Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srečanje z duhovi – vaše izkušnje

Srečanje z duhovi – vaše izkušnje

Moje življenje je dobro,imam službo,dobro službo,ne verjamem,da bi imela sovražnike,sem preprosta,prijazna.Sem mentalno zdrava ,tudi fizično,ampak 1x na mesec se zbudim z neznanega vzroka in vidim temno zelo visoko silhueto ob oknu,nepremično me opazuje nekaj časa in izgine,ne bojim se je,ne čutim strahu,samo ne vem zakaj jo videvam.Ne živim v stresu.Vem,da bo kdo,ki bo napisal,kaj brezveznega,ampak ,če je že tema o duhovih,v katere ne verjamem,vam jaz povem svojo zgodbo,ki pa je res tako nenavadna,da jo raje zapišem tu,kot pa,da bi jo komu zaupala.

Lahko je demon.Kako pa je tvoje življenje?Vse gre na slabo?Mogoče je kdo priklical demona da te nadzoruje,škoduje,te usmerja v napačne odločitve,das i škoduješ,…[/quote]

Moje življenje je dobro,imam službo,dobro službo,ne verjamem,da bi imela sovražnike,sem preprosta,prijazna.Sem mentalno zdrava ,tudi fizično,ampak 1x na mesec se zbudim z neznanega vzroka in vidim temno zelo visoko silhueto ob oknu,nepremično me opazuje nekaj časa in izgine,ne bojim se je,ne čutim strahu,samo ne vem zakaj jo videvam.Ne živim v stresu.Vem,da bo kdo,ki bo napisal,kaj brezveznega,ampak ,če je že tema o duhovih,v katere ne verjamem,vam jaz povem svojo zgodbo,ki pa je res tako nenavadna,da jo raje zapišem tu,kot pa,da bi jo komu zaupala.

Lahko je demon.Kako pa je tvoje življenje?Vse gre na slabo?Mogoče je kdo priklical demona da te nadzoruje,škoduje,te usmerja v napačne odločitve,das i škoduješ,…[/quote][/quote]

kaj pa če bi nastavila enkrat kamero?

Pri nas se večkrat kar sam prižge ali ugasne tv, prižge ali ugasne se tudi pečica, vrata, ki sem jih zaprla so odprta……
Ne vem kaj to pomeni, jaz le upam, da to delata moja pokojna starša 🙁

Lahko je demon.Kako pa je tvoje življenje?Vse gre na slabo?Mogoče je kdo priklical demona da te nadzoruje,škoduje,te usmerja v napačne odločitve,das i škoduješ,…[/quote][/quote]

Pol pa je samo izgubljena duša,ki se ne more sprijaznit z smrtjo.Najbolje da naslednjič ko ga vidiš se pogovoriš z njim.Povej mu da je njegov čas na zemlji končan in da ga čaka boljša pot,naj nič ne skrbi,ter da je čas da zapusti zemljo,saj ga čaka nova pot.In da s enaj nič ne boji,saj ga noben ne obsoja in mu noben ne bos sodil,pa naj je še kakršnekoli slabe stvari počel.

Lahko ga vprašaš po kakih loto številkah,če ti želi pomagat. 🙂

Če pa ti je zanimivo,pa se lahko pogovarjaš z njim in učiš kako duhovni svet zgleda.Ampak s tem njemu delaš hudo škodo,ker ga boš držala kot ujetnika na planetu.

Lahko pa tudi kakega izganjalca duhov pokličeš da mu pokaže “Pot domov”.

Nikoli nisem verjela v take stvari, do izkušnje, ki sem jo doživela po mamini smrti. Zdaj verjamem, da se duša pride poslovit, drugače si dozivetega ne znam razložiti.

Tole ko ne verjameš v duhovni svet,nekaj več,ne razlikuješ fizično in dohovno stanje je tako kot da nebi verjel vase,nebi verjel v življenje in bi mislil,da si programiran robot.

