Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srečko, ne odhajaj !

Srečko, ne odhajaj !

Brus se vam oglaša v veliki žalosti, potem ko je poslušal tiskovno, kjer sta Katanec in Zahovič razlagala vsak svoje videnje spora, ki sta ga imela po tekmi s Španijo.

Katanec trdi, da bi vse sporne stvari morale ostati v slačilnici, da so ljudje, da se lahko pomenijo, da lahko koga pošlješ tudi v P.M. da je to razumljivo, samo, zakaj morajo prav o vsem nekateri izvedeti, izbrskati in trobiti okrog in s tem širiti kroge vpletenih in tabore za in proti ?

Včeraj, sem se tresel, ko so povedali, da naj bi Zahovič pakiral kovčke in šel domov, danes mi je žal, da ni to res storil.
Katanec je pač popustil, rekel, da naj Zlatko, tudi po želji soigralcev ostane v ekipi, a da on po koncu prvenstva – odhaja. Zakaj ?
Ker so bile besede po tekmi v slačilnici prehude.

Tako naj bi mu Zaho očital vse živo, da je kurac od trenerja, tako kot je bil kurac od igralca, da je prodana Ljubljanska pizda, ki ga lahko vsak kupi, njega, familijo, bajto in Šmarno goro vred, da menja v igri samo štajerce, da kaj ni vzel še kakega štajerca ven, da bo lahko več Ljubljančanov igralo in podobne kozlarije. Srečko je v joku in solzah povedal, da je ponosen na to, da je vodil to reprezentanco, da je ponosen na to, da je Slovenec, čeprav sta starša iz Hrvaške, da pa je to vseeno prevelik cmok, da bi ga pojedel.

Jaz razumem, da se igralci ne morejo obrnit proti Zlatkotu, da je on od naše pravljice o uspehu ustvaril največ, vseeno pa ni Bog in ni vsemogočen in ni selektor. Z rušenjem selektorjevih zamisli na igrišču ne more naredit nič dobrega in moja napoved za še dve tekmi je na žalost obupna. Zlatko pa si je s tem za vedno pokopal simpatije navijačev in če mene vprašate, bi moral it on.

Srečko, ostani !

eh … Zaho … zmer kak drek meša .. njemu manjka kakšna lekcija ali dve .. pa ne samo o lepem vedenju in o odnosu do avtoritete .. ampak tudi o fuzbalu kot kolektivnem športu .. tko !

Zajči bi rekla .. 2x okol kepe :)))) pa da mulc pade na realna tla :)))

… drugač pa .. vsa čast Katancu … ne sam da je očitno dober selektor .. men je on ful dober človek ! .. kje je on začel in kaj je v življenju dosegel .. ej, to ni dano glih vsakemu !!!

B. bo še vedno z veseljem pogledala sobotno tekmo ….

ja, dober dan Brusko :)) pa vsem ostalim tudiiiiii 🙂

Ojla Barbara, je prav sonce posijalo, ko si se oglasila.

Ja res je.

Srečko je zlezel sem kjer je s trdim delom, garanjem, iz barakarskega naselja je samo z lastnimi žulji zgradil to kar ima. In sramota od NZS, da se ni bolj odločno postavila na njegovo stran in da dopušča Zlatkovo obnašanje, ki je vse skupej komentiral z …..kdor drugemu jamo kopa, sam vanjo pade. Kot da ga je kdaj Katanec hotel spodkopat….

Zlatko pa se je skregal že z Verdenikom, pa v Olimpiakosu, Valenciji, v Benfiki pred enim mesecem tudi.

Dejstvo je, da je igralec svetovnega formata. Ni pa osebnost svetovnega formata. Očitno ostaja na stopnji Viol, Green dragonsov, Bad blue boys in podobnih rušilcev……

Brus je ravno obesil na poslovalnico listek:

SEM NA BrANKI, PRIDEM TAKOJ.

Se beremo……………ko opravim.

