SREČNO!!
Staro leto živi od spominov, novo od pričakovanj. Naj vam novo leto prinese vse lepo, kar je staro pozabilo.
SREČNO 2003!
Silvestrsko noč sem s svojim možem in hčerko , preživela doma na kavču. Kajti mene in hčerko je ravno na silvestrovo v posteljo položil prehlad z vročino. Danes je že malo bolje, je pa mož na vrsti za prehlad, se ga že loteva.
Pa kaj bi to. Slab začetek, dober konec.
Helou Anitkica!:****
Srečno, veselo, ljubezni polno ter uspešno novo leto želim tudi tebi.
No, daj, povej, kako si pa ti preživela silvestrovo?;) ( Sploh nisem videla, da te tako zelo zanimam jaz;) )
Jaz sem neskončno uživala. Še nikdar tako. Bila sem z osebo, ki mi pomeni daleč največ na svetu. V rdečem čipkastem spodnjem perilu (jaz):)) Nikamor nisva šla, ognjemet sva opazovala kar iz stanovanja. Je bilo dogajanje v sobi dosti bolj pestro in ognjemetno;) Na forumu za mlade sva dobila eno idejo in sva se bolj tisti posvečala…;) Drugače sva si pa nazdravila, potem pa sva okoli pol petih zjutraj čisto izmučena zaspala do nekje dvanajstih (ali je bilo enajst?). In naslednji dnevi do vključno s včerajšnjim so bili oh in ah:))
PS: Kaj več pa ob priliki na chatu, a ne?;)
:****
Lepo, lepo Demie 🙂 Da bi blo čimveč takih dni v letu, a ne? :)))
Veš da me zanimaš ti… me že skrbi zate če se neke časa ne oglasiš 🙂
Hm…js… js sem pa bila do 23.30 z eno nadvse prijetno osebico, ki jo imam rada 🙂 pol pa smo doma nazdravili in sem šla še k prijateljici… lepo je bilo 🙂
Aha, rdeče hlačke… tako ja 🙂 Si jih razrezala pol????? Sej veš, ne… da jih moraš pol razrezat, da se kao sreča naokrog raztrosi… če še nisi… škarje v roke 🙂
Ja… upam, da se srečava na chatu kmalu in malo poklepetava :*****
LP, Anita
Veš, glede na to, da je bilo zelo fantastično 1.1. močno upam, da bo celo leto tako:) Bomo videli kako bo danes;))
Hehe, veš, na mlade se oglasim, če je res kaj nujnega in me prsti močno zasrbijo, drugače pa nočem več pisat tja. Dosti raje berem bolj poučne, zdravstvene pa take forume in podobne stvari. Če mi je pa dolgčas pa še kaj na mladih preberem. Tebe pa zadnje čase nikjer ni več zasledit. Kje tej si ti, punčka moja?;))
Ej, superca, da si se imela tako lepo za silvestrovo! Osebe, ki so nam še posebno drage, je fajn imet ob sebi, kajne?;) Daj, pozdravi vse in sploh enega;)
Ne ne ne, jaz ne bom nič rezala hlačk. Ni govora!:) Hlačke so čipkaste pa svilene pa sploh ne poceni, jaz jih bi pa razrezala?!? Ej, no way!:)) Bom jaz raje kaj drugega tresla pa bo tudi sreča, brez skrbi;))
Jap, se bereva kdaj na chatu, če se srečava:) Čeprav jaz tudi tja gor ne hodim več kaj dost – saj veš impulzi, potem pa jih fajn slišim od mame:))
Lepo se imej in lep teden!:*******
Hm…. veš kaj ti predlagam, če ti je škoda onih hlačk….????…… ene stare gate oblečt na silvestra, sam da so rdeče :))) pa ti ne bo nič škoda rezat :)))) kaj praviš, ha?
Aha, čimveč takih lepih dni ja… želim obema 🙂 vsem 🙂
Čak, naj pomislim… ti veš katero osebico sme mela v mislih…..????…. no, sklepam da ja… ga pozdravim :))))
Glede impulzov mi je pa jasno kako je ja… hm, pa glih včeraj je prišla položnica… jej 🙂
Veš kaj… js hodim na mlade včasih, kaj preberem, tak kot tud tule… drugač pa bolj na chat ko mam čas… 🙂
Upam, da se na chatu srečava kdaj pa malo pomeniva!!!
