova priča itd. Za crknit:))

Ne pridem. Ker ne morem sama in ker ne morem z njim.

Ej, ma dajmo. JAZ SEM ZA!! Pa pridite mal na obalo. Zakaj vedno Laibach? Boste še mal morje videli. Se dobimo v Kopru. DEJTE NO!!!!! Sam datum pa uro povejte. Da se mal narežimo, ko se bomo videli.

PA PA

Dajte mi dobro opravičilo za doma, pa ziher pridem. Sicer ve, da brskam po internetu, ampak, pri večernih izhodih se pa neha. Pri men je možn samo v “sončnih” urah – lunine odpadejo!
lp

jst bi tudi prišla ….samo …kren…zadnjič si me ozmerjal in ne vem, če sem dobrodošla…..

Pat pozicija?

Zakaj pa še ti mene ne ozmerjaš? Gotovo imam kdaj provokativne poste! Pa to je valjda “forum”, “čvek”, “debata”, ne pa vojna!? Ne kompliciraj in pomisli, kako sta se George W. Bush in John Kerry pred in po debati lepo “objemala” 😉

Kdaj pa so sončne ure?

Je refošk pa pršut pripravljen?

a jest tud smem?

Ja, menda da takrat, ko sije sonce. Ko pa sije luna, se pa lahko marsikaj dogaja – kt da se podnev ne more. Čeprav je res, da ima noč svojo moč.

New Report

Close