Tkole !
Sem počakala in si ogledala tiskovno konferenco, da sem si svoje mnenje še utrdila. Namreč , že včeraj, ko sem slišala za ponoven spor, sem si nekako zaželela, da Zaho spoka in gre domov, ker sem že sita njegovih izpadov in vedno večjih želja, po imeti nekaj več in boljše…saj nekaj časa že gre in toleriraš, ampak ko je preveč, je preveč….ponavadi tako odreagiram, ko vidim, da ni več možnega dialoga, da se stvari dejansko ne dajo urediti, kljub željam, kajti nikogar se v nič ne da prisiliti, če sam tega noče.
Je pa tako, da vedno je in bo nekdo glavni, da se je potrebno v življenju vsaj dotlej, dokler si v podrejenem položaju, pa tudi sicer, temu prilagajati. Ko boš sam leader, to ne bo potrebno, do takrat pa mora biti tako, nekdo pač mora imeti taktirko v rokah, in zaenkrat jo ima Srečko.
Zdaj, na tekmi s Španijo, je Zahota res zamenjal. Nekateri pravijo, da ni prav, sama mislim, da se je šele takrat igra razživela, pa saj Zaho ni do takrat nič pokazal, po mojem mnenju, je selektor ravnal prav, dosegli so celo edino zadetek takrat.
Začudena sem, da so soigralci nekako še vedno tolerantni do Zahota, kot, da jim še ni dovolj njegovih muh…
In, ja, žal mi je za Katanca ! Zelo žal !

Zahotu dve okoli kepi, Srečkotu pa medaljo!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Uf, Barbi, ja. Prav si imela. Res bom rekla !

Smrkavcu je treba prilimati dve okoli kepe, da se strezni in pade na tla. Pri padcu, se mu morda odprejo oči in bo zaznal, kaj to sploh je življenje.
( Srečko to, zelo dobro ve ! )

Srečko je človek svojih načel, pa bo po končanem prvenstvu res odšel.
No, pa bo dana možnost mlademu gizdalinu, da stopi na njegovo mesto. Samo bog ne daj, da mu poot prestreže kakšen še mlajši Zahko……

Kaj naj rečem na vse skupaj?Presenečena niti nisem..ampak mislim,da iz vsega tega ne bo nič hujšega.
Vso to dogajanje me je spomnilo že na eno afero malce prej.Tudi Katanec-Zahovič..Zato mislim da je spet ena “kretenska”promocja..zdej prašanje samo koga? Srečko je itak naš čovjek nbr1…Zaho ,zaho pa sračka…rad bi očitno bil pred njim…Pa pomemben vsaj malo bolj.kaj je res in kaj ni..pač žal mi smrtniki ne vemo.Pravo sliko vesta onadva..Kaj veš kake namene so s tem prepirom imeli tokrat.Jest ne verjamem ama ništa.Jezi me le to..ko takole bedasto trkajo na srčka..TOK TOK Slovenčkov…Mi smo pa eni butci,ker se zarad tega obremenjujemo.Naj se zmenta posvoje,itak en Zaho proti Srečku je e en val,proti celemu oceanu i TKO!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

… hehe .. moraš počas .. pa z andahtjo :)) ne preveč hitet, da bo BrANKA še kdaj radodarna .. in ti pokazala kaj in koliko ima … zate 🙂

:)))

.. ma tko je veš muca .. ko ti nekdo reče da si lublanska pizda .. to ne morš kar tko požret .. neglede na to .. s kakšnim namenom je blo to izrečeno …

ja ja .. je treba mulariji jasno pokazat, kje je njeno mesto :)))))

Posluš..ma jest vem..lej sem študirala v Mariboru dobro leto.ma štajerci..tud tisti “priseljenski”vedno na lj…kot namesto ali pa kot na ljudi gledajo z veliko nevoščljivostjo.Ma sem tega ogromno vidla..tudi ogrono je bilo izrečenega na ta račun..Mislijo da so prikrajšani za nekaj…da so Lj nekaj več kot pa oni sami..ma lahko bi do nezavesti pripovedovala kaj vse..jim gre v nos! Začetki so globoko nazaj že….Tko da..ej Srečko je frik..zato mislim da tud te žaljivke ni vzel tako.Karavana gre dalje..psi pa lajajao!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Kaj pa ima mali cigo Katancu za očitat !?
S svojo trmo so ga nagnali iz Olipijakosa ,v Španiji je stalno na klopi, da o soliranju na govorim.
Namesto , da bi prišel kot zmagovalec domov ,tudi če bi ispadli , se bo vrnil kot kup dreka.
Žal nimam primernejših besed za njega.

