Srečanje v realnosti
Spet se mi je utrnila nova ideja! Nekako se mi zdi, da se tole pisanje na forumu giblje po principu “začetek, zaplet, vrh, razplet in konec”. Na koncu je vse že bolj ali manj razčiščeno, razkrito in pisanje se nadaljuje samo še mogoče v stilu dolgočasnih dvogovorov. Mogoče ne dolgočasnih pač pa v “preštevilnih”, ker človek pač res nima časa prebrati vsega kar tule kdo kdaj napiše.
In tako sem prišel na drzno idejo, mogoče za koga celo “adrenalinsko”. OK, bom pa kar naravnost vprašal, da še jaz ne zaidem v “čvek”.
Ali ste za to, da se dobimo na pijači kje v “mestu”? Da gremo na “čvek o seksu v mestu”? No, ja nekateri bodo verjetno (predvidevam) čvek v mestu podaljšali kar v “seks v mestu”! 🙂 Ampak resno me zanima! Kdo bi si upal, kdo bi bil za to? Da se spoznamo tudi tako, da ohranimmo stike npr. po e-mailih in se potem vidimo še večkrat? Dober izziv, kaj?
😉
Sem za, problem bo le, če smo raztresceni po celi Sloveniji in potem ugoditi vsakmu bo tezko..no najdt en pravi plac,nekje na pol poti… kjer bomo cvekal o vsem….haha..al bo to kr naša prestolnica Laibach in Global in njegov lift..je taprav za zganjat debato o seksu v mestu;)..
Me pa res zanima..kaj bo iz tega…