Tud js tebi želim PRELEP TEDEN :*********
papa
Baby, it’s a deal;))) Stare hlačke next year… Samo, hmm, jaz pa glih nisem tak tip, da bi razcapana hodila naokoli. Morda bo bolje, da mi moj dragi kupi ene hlačke, lepe, a bolj poceni, pa jih v navalu strasti strga dol… Kaj praviš?;))
Sem slišala, da si prenesla pozdrave. How sweet! Tnx:)) Daj mi naredi še eno uslugico. Mini uslugico… Pozdravi ga še enkrat:)))
Tudi pri nas prišla položnica. Sicer ma,ma reagirala dokaj znosno, samo bogve kaj me še čaka:=)
Se bereva kaj na chatu… Can’t wait to read you:)) Papa:*****
Hm… ja po moje ne bi imel noben nič proti, če izvedeta tako, da v navalu strasti hlačke letijo naokoli 🙂
Hm… Demie, ni blema… uslugica storjena, pozdravči so na svojem mestu… je fajn zdej, ko veš komu jih pošiljaš, ha? :)))
Glede položnice… bi blo pri nas tud znosno, če ne bi pole:) prišla še položnica od siola 🙂
Sem slišala, da si razmišljala že o enem srečanju “nas štirih”… bi blo lepo ja… pa sej se kaj bereva, ne? 🙂
Lep dan Demie :*
Veš, da se počutim kar malo neumno, da sta me tako prinesla okoli. Meni se ni sanjalo kaj mi je ta taden govoril “xy” o pozdravih:))) Vidva, vidva, kako bosta tepena!:)) No, zdaj pa, ko vem, sem pa ful vesela:))) Torej mu lahko samo pošljem sms pa ga celo sama pozdravim, hehe:))) Ali pa… Dej ga pozdravi… še enkrat:)))
Ja, mi štirje mušketirji bi se lahko kaj dobili. Tebe sem vedno hotela spoznat, če te pa lahko spoznam še preko njega, pa toliko lepše:)) Valda se kaj bereva. Samo zdaj se samo učim in učim in učim tako, da nič ne grem na chat, ker se ponavadi fajn zavleče:))
Lepo se imej in sladke sanje:*****
Hm… tud js sem hotela tebe spoznat.. zdej pa, tako kot si rekla… tolko lepše 🙂
Ja, ti se kar uči zdej… si bi se še nekateri mogli pa… knjige stran bežijo… čak, ne… js bežim od knjig 😉
Pozdravila sem ga ja… 🙂 sej midva te nisma nč prinesla okoli… samo ne vem kaj si ti razmišljala, ko ti je razlagal… ha? 😉
No, zdej veš… 🙂 kaj naj ti rečem… fajni je no 🙂
Glede chata pa… sem zadnjič kar mal kisel obrazeknaredila, ko sem mogla šibta js, ti si pa glih mal gor prišla… no pa… drugič… upam, da kmalu 🙂 …..
…. po učenju seveda 🙂
ciao :*
Jap, ko bo prilika, se dobimo in malo pokramljamo. To bo fajn:)))
Ej, Anitkica, takoj se bejži učit! Bom mu povedala, da se ne učiš, kaj bo pa pol rekel?;))) Jaz se tudi ful učim, moj mucek tudi pa se toliko pač bolj veseliva konca izpitnega obdobja. Verjamem, da vidva tudi:))))
Kaj sem si mislila takrat, ko mi je rekel, da si ga pozdravila, ti raje sploh ne povem:))))) Še sreča, da sem sedela poleg njega v avtu, da ni videl, da gledam kot tele v nova vrata:)))) V glavi sem imela samo “?????”:))) No, pol je pa Demie prišla k sebi, malo trezno razmislila, malo njega zvito vprašala (hecam:)) ) in pol se mi je prižgala lučka v glavi:))) Ma, sem se sama sebi zdela kot blondinka, krucifix:))
Lej, glede chata sploh ni panike. Midva sva se itak morala zmenit neki za cd, jaz pa tudi nisem bila kaj prida razpoložena zadnjič zaradi faxa in teh stvari. Sem bila pa vseeno ful vesela, da sem naletela nate, ker me že ful dolgo ni bilo gor. Se še bereva valda!:)))
Sladke sanje:*
Hej Demie :*
Malo z zamudo tole, vem…samo sem te forume zdej kar preletela na hitro…
Dones pa sem se spravila malo prečekirat vse skupaj… kao da mam čas za to, ne?? 🙂 Sam ponavadi itak vse bolj diši kot zvezki pa knjige… hm, ja lepo da se pridno učiš oz. učita, no sej midva sma tud pridna… včasih 😉
Hm… ja, verjamem, da si mogla čudno gledat neke časa ja, ko ti je rekel, da te js pozdravljam… pa, sam da se je prižgala lučka zdej, drugač bi te še mal hecala… saaaj neee 🙂
Pa drugače…?? Kako si kaj preživela roj. dan… hm, to pa si poslušala mene in bla pridna vem ja… 😉 Je bil dan bolj za učenje, ha?? No, pa si boš pa drugič več uživanja privoščila, ne??
Ja, to sem pa slišala tud od M, da naju vabiš (vabita) pol ko boš (bomo) čas seveda da malo poklepetamo… lepo 🙂
Lepo se mej pa pozdravi tud M (vau, so ti M-ji popularni al kaj…??:)
ciao :*
Hej:*
Dosti se učim. Danes imela kolokvij, v torek sem imela en pester izpit, v četrtek pa imam še enega in upam, da mi bo vse zneslo… Upanje umre zadnje;)) Ti se tudi učiš? Kako ti gre? Oz. kako vama gre?;)))
Rojstni dan = čisto navaden dan. Nič praznovanja, nič. Nitoi vedela nisem, da ga imam, če me ne bi spominjali na to;) Sicer se je pa tisto učenje obrestovalo in je bil izpit čisto kul:))
Lepo sta vabljena, seveda. Kot pa ti je najbrž že M. povedal (ja, M-ji so popularni, ni kaj:)) ), bom v bodoče v Lj samo od torka do četrka (v torek pridem, v četrtek grem že domov). In ob sredah nimam časa, ob četrkih pa še manj:)) torej gre skozi samo kak torek:)) Se bomo vse zmenili:))
Lepo se imej in pridno se učita. Bajjjj:*