Vsem želim lep dan !

jaaaabbbaaaaaaaaaaaaadddaaaaabaaaaaaadduuuuuuuuuuu

ma ravno kar sem spet po radiu poslušala izjavo Srečkota .. šit .. čist v solzah je govoril, kaj mu je Zaho vse naprej vrgel .. tega Srečko ne bo pozabil nikol .. da ti en mulo tkole zašpila na čustva, na ves uspeh, ki ga je S. dosegel čist sam ..

ja ta lokalpatriotizem .. jest tega res ne štekam .. res da sem ljubljančanka .. ok.. zdej tuki na gorenskem .. ampak še vedno ne štekam, ma ni mi jasno v čem je fora …

B.

Moram priznat, da razplet tega spora niti ni tako nepričakovan.
Čudi me edino, kako to, da so igralci na strani Katanca .
Tip se obnaša tko prepotentno, da je kej. Slovenski pregovor pravi
Lahko je s polno ritjo srat. Žalostno, da ne more gobca držat.

Kakorkoli, Katanec bi najbrž tako in tako po prvenstvu odšel.
Škoda pa je, da Zahovič ostaja na prvenstvu.
Še najboljše bi bilo, da grejo vsi domov, saj od igre na naslednjih dveh tekmah tko ne bo nič.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Čakte no!

Pa ste oprepričani,da je to vse skupaj res!Boh ve kaj je pravo ozadje.Eh tak blesav vzrok za odstop..jest ne neverjamem.To je ena kuhinja vse skup.Če bo res odstopil..potem si to želi! In ne zato,ker so ga pripravili do tega.Kot dobri konfliktni Zaho…mu je pa pri te pomagal Tko.Ni druge variante no!Bodite pametni…..tko hiter pa take ogromne,pomembne stvari že ne gredo…Pomoje ma Katanec vsega skup dovolj.. cilj mu je bi svetovno prvenstvo..in zdej bi se rad umaknil…Edina zame sprejemljiva varianta.Mah igralci so vsi skup.Žal se ta svinjarija prenaša tudi v šport!Ma z glavo je treba mislit..jebemti nas nategujejo..z vseh strani! K***c!!!!!!!!!!
Mah jest ne verjame vsemu temu!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Me je kar elektrika stresla..isti timing..juj na ******§§§§§§§****..to pa je “orgazem” hehehehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Barbara, maš čist prou. In en Zaho se obnaša kot zvezda z vsemi muhami. Če bo en tkle prepir in uveljavljanje interesov enega posameznika lahko povzročilo, da bo SLO nogomet spet šel tja, kjer je bil še par sezon nazaj…. Majko mu, Zahotovo! Kako si sploh uča Srečka žalit. Konec koncev ni bil to njegov nastop ampak timski in ker pač ni nič naredil na igrišču, so ga skinili dol. In prav je tako.

Kremenko…..veš da nisem nč dobila..pismo..kam si ti tisto poslal..te bo treba za ušesa..en mal!****++++****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Tako je !

Zajček, midve imava vedno prav, ane!

Nedvomno !
Sem tako huda, ko sam vrag zdajle !
Mulc nesramen, pa le zakaj mu ostali ne povedo svoje ( soigralci ) pismo rosno !

Žennnnskeee globokkkkk vdihnite in mal k sebi pridite..ajoj a ste padle v luknjo..mislim v črno kuhnjo!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

He, he, muca, kaj bi mi brez tvojega humorja !

New Report

Close