Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečna ženska/moški

Srečna ženska/moški

Ja prav ne, zakaj ne vprašaš Robija in Pume recimo, zakaj skoz silita folk z nekimi teorijami?

Zakaj en vprašaš Robija, čemu tolk analiz žensk, ki mu baje gredo na jetra?

Še enkrat: slabiči imenujejo razvajenost tiste značilnosti drugega spola, ki jih sami niso zmožni nadzorovati.[/quote]
Spet tvoj občutek, da te nekdo nekaj sili. 🙂
Sicer pa Matjažko ni govoril o prepričevanju, ampak o tem, kako se nekdo počuti v neki družbi in nasilno vztrajanje v tisti družbi, pa čeprav se v njej ne počutiš dobro.

Slab spin.

Poanta ostaja: vse, česar se ti bojiš, imenuješ razvajenost.

Zdaj pa reči, da to ni res.

Človek, zamisli se malo nad sabo in svojim načinom debate na forumu, greš s moderatorja, debatiraš pa na način in celo spodbujaš nestrpnost do žensk, da ti ženske bežijo iz foruma…

če bo šlo tako dalje, boste ostali tu On_ , Puma , matjažko in ti…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda ni res.

Če se me bojijo in bežijo, so pač razvajene.
Ti deluješ kot neka emancipiranka, ki na takšen način izsiljuje.
Kot ženska, ki noče sprejeti moškega mnenja, potem noče seksati z moškim. 🙂

A zdaj še površno ebreš, emancipiranka? meni odgovarjaš, spiderju…))))

Tebe se nihče ne boji. Samo na živce jim greš. Site so tvojega pametovanja in odhajajo iz foruma, vedno manj jih je. Ti morš bit nek blazno naporen tip.

Samo užaliti te hoče, ko te primerja z emancipiranko.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni ratalo..:))))

Dal sem le primer, ko sem napisal “emancipiranka”.
Takšnih ukrepov, ki so izsiljevanje, se poslužujejo razne emancipiranke, ki poskušajo si moškega podrediti. Načini, ki se jih poslužujejo, pa so : Da jih je moški s svojim (drugačnim) mnenjem užalil, jih ne spoštuje……Tako se mora moški njim podrediti in se odpovedati svojemu mnenju ter postati copata…Če ne, pa jih bo ženska zapustila.

Pri meni pa ti postopki ne delujejo, zato naj gre, kdor želi. Vsak se sam odloča, izsiljevanje pa je zame nedopustno.

No shit, da je naporen. S tako osebo lahko normalno debatira samo kak Matkić. Ker njemu se zdi ful krasno, ko mu nekdo odgovori, potem pa še argumentira zraven. Waw. Sej ne, da so ti argumenti pri Robiju skos isti. Samo ponavlja se. To njegovo projeciranje, pa travme, dileme, pa nezrelost…

Takšnih ukrepov, ki so izsiljevanje, se poslužujejo razne emancipiranke, ki poskušajo si moškega podrediti. Načini, ki se jih poslužujejo, pa so : Da jih je moški s svojim (drugačnim) mnenjem užalil, jih ne spoštuje……Tako se mora moški njim podrediti in se odpovedati svojemu mnenju ter postati copata…Če ne, pa jih bo ženska zapustila.

Pri meni pa ti postopki ne delujejo, zato naj gre, kdor želi. Vsak se sam odloča, izsiljevanje pa je zame nedopustno.[/quote]

Zdaj bolje razumem tvojo fiksacijo na egoizem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Matjažko – mali psihopat. Kako se to dobro sliši, moram zamenjati nik. 😀
Senza, kje sem te sedaj užalil, ker ves čas omenjaš Skelo, ki ima trdo kožo, dejansko pa misliš nase?

Norca se delajo? Hitro povej, katera? Ji bom že pokazal s “psihološkim razkosavanjem”! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Senza, kje sem te sedaj užalil, ker ves čas omenjaš Skelo, ki ima trdo kožo, dejansko pa misliš nase?[/quote]

Matjažko, nisem užaljena. Napisala sem svoja opažanja, ki pa niso odvisna samo od mene. Če ne bi tolikokrat zgrešil poante pisanja, bi bile opazke precej drugačne.

Senza, kje sem te sedaj užalil, ker ves čas omenjaš Skelo, ki ima trdo kožo, dejansko pa misliš nase?[/quote]

Matjažko, nisem užaljena. Napisala sem svoja opažanja, ki pa niso odvisna samo od mene. Če ne bi tolikokrat zgrešil poante pisanja, bi bile opazke precej drugačne.[/quote]

Opazka to ni, če braniš “ubogo” Skelo, kakor da se ona ne bi znala zase postavit, čeprav je “robustnejša” od tebe. Pomeni, da si hotela na sebe opozoriti, da si užaljena, za kamuflažo si pa vzela Skelo, ki pa zelo verjetno ne rabi tvoje pomoči. Skela, rabiš njeno pomoč, ali zmoreš sama cukati za ušesa porednega Matjaža? 😀 Tako da kar na plano, kje sem te užalil? 🙂

No shit, da je naporen. S tako osebo lahko normalno debatira samo kak Matkić. Ker njemu se zdi ful krasno, ko mu nekdo odgovori, potem pa še argumentira zraven. Waw. Sej ne, da so ti argumenti pri Robiju skos isti. Samo ponavlja se. To njegovo projeciranje, pa travme, dileme, pa nezrelost…[/quote]

Ni problem istih argumentov, problem je če niso smiselni in v kontekstu z tezo ki jo nekdo postavi.

