Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sreda, četrtek

sreda, četrtek

kej smo kej zmenjeni pole al ne?

dodatna ponudba za naše mesto: po pijački lahko gremo še na koncert od big foot mame, potem pa še kam…. hihi…. dva po dva…..

lehku hremo pej tud u idrja! ;)))

cmoka

…. uživajte!

Ko pa bomo imeli srečanje “preostali” Slovenci, se bomo tudi spomnili na vas.

Helčika…………dej no, dej………… Na koncert od BFM??? A češ da rodim predčasno?:))))))))))))))

In pol pa še od Idrje praviš……….ojej………….ovinki………………..:(((((((((

ne ti jezna žverči biti……. ampak, a se ti zdi prou, da bi zarad ene korošice vsa slovenija šla na koroško…….. ena korošica pa ne bi prišla k večini?

noooooooooo?

te bomo pa kaj opravljali…. hihi, ko bomo mislili nate…………

cmoka

ne, ne…. namest ajd. bi lahk bla idrja….. bi lohk pršli tud z lj, kr, go….

štekeš?

čauči

Bem…….in če rečeš Idrija………..a so ostali za to?

saj nisem jezna…. pa tudi razumem, da zaradi ene same ne morete vsi gor – kristus Marija, pole vas 10 dni ne bi mogla domov spraviti!!!!
:-)))
Neee, le škoda je, zadnjič smo se menili, da bi vsaj do kurje riti prišli – pa ne med tednom! Jaz imam potem še vedno precej kilometrov za nazaj. Pa še v službo bi morala drugi dan….:-(
Hehehehe, bom pa svoje srečanje naredila, pa bo. Postavila bom vaše slikce na zaslon, potem pa vsakega šimfala. Eko! :-))))))))))))

Stvar je takšna … Menimo se za se dobit čez teden (mislim, da velja četrtek, al kako?) … in večina nas ima naslednje jutro šiht in tako dalje … tako da ne mislim na četrtek zvečer delat kilometrov po naši državi, da spijem eno kavico in potem spet kilometre po državi, zjebana, da pridem domov … … … …

Ko bomo imeli srečanje … tisto pravo SREČANJE!!!!! se bomo lepo zmenili čez vikend … se dobimo magari pri Sprevržkotu v kurji ritici in naredimo piknik in se lotimo stvari kot se toka … in takrat buhvari, da kdo zanjka … ker ga pridemo iskat …

To pa jaz razumem bolj kot to, da se dobimo na eni hitri pijački, ker se pač že dolgo nismo videli … in ker smo določene osebe tu skoraj sosede … (a ne, deklice?) se da to izvest tudi tako čez teden … … …

Tako … Bgv je spregovorila … :)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

zdaj se pa enkrat čisto v celoti strinjam. Bravo!
Tako se govori.

Kdaj bo že to?! :-)))))))))

:))))))))))))))))))))))) Hi hi … … saj veš kako je to, ko se ženska mal razpiiiiiiip … :)))) ;))))

Ehm … TO kaj???? Ta pijačka … ali to srečanje?? Pijačka kot je jasno v četrtek … srečanje pa … huh … … … ehm … enkrat?! :)))))))))))))))))))

Fajn bi blo zdej enkrat v Septembru … ko je še lepo topelčke pa to …. Se je za zment, a ne?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

HAUK!!!

CMOKCA BGV…………Iimaš prav…. Dogovarjale smo se nekako tako kot prvič Ti, Helčika in jaz….. In pač…če je še kdo hotel zraven……..(skratka….sosedje)…….Ko se bo udarlo tisto ta pravo srečanje…..bo itak pijanica in ludnica do kraja…….in normalno bo treba za vikend…….. Ampak pri meni to ne bo možno kar nekaj časa………… Sama pijačka pa mislim da ni tak problem za uro, dve al pa tri….. se peljat par km…. Ampak kot pravim par km in ne 100 km……

Mislim…..sej bi blo lepo, da bi se vsi dobili ampak enkrat eden ne more, enkrat drugemi ne paše datum……..potem se pa stvar vleče in vleče….

Ahhhhhhhhhh…………………naredte kot hočete…….še nekaj časa čakajte vsi skupaj, pa se bomo srečali v porodnišnici z novim članom….mičkenim forumovčkom:))))))))))))

CMOKA

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … evo šanso za srečanje … Tisti dan ko bo naša Stelčika rodila našega novega malega člana, jo gremo vsi skupaj obiskat v Postojno (saj boš tam, ne?) … :))))

Šansa … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

hihihii jest bi pa( pri)šel na korošičko……………

daj no mala, priti malo na primorsko, ko je tak toplo…pa tak lepe stvari tam počnejo….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja grem tja gor.če bo šlo vse po sreči…………če me pa slučajno kaj prehiti in bo treba na hitro skočit v porodnišnico……..bo pa verjetno Š… Drugače pa ostajam pri P.

Evo vam šansa:))))))))))))))) he, he, he

hmmmmmmmmmmm a bo kdo zraven, ko bo prijokcal novi član…

No … tako … Srečanje določeno … na dan ko bo prvič zajokcal in zahlipal naš novi član … :))))))))) ;)))) :-***

Lp, Bgv

Prvi dan je rezerviran za tatkota…….vsak naslednji pa ni problem:))))

No no no … ok … nej mu bo … … … :))))) ;))))

Lp, Bgv

Nej mu bo ker je glih on:)))))))))) He, he, he……………….

Sam če hočete prit na obisk…..res ni problem………..

Pravzaprav problem edino….ker ne vem, koliko ljudi spustijo v sobo….se mi zdi, da samo dva ali trije lahko……….Hja…..boste pa hodili dva po dva…. He, he, he

Jaz sem se neki slinu…pa še zdaj ne vem,če je bilo odobreno?
😉

saj veš…midva sva na koncu samo slinasta……………..pupe pa poskočne da je joj……………….dgrrrrrrrrrrrrrrr….

ne vem zakaj samo na sex mislijo???????????

Ja to je to..se strinjam BGV…sem za..da naredimo ornk srecanje..za vse..pa magari naslednji mesec…za pijaco pa tudi ni blema….samo..raje bi pocmokala nas vse…tko!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pismo…sam jaz tolk spijem…kdo me bo pol domov nosil?
;-))))

New Report

Close