[/quote]

Pol pa je samo izgubljena duša,ki se ne more sprijaznit z smrtjo.Najbolje da naslednjič ko ga vidiš se pogovoriš z njim.Povej mu da je njegov čas na zemlji končan in da ga čaka boljša pot,naj nič ne skrbi,ter da je čas da zapusti zemljo,saj ga čaka nova pot.In da s enaj nič ne boji,saj ga noben ne obsoja in mu noben ne bos sodil,pa naj je še kakršnekoli slabe stvari počel.

Lahko ga vprašaš po kakih loto številkah,če ti želi pomagat. 🙂

Če pa ti je zanimivo,pa se lahko pogovarjaš z njim in učiš kako duhovni svet zgleda.Ampak s tem njemu delaš hudo škodo,ker ga boš držala kot ujetnika na planetu.

Lahko pa tudi kakega izganjalca duhov pokličeš da mu pokaže “Pot domov”.[/quote]
Hvala za tvoje mnenje,po prepričanju sem agnostik,mislim,da me telo opozarja,da bo kmalu prišel moj”čas”.Ne pogovarjam se z duhovi,ker ne verjamem v njih,vem le, da kar vidim ni fizično,imam srečo,da se ne bojim te pojave in da čutim samo spokojnost.Mislim pa,da bi naredila veliko škodo,če bi to pojavo ogovorila.Tako pa samo mirno stoji in čutim,da me gleda.

Veliko vas opisuje hipnagogne in hipnopompne halucinacije. Doživela, zgleda hudičevo realno. Nek stvor ob postelji. Na srečo sem vedela, da obstajajo tovrstne halucinacije, ki so normalna zadeva, niste nori in ne gre za bolezen. Žal je v slovenskem jeziku na internetu o tem zelo malo.

Ti si tudi halucinacija, če še tega ne veš. Sanjski svet je ravno tako realen kot snoven. Einstein je bil jasen,… Stvarnost je le iluzija….

Je imel kdo občutek da ko se je nenadoma prebudil, da ga nekdo drži in se ne more premakniti?
Včasih se odpirajo vrata v sobi, pes laja v nekaj kar ne vidim

ja če kuža laja zna biti kaj iz tega naslova. psi te reči začutijo precej prej kot mi ljudje

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

http://www.nasa-lekarna.si/clanki/clanek/narkolepsija-tudi-zaspanost-je-lahko-bolezen-1del/

In kaj narediti? Vprašat ga kdo je? Prositi naj pomaga?

Po eni strani bi rada verjela, da nismo sami. Da so duhovi, da je življenje po smrti, da so angeli, da je energija po drugi strani pa se gre brati znanstvene ali medicinske članke in tam vedno opišejo vse zakaj se dogajajo nam nerazumljive stvari. Večinoma niso nevarne. Možgani so čudovit ustruj, ki ga ne razumemo ali pa ga nočemo razumeti.

preveč prašaš. malo preberi kake forume, celo tu gor maš nekaj tem s to tematiko

Dvomim, da si kdo želi, d apo moji smrti moj duh še straši okoli.

to se boš pa sam moral odločiti, kaj boš čaral ko boš šel v višje sfere

Ateisti bodo z mojo smrtjo odrešeni. vernike v duhove pa čakajo muke, za njih bom večen.