Mene ne motijo drugačni pogledi, če so smiselno argumentirani, ko pa v njih nastane neka vzvišena drža češ da vsi ki niso taki so tako ali drugače ”damaged” (kot trdijo zreleži za vse nas) takrat nastanep roblem.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matjažko, nisem užaljena. Napisala sem svoja opažanja, ki pa niso odvisna samo od mene. Če ne bi tolikokrat zgrešil poante pisanja, bi bile opazke precej drugačne.[/quote]

Opazka to ni, če braniš “ubogo” Skelo, kakor da se ona ne bi znala zase postavit, čeprav je “robustnejša” od tebe. Pomeni, da si hotela na sebe opozoriti, da si užaljena, za kamuflažo si pa vzela Skelo, ki pa zelo verjetno ne rabi tvoje pomoči. Skela, rabiš njeno pomoč, ali zmoreš sama cukati za ušesa porednega Matjaža? 😀 Tako da kar na plano, kje sem te užalil? :)[/quote]

Užaljenost ni pogoj za kritiko, pika. Skelo sem dala za primer, kar sem tudi napisala (kar poglej, kaj piše v oklepaju mojega prvega komentarja v tem sklopu citatov) – daleč od tega, da je edina, ki se otepa tvojih teorij, nasvetov in vsiljenih korektur.

Aja, nisem v redu tak, kot sem, bi me disciplinsko (s šibo) spreminjale po lastni predstavi?
Jah, zakaj pa nimate moških… :)) Za javne forume je pač znano, da vsak pove svoje mnenje.

Aja, nisem v redu tak, kot sem, bi me disciplinsko (s šibo) spreminjale po lastni predstavi?
Jah, zakaj pa nimate moških… :)) Za javne forume je pač znano, da vsak pove svoje mnenje.[/quote]

Ja, in jaz sem ga. Samo ni šlo skozi kot mnenje, ampak si mi prilepil še užaljenost. Zakaj, me niti ne zanima, me pa žene občutek dolžnosti, da ti povem, da pač ni tako. That’s it.

To, kaj jaz bi, pa česa ne bi, so pa (spet) zgolj tvoja predvidevanja. Ni panike, predvidevaj, vprašaj, do tu vse lepo in prav, ampak res ni na mestu, da na podlagi teh predvidevanj tvoriš analize. Da bi (tvoje) analize pridobile omembe vredno težo, bi morale biti osnovane na (sogovornikovih) odgovorih. Da o tem, da bi bilo to tudi neprimerno bolj pošteno, sploh ne govorim.

Jah, zakaj pa nimate moških… :)) Za javne forume je pač znano, da vsak pove svoje mnenje.[/quote]

Ja, in jaz sem ga. Samo ni šlo skozi kot mnenje, ampak si mi prilepil še užaljenost. Zakaj, me niti ne zanima, me pa žene občutek dolžnosti, da ti povem, da pač ni tako. That’s it.

To, kaj jaz bi, pa česa ne bi, so pa (spet) zgolj tvoja predvidevanja. Ni panike, predvidevaj, vprašaj, do tu vse lepo in prav, ampak res ni na mestu, da na podlagi teh predvidevanj tvoriš analize. Da bi (tvoje) analize pridobile omembe vredno težo, bi morale biti osnovane na (sogovornikovih) odgovorih. Da o tem, da bi bilo to tudi neprimerno bolj pošteno, sploh ne govorim.[/quote]

Zakaj imam občutek, da sta humor in Senzna nezdružljivi substanci zaradi nevezivnega sredstva, ki mu pravimo (pre)resnost.

Moje analize vredno težo!? Senza, hehe, kakšna silna resnost, se zavedaš v kateri forumski rubriki pišeš? M/Ž čvek, še 1x – ČVEK. Tako da razrahljaj dušeči razumski ovratnik, ki zahteva koordinate, smer, točne difinicije, pedantnost, a ne razbere prav nobenega humorističnega dovtipa, norčavosti in špikanja, ter razpusti kodre, da ti popadajo po ramenih, da ne boš preveč striktno uradniško razumevajoča. 🙂

Opazka to ni, če braniš “ubogo” Skelo, kakor da se ona ne bi znala zase postavit, čeprav je “robustnejša” od tebe. Pomeni, da si hotela na sebe opozoriti, da si užaljena, za kamuflažo si pa vzela Skelo, ki pa zelo verjetno ne rabi tvoje pomoči. Skela, rabiš njeno pomoč, ali zmoreš sama cukati za ušesa porednega Matjaža? 😀 Tako da kar na plano, kje sem te užalil? :)[/quote]

Nemogoče, neizvedljivo. Ti mene moreš užaliti, skozi svoje pisanje smešiš sebe in ne tistega,
ki ga poskušaš napadati.
Jaz te bolj vidim kot eno podrepno muho. Zamahneš s cajtengom in je ni več.

