Srečko, ne odhajaj !
In Zaho to dobro ve !
Preklinjati nekoga zaradi kraja njegovega prebivanja je precej bedno.
Jasno, vsi to počnemo in se zmerjamo, samo eno je hec in zbadanje, ali pa tiste navijaške fore, jaz pač navijam za Primorje, en drug za Maribor en pa za Olimpijo, tu že mora bit malo popra lokalnega zraven, drugo pa je SLOVENSKA REPREZENTANCA.
Igranje za himno in državo mora biti čast.
Tu se pričakuje da preklinjaš Hrvate in Francoze in črnce ipd, ne pa da vnašaš razdor in nemir v ekipo s poceni očitki. Srečkota vsi njegovi bivši trenerji visoko cenijo in spoštujejo in ga postavljajo visoko na sebe, kot zgled in fenomen. Zahota pa samo kolnejo, čeprav je super igralec.
Poleg tega Zaho pozablja, da je, samo za primer, Srečko dolgo upal in verjel v Osterca, pa je prlek, ko smo vsi mislili, zakaj ga ne zamenja.
Potem pa je dal skoraj odličilni prispevek k uvrstitvi.
Če se spomnete tekme, kako je Zaho mahal soigralcem naj grejo naprej ob vsakem strelu, je s tem rušil koncept, ki si ga je Srečko zamislil in s tem “odpiral” igro, kar je pripomoglo, da so Španci dali prvi gol, s tem pa se je filozofija podrla. Zamenjal ga je 100 pravično. Samo veličine to prenesejo, kontraši žal ne.
In danes folk klicari na radio z vseh koncev in krajev, pa ni NITI ENEGA, niti štajerca, ki bi mu dal prav. To pa vse pove, kar poglejte si anketo na vstopni strani med.over.net kak je rezultat Zaho:Katanec.
Igralce morate pa razumet, da se ne morejo in se nikoli ne bodo postavili proti svojemu igralskemu kolegu, kar me v bistvu veseli, ker so daleč nad njim. Imajo svoje mnenje in to je vse. Samo, vadit in špilat v takem vzdušju, sramota za NZS. Jaz bi ga suspendiral.
Brusko je v tej situaciji za združitev Dalejnskih cvičkarjev, Primorskih mon, Štajerskih Nezaposlenih, Gorenjskih škrtic in Lublanskih žabarjev.
No, moje mnenje pa je ravno obratno, čeprav sam v to ne verjamem.
To kar so si izborili, noma primerjave v našem času in greh bi bil, da grejo domov. Malo jeze pa tudi ne škodi, če jo bodo znali usmerit proti Južni Afriki. In če slučajno zlezejo do osmine finala, bo, verjemite precej tega pozabljeno.
Brus bo v soboto ravno tako navijal za naše kot vedno. Za vedno.
Bi spakiral kufre in se vrnil domov, njih pa bi pustil naj sami sestavljajo ekipo skupaj z idijotom ZAVRLOM.
Zelo sem razočaran ,ker je polovica mošva potegnila z Zahotom,skupaj z predsednikom- Zavrlom
Ker če me ne rabite , sami tudi nadaljujte.
Toliko!
Po rekmi z rusijoin tunizijo glejte kometar !!
Katancu je šlo na jok !
Ki jim še nihče ne pripisuje nič, so pa po moje tudi sokrivci.
Čeprav je očitno, da jih Srelko ne mara in hoče mir, vrtajo in vrtajo in vrtajo.
Jaz bi v tej situaciji dal igralce v karanteno, da ne bi imeli stika z nobenim, da ne bi mogli zdej v vsakega vrtat in se silit z vprašanji in motit treninge.