Ko sem bila še mala in je bila v bolnici babica, se je srede noči sama od sebe prevrnila ura budilka. Zjutraj smo izvedeli, da je babica umrla ob točno tisti uri, kot so se ustavili kazalci.
Vsi umrli, s katerimi sem bila v takšnem ali drugačenem stiku so se prišli od mene posloviti, ko so umrli. Izgleda pa tako, da nenadoma začutim v prostoru hlad in občutek strahu, ker čutim, da je nekaj nevidnega prisotno. Ali pa nekaj nenadoma močno poči točno ob tistem času, ko nekdo, ki ga poznam umre. Naslednji dan izvem za smrti teh ljudi. Pri najbližjih pa se vedno dogaja, da se mi tri dni po njihovi smrti prikazuje majcena lučka, nekje na bližnjem drevesu, ali v grmovju, ali med ograjo, tri dni vsak večer, takoj ko se zmrači. Četrti dan lučka izgine.
Sprašujem se zakaj me je strah, ko se umrli pride posloviti od mene, zakaj nisem vesela, ker imam možnost še zadnjič občutiti njihovo prisotnost? Ko se pridejo posloviti v obliki hladu me je strah, ko pa se poslavljajo od mene v obliki lučke pa me ni strah ampak čutim nekakšno pomiritev v vedenju, da njihove duše živijo dalje. Zato sem prepričana, da duša potrebuje najmanj tri dni, da se poslovi od zemlje in zato ne bi dovolila, da bi moje bližnje kremirali ali pokopali prej, kot četrti dan po njihovi smrti.

LOL, in kaj točno ima potem duša s telesom tiste 3 dni? Hodi ven in noter?? 😉

Kakšne stresaš, jaoooooo.

Meni je pa tvoj zapis všeč.

Res je ja, samo da te ne obiskujejo samo 3 dni, ampak celo življenje… vsaj jaz sem jih stalno videvala. Samo ni mi jasno, zakaj čutiš strah? Jest jih tudi začutim, vem pa, da kadar sem začutila strah, da so šli v pekel ali kako se temu reče (pa še mal vizij zraven, tko bi temu rekli psihiatri, oziroma videnj). Vsaj jaz sem tako videla,… Govorim kot raztrgano platno, ampak vem o čem govoriš. Videla sem pa tudi tiste, ki so šli gor…. ja…
V bistvu je tako, kot bi bil naenkrat prisoten na dveh koncih….

Pa tisto o pokih, to je pa res kr nekej… Pa to o hladu je tudi kr nekej… ker ko je en duh name položil roko, na ramo je bilo prav prijetno, čeprav to so bili najbrž angeli….

No takole bi rekla vaši izrazi in govorenje o duhovih več ali manj je posvetu tega no 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vrjamem v too zaradi le ene najbolj čudovičte osebe Lorraine Warren poglejte na spletno stran in preberite !!!!!!!1

Ja,jaz jih imam kar nekaj izkušenj z duhaovi. Nekoč sem v hladilniku imela nek kos šunke mislim da se kosu reče prekajena vratovina, taka za pojest surova, načela sem jo in odrezala malo, potem sem na kos pozabila za slab teden in ko sem hotela čez nekaj dni pojest še kakšen košček je bila šunka ćisto majhna, prav tako sem imela v steklenici vino in ga je tudi ostal samo še kakšen deci, pa še tisti je bil razredčen z vodo. Po tistem sem čutila smeh in norčevaje duhov.
Enkrat drugič sem imela v omari takšno zelo lepo majico z tigrčkom narisanim in ta majica je izginila, nikjer je ni bilo, čez kakšno leto pa sem ji potem zopet našla.
Nekoč set drugič sem v kovčku našla ostanke nekih uhanov ali nekakšne zapestnice v glavnem nekakšne kičaste srčke.
Po mojem so to duhovi in jaz se jih ne bojim, ko bom kakšnega našla ga bom privezala in fotografirala za lasten album.

Pozdravljeni!
Od zgodnjega otroštva,se mi dogajajo zanimive stvari.Sem medij,ki privlači,take energije.Včasih potrebujem,kako pomoč,nasvet,informacijo…in bi se rada izpopolnila,na tem področju.Rada bi spoznala,medije,ki se z tem ukvarjajo ali pa kako paranormalno skupino,ki imajo izpopolnjeno tehnologijo,za te zadeve.Kako je glede tega,pri nas?Prosim,da se mi javite,samo resni. 🙂

New Report

Close