sreda, četrtek
saj nisem jezna…. pa tudi razumem, da zaradi ene same ne morete vsi gor – kristus Marija, pole vas 10 dni ne bi mogla domov spraviti!!!!
:-)))
Neee, le škoda je, zadnjič smo se menili, da bi vsaj do kurje riti prišli – pa ne med tednom! Jaz imam potem še vedno precej kilometrov za nazaj. Pa še v službo bi morala drugi dan….:-(
Hehehehe, bom pa svoje srečanje naredila, pa bo. Postavila bom vaše slikce na zaslon, potem pa vsakega šimfala. Eko! :-))))))))))))
Stvar je takšna … Menimo se za se dobit čez teden (mislim, da velja četrtek, al kako?) … in večina nas ima naslednje jutro šiht in tako dalje … tako da ne mislim na četrtek zvečer delat kilometrov po naši državi, da spijem eno kavico in potem spet kilometre po državi, zjebana, da pridem domov … … … …
Ko bomo imeli srečanje … tisto pravo SREČANJE!!!!! se bomo lepo zmenili čez vikend … se dobimo magari pri Sprevržkotu v kurji ritici in naredimo piknik in se lotimo stvari kot se toka … in takrat buhvari, da kdo zanjka … ker ga pridemo iskat …
To pa jaz razumem bolj kot to, da se dobimo na eni hitri pijački, ker se pač že dolgo nismo videli … in ker smo določene osebe tu skoraj sosede … (a ne, deklice?) se da to izvest tudi tako čez teden … … …
Tako … Bgv je spregovorila … :)))))))))))))
Lp, Bgv
:))))))))))))))))))))))) Hi hi … … saj veš kako je to, ko se ženska mal razpiiiiiiip … :)))) ;))))
Ehm … TO kaj???? Ta pijačka … ali to srečanje?? Pijačka kot je jasno v četrtek … srečanje pa … huh … … … ehm … enkrat?! :)))))))))))))))))))
Fajn bi blo zdej enkrat v Septembru … ko je še lepo topelčke pa to …. Se je za zment, a ne?
Lp, Bgv
HAUK!!!
CMOKCA BGV…………Iimaš prav…. Dogovarjale smo se nekako tako kot prvič Ti, Helčika in jaz….. In pač…če je še kdo hotel zraven……..(skratka….sosedje)…….Ko se bo udarlo tisto ta pravo srečanje…..bo itak pijanica in ludnica do kraja…….in normalno bo treba za vikend…….. Ampak pri meni to ne bo možno kar nekaj časa………… Sama pijačka pa mislim da ni tak problem za uro, dve al pa tri….. se peljat par km…. Ampak kot pravim par km in ne 100 km……
Mislim…..sej bi blo lepo, da bi se vsi dobili ampak enkrat eden ne more, enkrat drugemi ne paše datum……..potem se pa stvar vleče in vleče….
Ahhhhhhhhhh…………………naredte kot hočete…….še nekaj časa čakajte vsi skupaj, pa se bomo srečali v porodnišnici z novim članom….mičkenim forumovčkom:))))))))))))
CMOKA
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … evo šanso za srečanje … Tisti dan ko bo naša Stelčika rodila našega novega malega člana, jo gremo vsi skupaj obiskat v Postojno (saj boš tam, ne?) … :))))
Šansa … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Ja to je to..se strinjam BGV…sem za..da naredimo ornk srecanje..za vse..pa magari naslednji mesec…za pijaco pa tudi ni blema….samo..raje bi pocmokala nas vse…tko!