Nemogoče, neizvedljivo. Ti mene moreš užaliti, skozi svoje pisanje smešiš sebe in ne tistega,
ki ga poskušaš napadati.
Jaz te bolj vidim kot eno podrepno muho. Zamahneš s cajtengom in je ni več.[/quote]

No, saj zato sem prepričan, da post Senze, omenjajoč te v vsakem postu, češ kako sem krivičen do tebe, dejansko z njim poskušala povedati, da sem njo užalil in ne tebe. Ker muhe smo čisto nenevarni žužki, tako kot moški pač – brenči nekaj okrog tebe, malo z rilčkom posesa medičine, če je je kaj, potem pa 1x zamahneš z roko in ga več ni. 😀

ki ga poskušaš napadati.
Jaz te bolj vidim kot eno podrepno muho. Zamahneš s cajtengom in je ni več.[/quote]

No, saj zato sem prepričan, da post Senze, omenjajoč te v vsakem postu, češ kako sem krivičen do tebe, dejansko z njim poskušala povedati, da sem njo užalil in ne tebe. Ker muhe smo čisto nenevarni žužki, tako kot moški pač – brenči nekaj okrog tebe, malo z rilčkom posesa medičine, če je je kaj, potem pa 1x zamahneš z roko in ga več ni. :D[/quote]

Drži vse, razen tistega z rilčkom.

Pri meni pa ti postopki ne delujejo, zato naj gre, kdor želi. Vsak se sam odloča, izsiljevanje pa je zame nedopustno.[/quote]

Ja, sej si pravi Kralj na Betajnovi…petelin na vrhu gnoja..

No shit, da je naporen. S tako osebo lahko normalno debatira samo kak Matkić. Ker njemu se zdi ful krasno, ko mu nekdo odgovori, potem pa še argumentira zraven. Waw. Sej ne, da so ti argumenti pri Robiju skos isti. Samo ponavlja se. To njegovo projeciranje, pa travme, dileme, pa nezrelost…[/quote]

Ni problem istih argumentov, problem je če niso smiselni in v kontekstu z tezo ki jo nekdo postavi.

Mene ne motijo drugačni pogledi, če so smiselno argumentirani, ko pa v njih nastane neka vzvišena drža češ da vsi ki niso taki so tako ali drugače ”damaged” (kot trdijo zreleži za vse nas) takrat nastanep roblem.[/quote]
Skupina zreležev, katerih pripadnik je tudi Robi.

To, kaj jaz bi, pa česa ne bi, so pa (spet) zgolj tvoja predvidevanja. Ni panike, predvidevaj, vprašaj, do tu vse lepo in prav, ampak res ni na mestu, da na podlagi teh predvidevanj tvoriš analize. Da bi (tvoje) analize pridobile omembe vredno težo, bi morale biti osnovane na (sogovornikovih) odgovorih. Da o tem, da bi bilo to tudi neprimerno bolj pošteno, sploh ne govorim.[/quote]

Zakaj imam občutek, da sta humor in Senzna nezdružljivi substanci zaradi nevezivnega sredstva, ki mu pravimo (pre)resnost.

Moje analize vredno težo!? Senza, hehe, kakšna silna resnost, se zavedaš v kateri forumski rubriki pišeš? M/Ž čvek, še 1x – ČVEK. Tako da razrahljaj dušeči razumski ovratnik, ki zahteva koordinate, smer, točne difinicije, pedantnost, a ne razbere prav nobenega humorističnega dovtipa, norčavosti in špikanja, ter razpusti kodre, da ti popadajo po ramenih, da ne boš preveč striktno uradniško razumevajoča. :)[/quote]

Kakšen humor, lepo te prosim? H od humorja nisi pokazal, zdaj naj bi se ti pa smejala in se hecala s tabo? Yeah right.

Opa, zdaj celo veš, kaj sem jaz hotela povedati. Ja, super, I’ll stay for a while and listen to my own conversation.

S takimi “forami” se lahko on samo sam sebi smeji.

afk – zelo lepo zapisano! Tudi jaz sem mnenja, da je zadovoljstvo največ kar si lahko želimo!

Marko – si pa me razočaral! Sem mislila, da vseeno malo več razumeš. To, kot je Skela rekla, da se odločiš, da si srečen potem si. Še ne pomeni, da rečeš, sedaj bom srečen in si!! Ojejej

No in zato je takšen mejl od afk-ja kot pihanje v veter. Tričetrt ljudi, ga napačno razume, ker ga sploh ni sposobno razumeti! Življenje je še kaj več, kot družina žena, patner, otroci, hiša, dena , potovanja, vrt … to je le vaza. Od posameznika pa je odvisno ali bo znal v vazo dat tudi rožice.

Danes je prekrasen dan. Imela sem čudovit vikend. Bila znuj, tekla, se dobila s prijatli na kavici, spekla dobro ribico, se vsak dan pocartala, z veseljem zmasirala hrbet, … nič dragega in nič posebnega … pa vendar tako dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close