Srečanje za pomočnice Dedka Mraza
Veliko se vas je ponudilo, da ste pripravljene pomagati pri organizaciji Dedka Mraza. Ker več glav več ve in tako pade kakšna fina ideja, vas vabim,da se dobimo
V SREDO, 24.11.2004 OB 17.00 PRED LEKARNO BEŽIGRAJSKI DVOR NASPROTI ZDRAVSTVENEGA DOMA BEŽIGRAD.
Dogovorile se bomo o dodatnih dejavnostih :
– slikanje
– pomočniki palčki
– animacija med čakanjem na darilo
– ….
Za organizacijo pečenih dobrot in pijače je zadolžena Žogica Nogica, zato se tiste, ki bi rade kaj spekle, povežite z njo in vam ni potrebno hodit na srečanje.
Prosim, da ste točne, ker imam varstvo za hčerko samo do 19.00.
Ja nas tudi žal ne bo oz. mene, čeprav sem si tako želela, da bi pomagala in prišla pa imam toliko dela v sl, da bom morala ta teden kar malo dlje potegnit, prav hudo mi je ker ne morem, pri nas je že sedaj noro v sl, kaj bo šele decembra?
Imejte se lepo, pa še mislila sem, da vas bom malo spoznala, ker nekatere se že kar poznate pomoje že od lanskega dedka mraza?
Škoda prav res, zdaj ne vem, kaj pa še moramo vedeti v zvezi z dedkom mrazom?
Kako bo pa s pijačo potem nekatere so zadolžene za peko piškotov, vabilo sem zasledila bomo prišli iskat tisti, ki smo iz Lj?
Zanima me samo še to, na samo prireditev lahko povabiš tudi npr. babico ali dedka, takrat je bilo rečeno, da lahko a se motim, jaz namreč bolj malo vem o tem, ker se bomo letos udeležili prvič, zatorej, če sem kaj narobe vprašala ne zamerit, mislila sem, da bom vse izvedela, ko se dobim z vami zdaj pa žal zaradi službenih obveznosti ne morem.
Lep dan Mateja
Tudi jaz sem se javila za pomoč in še vedno velja, sploh peka peciva in piškotov, pa kakšna zadolžitev pred samim dogodkom, ker nismo iz Ljubljane.
Za v sredo pa na žalost ne morem, ker imam pregled našega trebušnega podnajemnika in ne bom uspela priti nazaj v Ljubljano.
Pridemo pa prevzet vabilo v Ljubljano, če bo le mogoče.
LP od Janke
Kaja, če potrebuješ še kakšno konkretno pomoč, Analina ima mojo tel.številko.