Šri Lanka – dobro je vedeti
@siva, srakper.Zakaj sploh komentirata to temo, če se z njo ne moreta poistovetiti oz.vaju sploh ne nagovarja?
Meni še na pamet ne pride, da bi kakšni drugi temi komentiral stil potovanja, kot ga zagovarjata..zadeva vaju in je vajina stvar in res ne vem, zakaj bi moral nekoga spreobračati.
Pogrešam pa besedo moderatorja-administatorja…
Je takale agresivnost še sprejemljiva?
Naj tudi drugi začnemo tako? saj bi znali, če ne bi se pa naučili..samo nisem prepričan ali je taka destruktivna agresivan nestropnost res potrebna in smiselna

Borg zato, ker je forum odprta za vsa mnenja. Zato, ker administrator ne obstaja, vsaj aktivno ne! Zato, ker je bil to včasih popotniški forum! Zato, ker je kritika postu na mestu (pozorno preberi izvorno sporočilo in bo mogoče kapnilo)! Tako, še lahko naštevam pa ne bom! Glede na to da se tako poteguješ borg ali si mogoče v žlahti s avtorico?
Ne, nisem v žlahti z njo, vsaj mislm tako, ker ne vem, kdo je.
Mi je pa všeč njen način razmišljanja,ker sam razmišljam podobno ali enako. Vendar pa sam živim po načelu “živi in pusti živeti”. Sem pa ob tem hvaležen za vsako realno informacijo, ki ni obremenjena s predsodki ali neoprijemeljivmi ali nedokazljivimi dejstvi. In ta gospa jih je napisala tako.
Zakaj to pišem? Ker tudi sam kar dosti..hm..potujem..(ampak ne na kesonih in med prašiči..) in rad spoznavam življenje, ljudi, okolje. Vendar ob tem ostajam realen.Če je nekje svinjarija po cesti, to sprejemem brez kakšnih predsodkov, primerjav ali vrednostnih ocen. In tudi s tem, da so ljudje ponekje bolj barabinasti kot druge, pač preživim. Tako pač je. Vendar pa to ne pomeni, da mi je to všeč in da uživam v svinjariji, pač pa uživam v spoznavanju drugačnosti. Se pa rad na to psihično in tudi drugače, če je potrebno, pripravim, seveda, če to vem.
In, ja, priznam, raje imam urejnost in čistočo, kot anarhijo in svinjarijo. Ampak, to ne pomeni, da grem na potovanje ob predpostavki ali zato, da bom nekje našel te vrednote!
In raje spim v boljšem hotelu, kot v slabšem. Ker tako hočem in ker si to lahko privoščim. Kar pa ne pomeni, da ne prespim tudi pri domačinih ali v skromnem hotelu ali v hostlu ali v šotoru, če so okoliščine za to primerne.
In zato mi je, če nekam grem, pač všeč, da vem s čim lahko računam ali kaj lahko doživim.
In točno to informacijo mi je dala zg.
Zato se mi zdi povsem neprimeno takole napadanje nekoga, ki pač pove dejstva. Še posebno, ker ob tem prav nihče ni navedel dejstev, ki bi oporekla temu, kar je navedla zg, ampak samo lastno dojemanje potovanja ali dejstev. Kar je sicer dobro za gostilniško debato, ne pa za resen argumentiran pogovor. Kakršnega bi si želel tudi na tem forumu.
Joj, sem se namuču..zdejle bi mi prav pasu kakšen koktajl kje na karibih, pod palmo..(prosim odpuščanja, ker to ni popotniško, ampak res bi mi..)

MIslim, če dojemaš zgornji post kot navajam,
“vsako realno informacijo, ki ni obremenjena s predsodki ali neoprijemeljivmi ali nedokazljivimi dejstvi”
potem ti enostavno ni pomoči in lahko napišeš še marsikaj vendar jaz ti kot prvo ne nasedem, da ne poznaš “zg” kot drugo si pa v svojih izjavah ej ne vem sam sebe spodbijaš!!! Najprej bi potoval potem spet ne, denar imaš, blablablabla. V glavnem mislim da malo serješ klamfice! Če ti je takšen post koristen, moj bog, torej še en razvajen in nestrpen turist. Zaradi mene žri koktejle kjerkoli ampak prosim res te prosim ne nam pisat svojih popotniških izkušenj!!
Še dobro , da je forum javen..ti boš moral pa s svojim identitetnimi problemi opraviti kar sam.
Kdo je pa nestrpen, se pa vidi iz tvojega pisanja – Vključno s tvojo nestrpnostjo do drugače mislečih.
Pa sprijazni se že s tem, da vsi ne mislimo tako kot ti. Je pa res da zato nikomur ne pripovedujemo pisanja.
Še to: ker ne želim komunicirati na tako primitivno nizki ravni, s tem končujem debato

mislim, da smo spet izgubili bistvo.
In za mene je bistvo, da sem dobil stvarno informacijo o SL, ki je dosedaj nihče (vključno besni @siva) ni argumentirano zavrgel.